artık umudumuz eylül diyen arkadaslarim toplanalim

benim de bat 6-8 eylül ramazan ayında çalışmalar diğer aylara göre çok daha azdı ama hayırlısı bakalım, mart ayında 8 haftalıkken kürtaj olmak zorunda kaldım okadar sevindikten sonra bunu yaşamak çok acı rabbim kimseye yaşatmasın inşallah herşeyde bi hayır vardır, şimdi umutla ileriye bakmaktan başka yapılacak bişey yok...

bugün 29.günüm ve adetim geldi(( çok üzgünüm...

Uzulme canim ya.bende cok uzuldum gecen ay ki acimi anlatmam mumkun degil.10gun geciken adetimden sonra aci gercek yuzume vurdu ama toparla kendini eminim ki hersey duzelicek.birgun bizde anne olucaz.cift cizgiyi gorup sevincten aglicaz :) hemen kocalarimizi aricaz sonra solugu topigimizde alicaz ve hamileyim diye mesajimizi aticaz :)

Adetini bekleyen arkadaslar umarim mutlu haberlerinizi bizimle paylasirsiniz

Uzulme canim ya.bende cok uzuldum gecen ay ki acimi anlatmam mumkun degil.10gun geciken adetimden sonra aci gercek yuzume vurdu ama toparla kendini eminim ki hersey duzelicek.birgun bizde anne olucaz.cift cizgiyi gorup sevincten aglicaz :) hemen kocalarimizi aricaz sonra solugu topigimizde alicaz ve hamileyim diye mesajimizi aticaz :)

inşallah canım..evet beklemek, çok istemek ve sonuç alamamak çok çok kötü...umudumuz öteki aya artık..öğleyin 12 de belim ve kasıklarım çok ağrıdı..lavaboya gittim peçeteye çok az pembe bir kan geldi..bi dahada gelmedi sanırım stresten oldu kesildi.. belim ağrıyor ama bi daha kan gelmedi..yarın devamı gelir..bu ay çok istiyordum ovulasyon testide kullanmıştım daha garanti olsun diye ama olmayınca omuyo işte...Allahım bizi de anne olmaya layık görür inşallah bizde çift çizgiyi görürüz...

kızlar dün öğleyin peçeteye bir damla pembe kan geldi..belim ve kasıklarımda çok ağrıyordu ve adet günüm dü de...adet oldum dedim ama o lekeden sonra bişey gelmedi...hala da ara ara belim ağrıyor..adetim hiç böyle olmamıştı..bi sorun mu var acaba test yaptım tek çizgi çıktı hamile de değilim. neden böyle oldu acaba..bugün de bekliyorum bakalım hala gelen giden yok...

mrb arkadaşlar bende sizler gibi çogu kez heray için umutlanıyor ve hamile olabilirim diye düşünüyordum yalkaşık 2 yıl sürekli degilde aralıklarla dr gittim toplamda 6 kutu klomen ve çatlama iğnesi kullandım rahim flimi çektirdim ve ayrıca pko hastasıyım 1, çocuk tedaviz oldu 2, çocuk için baya ugraştık gerçekten en iyi ugraşan anlar dr son olarak iğne tedavisi olmasa çok istiyorsan tüp bebek dedi bizde ara verdik 2. ayımda hamile kalmışım haberim yok ama buaylarda hiç umudum yoktu çünkü ne ilaç kulannadım ne bişey olmayacagına kesin gözüyle bakıyordum ama 7 haftalık hamileymişim ben ramazan dolayısıyla havalar sıcak oyüzden halsizim diye düşünüyordum lütfen umudunuzu yitirmeyin rabbim büyük tüm isteyenlere bu duyguyu tatırsın.............................

evet kırmızılarım tam geldi sonunda tuhaflık yokmuş...bi dahaki aya inşallah tutar kızlar...bende korunmayı bırakır bırakmaz hemen hamile olacakmışım gibi geliyordu ve planlı hamilelik istiyordum öğretmenim ve doğumum nisanda olsa bebeğimin yanında daha çok kalabilecektim vs neler düşünmüşüm işte tecrübesizlik...hamile kalabileyim sağlıklı bir bebeğim olsun da başka bişey düşünmüyorum artık

bat 30 eylül bu arada nasıl geçecek zamann...okullar açılıyor bu kadar takmam artık inşallah..

ay bekleyenler insallah mujdeli haberlerinizi aliriz :) valla buay doktorum kesin hamilesin dedi ama 10 gun gecikmeli adet olup umutlarimi eylule tasidm artik. Biz 8 aydir deniyoruz bakalim

biz de aynen 8 aydır deniyoruz. 13 gün oldu adetim gecikeli. bugün idrar testi negatif çıktı. zaten pek umutlu değildim. daha doğrusu moral bozukluğu yaşamamak için umutlanmamaya çalışıyordum. ama tabi üzülmemek elimde değil. bende ptesi dr a giderim adet olmazsam ve test yine negatif çıkarsa...
umutlar eylüle...

bu arada dr ne diyor 8 aydır olmaması için???

