artık umudumuz eylül diyen arkadaslarim toplanalim

kızlar nette dolanırken hızlı ve kolay gebee kalmak için bazı önerilerde bulunmuşlar bence okumalısınız onları ben denicem :)

Merhaba arkadaşlar uzun süredir formu inceliyorum hamilelik belirtilerinde inanın doktora yaptım diyebilirim :86: Yumurtlama günüymüş o muş bumuş allak bullak oldum inanın... Ağustosun 22'de ilk bebiş yapma işlemine başladık eşimle adet gunlerım düzenli hazıran 13 - temmuz 11 - ağustos 14 yumurtlama tarıhımde 26 sı dıye cıkmıstı biz denedik . Fakat 2 haftadır garip olan değişikler var gögüslerim genelde hastalanmama 1 hafta kala hasaslaşırdı şuan acayıp ağrı var belimde ağrıyor ve karnımda degılde yumurtlagımda olabılır sol tarafımda hafiften ağrı var ve gogus uclarımda koyulasma var . Adetim eylul 15 - 16 gıbı olucak sabırsızlıktan ölucem Acep bebiş varmı :44:

bencede en iyisi:)) banada baktı doktor herşey normal rahimiçi tertemiz dedi.. folikasit kullanmalı mıyım dedim.. faydası olur dedi... başka bi tavsiyeniz olur mu dedi sadece güldü.. ne demek istedi acepp

Kizlar ne cok kaynatmissiniz :) topici bos birakmaya gelmiyor
bende bugun itibariyle bulanti basladi, uykuyu saymiyorum cunku zaten hastayim ve ilaclar uykumu getiriyor,
Yazdiginiz destek mesajlari icin cok tesekku ederimm. burda gercekten insal moral buluyor, umut doluyor
gercek hayata bile bu kadar guzel dostluklar cok az.
iyiki kesfettim bu siteyi
cok uykum geldi daha fazla acamiyorum gozumu gidip biraz yatayim bari
optum hepinizi

bencede en iyisi:)) banada baktı doktor herşey normal rahimiçi tertemiz dedi.. folikasit kullanmalı mıyım dedim.. faydası olur dedi... başka bi tavsiyeniz olur mu dedi sadece güldü.. ne demek istedi acepp

iyi gene bakmış ben sadece git 1 sene sonra gel dedi sandım cnm ya

orda yazılanların hepsi bize uyuyo ama işte hemen hamilelik olmadı ki yinede acaba hızlı hamile kalmaktan kastı onunda mı 1 yıl içinde

arkadasım 15 temmuzda evlendı sımdı duydum hamıle onun adına sevındım ..
ama bende istiyorumm nasıl 1 ayda hamıle kalıyorlar anlamııyorum ya

eeeee sela vakti geçti.. ev toparlanmak ister, akşam gelicek olan kociş yemek ister... kolay gelsin sizlere kıslar öpüyorumm sizi

ama bende istiyorumm nasıl 1 ayda hamıle kalıyorlar anlamııyorum ya

olabliyor canımya benim arkadaşında başına geldi ara verilmediği için mümkün yani. ben 3 yıl istemedim . şimdi 5. aydayız hani tık yok pazartesiyi bekliyorum bende ama umutsuzum yine sallamıyorum artık önceki aylarda kırmızıları görünce çok ağlamıştım çokta dua ettim ama Allahın nasip etmediğinde vardır bir hayır diyorum ne zaman olursa olsun ama hayırlı zamanda hayırlı evlat olsun inş.. bu duam hepiniz için rabbim mübarek cumanın hürmetine gönlünüzden ne geçiyosa onu nasip etsin

Ama bende istiyorumm nasıl 1 ayda hamıle kalıyorlar anlamııyorum ya

kesinlikle katılıyorum sana ilk denmesınde hamile kalan bir akdaşım var şuan 5 haftalık hamile allahım bizede nasip et yarabbim

kesinlikle katılıyorum sana ilk denmesınde hamile kalan bir akdaşım var şuan 5 haftalık hamile allahım bizede nasip et yarabbim

Aminnn.Allahım biz ilk denemeleri geçtik ama şu anki denememiz çalışmalarımız boşa gitmesin bebişler göbüşümüzde olsun.Aminnn...

tünaydınn kızlarr hayırlı cumalar.. giremedim sabah kociş gidince hemen yatıp uyudum.bu aralar eşime kahvaltı ettirip işe gönderiyorum yatıp uyuyorum öğlen yemeğine gelceği zaman kalkıyorum şimdi gitti tekrar yatasım var ama işler var .sizde ne kadar çok kaynatmışsınız okurken gözlerim çıktı..

Bu arada bişi sorcam kızlar ben kiloluyum normalde ama bu 1 haftadır inanılmaz şekilde hiç bişi yapmamama ragmen 3 kilo verdim sürekli k.tuvalete çıkıyorum etkisi var mıdır acaba??hamilelikle ilgili bişi olabilir mi?

inş.lah öledir cnm ya bende sabahtan beri boyuna tuvalete çıkıyorum içtiğim 2 bardak çay su bile içmedim hiç üşüttük mü başka bişey mi var bilmiyorum ki

kızlarrr karnım ağrıo yaa sanki adet olcam...ayaklarım buz gibi bi ısıtamadım gittiii...bu arada test aldım daha 4 gün var yapsam çıkmıycak olsa bile..dursun bakalım şimdilik elimin altında..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…