artık umudumuz eylül diyen arkadaslarim toplanalim

ruyada bebek grmek guzeldır sonuç ta melek onlar.ınş.ruyan gercek olurda kendi bebişinı alırsın yanına.ben çıkmak zorundayım sonra tekrar gelirim kib

dha önce denemedim ama bu ay denemeyi düşünmüyor değilim. yalnız biraz endişeliyim acaba bir etkisi olur mu diye

bende yeni katıldımm:) eylül hep güzel şeylerin başlangıcıdır::)) umarım hepimiz için böyle olur

hoşgeldin canım..evet eylül ayını çokk severim bende inşallah hepimize uğurlu gelir..

merhaba hoşgeldin canım ilk kez duydum neye iyi geliomuş acaba..

inşallahh:)) benimde deneme no:1 sonuç:başarısız önümüzdeki maçlara bakıcaz:)

benimde bu 2. denemem cnm bakalım ne olucak hiç merak etmiyorum nedense:44: ilk seferde tutturan var mı merak konusu zaten inş.lah fazla aratmadan verir hepimize allahım bebeklerimizi

benimde bu 2. denemem cnm bakalım ne olucak hiç merak etmiyorum nedense:44: ilk seferde tutturan var mı merak konusu zaten inş.lah fazla aratmadan verir hepimize allahım bebeklerimizi

benimde 4. denemem olacak..ilk kez deneyip te olan etraafımda bi kaç kişi var duyduğum ama genelde 1.denemede hamile kalan çok az...1 yıla kadar normalmiş.

laillam icequenim hemen nasıl anlasılıo 1. 2. deneme derken aydan mı kastınız yoksaa:89:

dün doktora gittim 3 aylık evliyim bebek istiyorum dedim.. doktorun bana tavsiyesi gez dolaş 1 sene sonra gel:)) yaş29 ama

dün doktora gittim 3 aylık evliyim bebek istiyorum dedim.. doktorun bana tavsiyesi gez dolaş 1 sene sonra gel:)) yaş29 ama

:)))) doktorun tavrına çok güldüm... ama doğru söylemiş. evlilikler en erken 1 senede oturuyor tatlım. eşler birbirine alışamadan çocuk eklenirse biraz zorlanırsın...

normalmişte gelde isteyene anlat 1 seneye kadar çatlıcak insan
haklısın doktorlar 1 sene sonra gel dioda çok isteyince 1 gün bile zor geçio..:26: ne bileyim inşallah çok beklemeyiz bana ilk 2 ay çoooooooookkk zor gelmişti çünkü daha öncede dediğim gibi hemencik bebek olacak sanıyordum şimdilerde daha iyiyim..

evet canım 1 yıla kadar ovulasyon bat sat çalışma devammmm...tabi inşallah o kadar beklemek zorunda kalmayız..

nasıl ve neden?? önceden nasıl oluomuş bu hamilelıkler hemen.evlenır evlenmez hamıle olanları cok duydum.. üzüo bu doktorlar bızı:84:ins hamılelık gerceklesır 1 sene sonra bebişinle doktoru zıyarete gidersın canm

valla bende şu adetimi olayım sonra ilk iş gitcem ama bebek istiyorum demicem direk batmam var iki aydır onu bahane etcem aradada artık bebek düşünüyoruz herhangi bi sorun varmı bi bakar mısınız dicem bakalım ne yapcak banadamı öle dicek denemekte fayda var dün selin 7 arkadaşım söledi bebek düşününce yumurta takibi ne bilim gebelik öncesi testler bile yapılıyomuş doktora git diye bakalım bi şansımı denicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…