helal olsun sana çok iyi yapmışsınöyle söyleyen insanlara böyle yapmak en güzeli
Bu arada dün rüyamda erkek bebek gördüm ben doğurmuşum kucağımdaydı o kadar tatlıydı ki annem illa bana ver sen bakamazsın dedi kucağımdan aldılarsonra uyandım ne bebek var yanımda ne bişey çok sıkıldım artık yeterr.
bende yeni katıldımm:) eylül hep güzel şeylerin başlangıcıdır::)) umarım hepimiz için böyle olur
hanımlar bende bebiş istiyorum.eylülde olur inş.sütlü maydonoz buharına oturayım diyorum netten araştırdım hamile kalan var bu yolla.ama üşütmeyecekmişiz.bir deneyim bakayım.sizin bir bilginiz varmı bu konuda???????????
dha önce denemedim ama bu ay denemeyi düşünmüyor değilim. yalnız biraz endişeliyim acaba bir etkisi olur mu diye
bende yeni katıldımm:) eylül hep güzel şeylerin başlangıcıdır::)) umarım hepimiz için böyle olur
hanımlar bende bebiş istiyorum.eylülde olur inş.sütlü maydonoz buharına oturayım diyorum netten araştırdım hamile kalan var bu yolla.ama üşütmeyecekmişiz.bir deneyim bakayım.sizin bir bilginiz varmı bu konuda???????????
hoşgeldin cnm inş.lah ben inanıyorum eylül ayı hepimize uğurlu ve bebekli gelicek
inşallahh:)) benimde deneme no:1 sonuç:başarısızönümüzdeki maçlara bakıcaz:)
benimde bu 2. denemem cnm bakalım ne olucak hiç merak etmiyorum nedense:44: ilk seferde tutturan var mı merak konusu zaten inş.lah fazla aratmadan verir hepimize allahım bebeklerimizi
benimde bu 2. denemem cnm bakalım ne olucak hiç merak etmiyorum nedense:44: ilk seferde tutturan var mı merak konusu zaten inş.lah fazla aratmadan verir hepimize allahım bebeklerimizi
hoşgeldin laillaaainş canım benm..
benimde 4. denemem olacak..ilk kez deneyip te olan etraafımda bi kaç kişi var duyduğum ama genelde 1.denemede hamile kalan çok az...1 yıla kadar normalmiş.
laillam icequenim hemen nasıl anlasılıo 1. 2. deneme derken aydan mı kastınız yoksaa:89:
dün doktora gittim 3 aylık evliyim bebek istiyorum dedim.. doktorun bana tavsiyesi gez dolaş 1 sene sonra gel:)) yaş29 ama
günaydın cnm hayırlı cumalar,güzel bi haber bekliyoruz senden inş.lah adet olmazsın cnm yaa
haklısın doktorlar 1 sene sonra gel dioda çok isteyince 1 gün bile zor geçio..:26: ne bileyim inşallah çok beklemeyiz bana ilk 2 ay çoooooooookkk zor gelmişti çünkü daha öncede dediğim gibi hemencik bebek olacak sanıyordumnormalmişte gelde isteyene anlat 1 seneye kadar çatlıcak insan
dün doktora gittim 3 aylık evliyim bebek istiyorum dedim.. doktorun bana tavsiyesi gez dolaş 1 sene sonra gel:)) yaş29 ama
laillam icequenim hemen nasıl anlasılıo 1. 2. deneme derken aydan mı kastınız yoksaa:89:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?