artık umudumuz eylül diyen arkadaslarim toplanalim

ee ben ölüyim ozaman.niye yaşıyorumki

ayy saçmalama yaa her inferteliteye giden ölüomu allah aşkına dur bakalım artık teknoloji ne kadar ileride bilmiomusun tedavini olursun..yine olur çocuun ..benim görümcem pco luydu ama 2 çocuu var ..dr bakalım bi tedavi ol ..canını sıkma sakın..

yok bak görüceksiniz burdan boşanma hikayemide okuyacaksınız.

eşimmm ahhh eşimmm...
üroloğa bile gitmedi işim var dedi kaçtı..

beni daha önceden okdar yıprattıkı şimdide bebek için yıpratacak...
ama bilmediği bişey var...ben mahvoldummmmmmmmm

onun peşindende koşmam...artık bitti..
kortuğum başıma geldi.....ben dayanamam bunlara..

bu belirtiler diğer hamileliğinde olmuşmuydu cnm
canim takip etmedimki hic farkinda degilim diger hamileligimi gogus damarlarim acimaya basladinca, gogus uclarim hassaslasinca vede midem bulanmaya baslayinca hissettim. bir ara cok ihtahliydim deli gibi yerdim aniden kesildim
ama ben ilk muayenede bebegin kalp atislarini duydum baya buyuktu yani. oyuzden kacinci haftada ne yasadim kontrol edemiyorum satimida takip etmedigim icin kac haftalik onuda ic ogrenemedim canim.
hatirladiklarim bunlar birde iliskide kolaylik onuda bu aksam denicem iste oyle mi diye.
infertiliteye gönderildim.........

kızlar bebeğim olmayacakmı

canim ne demek biraz aciklarmisin. niye boyle umutsuzsun artik tip cok ilerledi muhakkak bir caresi vardir
biliyorsun her rahatsizlik moralle yokolur yada artar moralini yuksek tut hemen teslim olma.
Allah ol derse icbirsey engel olamaz bunu bizzat yasayan biri olarak soyluyorum canim

tıp ilerledi benimde yaşım ilelerdi.......

öküz bi kocayla evliyim..

üstelik pahalı yöntemleri karşılayamayız...

süt ineği gibi maaşım ev taksidine bağlı...

5yıldan önce hiç bi bk yapamam...
ölmek istiyorummmmmmmmmmmmmm

hııımmmm o zaman bizde deneyelim bakalım kolaylık olcak mı

canım yıpratma kendini insanlar çok kötü şeyler yaşıor bak sen moralini bozma herşeyin çaresi var artık..aşılama var tüp bebek var..lütfen öle boşanma falan ne kadar kolay söylüosun yaa olur mu öle şey..ayrıca bebeği olmayan insanlar hemen kocasını mı boşuo böyle zamanlarda birlik olmak lazım..ama erkekler bizim kadar anlayışlı olmayabiliolar..biz kadınlar tabiki daha hassassız..

cosmooooo bende seni kollarından tutup sarsmak istiyorum daha geçen günde böyle konuşuyodun doktora gittin iyikide gittin artık gerçekleri biliyosun bundan sonra yapacağın şey ölmek değil bebeğin olana dek savaşmak elinden geleni yapmak anlaştık mı tatlım önce bi sakinleş ama

elin adamlarınının içinde ağlıyorum ya
ben bu hallere niye düştüm..

Canım lütfen dirayetli ol herşey düzelecek merak etme umutsuz olma duanı hiçbir zaman eksik etme bak bizimde olmuyor bizde gitsek neler çıkacak kimbilir hem ALLAH ÇEKEMEYECEĞİ DERDİ KULUNA VERMEZMİŞ...

kızlar sağolun böyle yazdığım için affedin beni özürdilerim..

çıkıyorum birazdan eve gidiyorum,kedim var bitane..
beni bekliyordur..ona sarılp acımı hafifletmeye çalışıcam..

bebek için uğraşmak...bu kocayla çok zor biliyomusunuz...

içimden sadece kaderime ağlamak geliyor..vede ağlıyorum anasını satayım

bakarlarsa da baksınlar

ah cnm ya üzdün valla hepimizi

tekrar özürdilerim..doktordan döner dönmez buraya yazdım..
üzüntüm taze..

hafta sonu toparlanırım kızlar üzülmeyin tamam mı..
hepinizi öpüyorum..

infertiliteye gönderildim.........

kızlar bebeğim olmayacakmı

canım ne olur hemen üzülüp öfkelenip eşine de çıkışma ne kadar üzüldüğünü ona kırıldığını göstermeye çalış..tabi belkide kaç kez denemişsindir ama dur bakalım. hem artık öyle bir zamandayız ki ölümden başka herşeye çare var canım üzülme ne olur..

merhabalar arkadaslar.agustos da adet görerek bebis umudumu eylüle tasiyorum.biraz buruk ama eskisinden umutlu birsekilde. Inaniyorum eylül ugur getirecek hepimize. Varmi benim gibi eylüle umudunu tasiyanlar?

keske senın gıbı umutlu olabılsem 8. ayda bıttı hala hamıle kalamadım ısın kotusu esım bu konuda cok duyarsız bebek ıstedıgımı bıle soyleyemıyorum.

bende ayağımın tozuyla vajinismusu yenip geçen ay bebek denemesinde başarısız olduktan sonra
umudu bu güzel mevsimin güzel ayına kalmış taliplerdenim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…