:)))) doktorun tavrına çok güldüm... ama doğru söylemiş. evlilikler en erken 1 senede oturuyor tatlım. eşler birbirine alışamadan çocuk eklenirse biraz zorlanırsın...
valla bende şu adetimi olayım sonra ilk iş gitcem ama bebek istiyorum demicem direk batmam var iki aydır onu bahane etcem aradada artık bebek düşünüyoruz herhangi bi sorun varmı bi bakar mısınız dicem bakalım ne yapcak banadamı öle dicek denemekte fayda var dün selin 7 arkadaşım söledi bebek düşününce yumurta takibi ne bilim gebelik öncesi testler bile yapılıyomuş doktora git diye bakalım bi şansımı denicem
inşallah bebiş haberi verirsin bize:)
valla bende şu adetimi olayım sonra ilk iş gitcem ama bebek istiyorum demicem direk batmam var iki aydır onu bahane etcem aradada artık bebek düşünüyoruz herhangi bi sorun varmı bi bakar mısınız dicem bakalım ne yapcak banadamı öle dicek denemekte fayda var dün selin 7 arkadaşım söledi bebek düşününce yumurta takibi ne bilim gebelik öncesi testler bile yapılıyomuş doktora git diye bakalım bi şansımı denicem
kızlar nette dolanırken hızlı ve kolay gebee kalmak için bazı önerilerde bulunmuşlar bence okumalısınız onları ben denicem :)
bencede en iyisi:)) banada baktı doktor herşey normal rahimiçi tertemiz dedi.. folikasit kullanmalı mıyım dedim.. faydası olur dedi... başka bi tavsiyeniz olur mu dedi sadece güldü.. ne demek istedi acepp
arkadasım 15 temmuzda evlendı sımdı duydum hamıle onun adına sevındım ..
ama bende istiyorumm nasıl 1 ayda hamıle kalıyorlar anlamııyorum ya[/QUOT
buyuk ıhtımal cocuk yapmayı planlamadan olmustur. ben ilkj hamılelıgimi ögrendiğimde doktora ımkansız demiştim cunku korunuyoduk. suan korunmuyoruz ama 2 aydır hamıle kalamadım. aslında eger ıkı tarafta sorun yoksa ve cocuk olmoyrsa en onemlı nedeni sürekli hamileliği düşünmemiz ve gerilmemiz diye dusunuyorum
ama bende istiyorumm nasıl 1 ayda hamıle kalıyorlar anlamııyorum ya
Ama bende istiyorumm nasıl 1 ayda hamıle kalıyorlar anlamııyorum ya
kesinlikle katılıyorum sana ilk denmesınde hamile kalan bir akdaşım var şuan 5 haftalık hamile allahım bizede nasip et yarabbim
tünaydınn kızlarr hayırlı cumalar.. giremedim sabah kociş gidince hemen yatıp uyudum.bu aralar eşime kahvaltı ettirip işe gönderiyorum yatıp uyuyorum öğlen yemeğine gelceği zaman kalkıyorum şimdi gitti tekrar yatasım var ama işler var .sizde ne kadar çok kaynatmışsınız okurken gözlerim çıktı..
Bu arada bişi sorcam kızlar ben kiloluyum normalde ama bu 1 haftadır inanılmaz şekilde hiç bişi yapmamama ragmen 3 kilo verdim sürekli k.tuvalete çıkıyorum etkisi var mıdır acaba??hamilelikle ilgili bişi olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?