Canım iki ay önce benim de öyle oldu.bir hafta boyunca günde bir damla geldi.SOnra da devamı geldi.ÜStüne mı görüyorum diye çok ümitlendim ama değilmiş.STres işte.UMarım senin ki üstüne görmedir.STres yapınca adet döngümüz bile değişiyor.

Beni de listeye eklerseniz sevinirim.ADet tarihim 21 Eylül.Şubat'tan beri deniyoruz.YUmurtlama testi aldım bu ay ilk kez uygulayacağım.hormon testim yapıldı, p.ertesi çıkacak.UMarım bu ay her şey çok güzel olur.

bizde iki aydir bebek istiyoruz benim ikide oglum var 7 ve 5 yasindalar allah herkese yasatsin bu guel duyguyu,BAT im 9 eylul hayirlisiyla..

kızlar slm benide aranıza ekler misiniz adet tarihim 14 eylül daha yeni evliyim fakat eşimde bende çok istiyoruz malum arayan o kadar çok insan var ki bu ay 2. denememiz olcak hayırlısı olsun allah isteyen herkese nasip etsin inş.lah

İSİM BAT SONUÇ
kelebeklerim0407 9 Eylül ? ? ?
ulten33 12 Eylül ? ? ?
icequen 14 Eylül ? ? ?
gokay13 15 Eylül ? ? ?
ozlemcr 21 Eylül ? ? ?
şeker-leblebi 25 Eylül ? ? ?
aysunayy 30 Eylül ? ? ?

hadi bakalım listemiz uzasın ve hamilelerle dolsun inş.

Son düzenleme:
kızlar bugün aktardan 1 kilo incir ve keçiboyuzu aldım...duydum ki keçiboynuzu sperm sayısı hızı ve kalitesine iyi igeliyormuş..benim eşimde hızlı hareket sorunu var gibiydi..bakalım içicek hergün...bende 2 ay incir kürü denicem sorunum yok ama kaliteli yumurta ve yumurtlamaya yardımcıymış..bakalım bir umut dedim aldım...

merhaba arkadaslar telde kontur kalmadıgından ınternete baglanmakda biraz zorlanıyorum ama her fırsatta burada olacağım. canım tablo hazırladığın için çok saol.ben fırsat bulamıyorum malesef. benim bat da 17 eylül. umarımm ki umarımmm hiç birimiz bu ay adet olmayız of of hep stres hep stres. hadi kızlar hayırlısı. adeti eylül başına denk gelen arkadaslar ne durumdasınız? var mı bize sevinçli haber verecek olan yok mu yaaa bizlerde umudumuzu kaybetmeyelim:84:

vallahi canım hiç bir şey demiyor herşey normalmiş bende ama eşim tahlil yaptırmaya yanaşmadığından onla ilgili bilgim yok malesef sadece beklememizi söyledi hepsi o :44:

herkese merhaba,

2009 aralıkta ve 2010 temmuzda iki düşük yaşadım. iki bebeğim de 9. haftalarındaydı. araştırdık sorun çıkmadı doktorlarım tesadüf dedi bu yıl mayısta kasık fıtığı ameliyatı oldum iyileşme sürecim bitti 2 aydır da tekrar hamile kalmak istiyorum ağustosta olmadı bu ay çooook ama çok umutluyum bir kaç gündür kendimi garip hissediyorum...acaba hamilemiyim ???? yoğun bir şekilde hamile olduğumu hissediyorum bir hafta nasıl bekleyeceğim bilemiyorum.....değilsem de ne yapalım kader kısmet sonraki ay artık...

neyse ben de sizlerle beklemek istiyorum...

herşey dilediğiniz gibi olur umarım...

beni de yazın madem, liste uzasın

SAT : 12 ağutos BAT: 6 eylül

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…