kızlarrr karnım ağrıo yaa sanki adet olcam...ayaklarım buz gibi bi ısıtamadım gittiii...bu arada test aldım daha 4 gün var yapsam çıkmıycak olsa bile..dursun bakalım şimdilik elimin altında..
aynı şikayetler bende 2 haftadır var cnm hastalanmışım gibi karnım ağrı göğüslerim acıyo bu sabah normal gebelik testi yaptım tabiki sonuç negatif adetime 1 hafta var ama meraktan çatlıcammm bu akşamda eczaneden erken gebelik testini alıcam tabi cesaret eddebilirsem yapmaya
canım ben 2 hamilelik geçirdim ikisindede adetimin gününde yaptım ve çıktı daha önce öğrenenlere hayranım:)Hassas testler var ama onlar pahalı..4 gün için o kadar para vermek istemiorum açıkcası
aynen ama benim ilk olucak eczacıda 10 tl felan dedi ama bebiş çokk istiyorumm :18:
aynı şikayetler bende 2 haftadır var cnm hastalanmışım gibi karnım ağrı göğüslerim acıyo bu sabah normal gebelik testi yaptım tabiki sonuç negatif adetime 1 hafta var ama meraktan çatlıcammm bu akşamda eczaneden erken gebelik testini alıcam tabi cesaret eddebilirsem yapmaya
ne kadar hassasta olsa cikmaz diye duusnuyorum. benimde tam 1 afta var ogrensekte kurtulsak
artik beklemek o kadar canskici bir hal aliyorki degilsede bileyim diyorsun ama yapacak birsey yok.
belirti varmi sende? gerci o kadar dinliyoruzki kendimizi bazisida psikolojik olarak cikiyor
benim bulanti basladi bugun. cok kotu oldum tansiyonumda dustu bir ara hissettim.
1 hafta kala olurmu bunlar ondanda emin degilim
ya cok ayip demek ama benim vajinam yumusadi kizlar ya boyle olan varmi adete bir hafta var. onuda yikarken farkettim. acaba bu adet belirtisimi yoksa gebelik mi? ebeler nasil anliyordu ya eskiden ????
ne kadar hassasta olsa cikmaz diye duusnuyorum. Benimde tam 1 afta var ogrensekte kurtulsak
artik beklemek o kadar canskici bir hal aliyorki degilsede bileyim diyorsun ama yapacak birsey yok.
Belirti varmi sende? Gerci o kadar dinliyoruzki kendimizi bazisida psikolojik olarak cikiyor
benim bulanti basladi bugun. Cok kotu oldum tansiyonumda dustu bir ara hissettim.
1 hafta kala olurmu bunlar ondanda emin degilim
burda bulmam olnaksiz zaten su an itibariyle tatile girdiler. en erken carsamba arastirmam lazim zaten cumada beklemeyen adet tarihicanım bulantılar 6. hafatadan sonra başlıor..üşütmüş olabilirsin..
hassas testler var mesela fortel biraz pahalı ama ilişkiden 7-10 gün sonra sonuç veriyor..
benim arada sağ kasıığım ağrıo bugün biraz karnım ağırdı hepsi bu..
hoşgeldin canım..evet eylül ayını çokk severim bende inşallah hepimize uğurlu gelir..
merhaba hoşgeldin canım ilk kez duydum neye iyi geliomuş acaba..
sütlü maydonoz buharı kanalların açılmasını sağlıyormuş öyle duydum yan etkisi yoktur bence.denemekte fayda var.olursa bebiş yazarım .sıcak bizler için iyi.hatta kimileri belini çektiriyor yakı koyuyor beline.ısırgan otu buharına oturuyor.bende deneyim diyorum.hadi hayırlısı.
ya hadi insallah :) seninde bat 13 mus. yakiniz baya.benimkide yumuşadı:)
ya benim goguslerde hic tik yok ya batmada yokinan bende öyleyim piskolojik olarak çok etkilendimbenimde arada tam belli bir bulantı olmasada hafiften midemde hareketlenme oluyo ama karnımdaki ağrı bariz anlışılır durumda göğüslerim hala acıyo belim ağrıyo bebek değilse bu nedir ozaman ? Testlerde de net cıkmıyor arkadaşım 5 haftalık hamile ılk denmesınde kaldı ama 3 haftalıkken test yapmış bişi çıkmamış 5 gun gecmıs adetı yapmıs testte silik çıkmış net kan testi ama işte şu beklemek çıldırıtıyor
sütlü maydonoz buharı kanalların açılmasını sağlıyormuş öyle duydum yan etkisi yoktur bence.denemekte fayda var.olursa bebiş yazarım .sıcak bizler için iyi.hatta kimileri belini çektiriyor yakı koyuyor beline.ısırgan otu buharına oturuyor.bende deneyim diyorum.hadi hayırlısı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?