artık umudumuz eylül diyen arkadaslarim toplanalim

inşallah hamişsindir canım ay günlarde geçmiyor beklemek çok zor Rabbim kimsenin umudunu kırmasın isteyen herkes çocuk sahibi olur inş

Bende oyle aynen, gulucem artik hamlimize . Olsun ekim bocukleri gelsin diye topic acariz napalim ya :))
Bu yil isimlerde Eylul patlamasi yasanir insallaaaah :)
Benimde kocisin 21 eylulde dogum gunu var benimkinede baya surpriz olucak, bu yazdiklarimi okusa varya aboooow bosar beni arkamdan ismi eviriyon diye :))
benimde safak cuma hayirli gun bakalim. icimde bir rahatlik var nedense o kaygi gitti gibi. sivilcerimde cikti biran once adet olsam bitsede calismalara baslasam diye dusunuyorum artik. o yuzden kaygilanmiyorum :))

Son düzenleme:

valla aynı şikayetler bendede var dunden berıde hafıf hafıf mıgde bulantım basladı karnım hastalanmısım gıbı ıkı haftadır agrıyo belım agrıyo sıvılce cıkartıyorum ki ben hastalanınca cıkartırdım goguslerım acıyo bebiş değilse neki bu :)))

valla aynı şikayetler bendede var dunden berıde hafıf hafıf mıgde bulantım basladı karnım hastalanmısım gıbı ıkı haftadır agrıyo belım agrıyo sıvılce cıkartıyorum ki ben hastalanınca cıkartırdım goguslerım acıyo bebiş değilse neki bu :)))

inş.lah açmayız yeşimcim ya hepimizin karnı bebekle dolsunda kimse boş ayrılmasın

kelebeklerim sen ne durumdasın tatlım adet olmadın daha dimi

valla cnm bebek değilse adet olunca geçer bi kaç gün daha sabır artıkkk

benimde safak cuma hayirli gun bakalim. icimde bir rahatlik var nedense o kaygi gitti gibi. sivilcerimde cikti biran once adet olsam bitsede calismalara baslasam diye dusunuyorum artik. o yuzden kaygilanmiyorum :))

belkide hamilelik belirtisidir seninki. adetle hamilelik belirtileri birbirine benzermiş

merhaba canlar..

kızlar listenin başındaki 6-7-8-9 eylülcülerden ses yok mu..4 gün geçti ne adet ne bebek haberi geldi...offf benim bata daha çooookkk var...

ya belirti falan denmiş ya ben ilk ve 2. ayımda kesin hamileyim dedim hep o kadar belirtim vardı ki..sanırım okuya okuya netten psikolojik olarak etkilendim...mide bulantısı sık tuvalet ihtiyacı,kasıkta batma,göğüslerde damarlarım iiice çıktı vs hatta dedim hamileyim heralde dayanamadım kan testi yaptırdım ama bebeiş yoktu...

kızlar inşallah sizinkiler benimki gibi olmaz...artık bu ay da hiiçç dinlemiyorum kendimi neyim var nerem ağrıyo akıntım oluyo mu vs hiiiç bakmıcam..ben çok etkileniyorum çünkü...

inşallah güzel haberleriniz gelir şekerler...ama batı gelen geçen arkadaşlarım lütfen haber verinn bizlereee...

bu ay bebek tutar diye cok umutluydum ama olmadı artık umudum önümüzdeki aya kaldı

dediğin gibi psikolojik olabilir cnm ben hamileliğe yormuyorum fakat farklı bişiler var ya bu ay takıntı yapmadığım halde

Kızlar var mı güzel haberi olan?. Benim adetime 10 gün var,belim ve bacaklarım hala çok ağrıyor... Sık idrara çıkma ve akıntı yok... Bu belirtiler ne zaman başlar ki?. Her gördüğüm eczaneden gebelik testi alıyorum,koleksiyon yapcam bu gidişle:)İnş çift çizgiyi görenlerden oluruzz

benim günüm pazartesi ama sanırım yarına zor dayancak kırmızılarım gelcek akıntım çok fazla hasta oldum sanıyorum göğüs ağrısı çok keşke gebelikle adet belirtisi farklı olsaydı gebeliğe yoruyoruz olmayıncada yıkılıyoruz.. umudu ekime kalmış arkadaşlarıma gerçekten çok üzülüyorum ama Allah korusun benim bu ay olmazsa ben umudumu ekime değil kasıma saklıcam 1 ay çalışma yapmıcaz... hesap yaptık ekimde tutarsa doğum temmuz ilk haftaya gelıo ve benım sınav olunca ertelicez her ihtimele karşın... benim dualarım hepinizle nolur sizde edin bu ay olsun inş...

Kızlar yardım edin lütfen daha 11 gün var BAT için yalnız ben kötü durumdayım tamam hala havalar sıcak ama beni aniden çok yüksek ateş basıyo dayanamıyorum böle bi belirti okuan varmıydı aranıza...

ateş basmalar kesinlikle hamilelik belirtisiymiş az önce okudum ama umutlanmakta ii değil

ateş basmalar kesinlikle hamilelik belirtisiymiş az önce okudum ama umutlanmakta ii değil

merhaba... hamilelik belirtisi yaşadığınızı düşünüyorsanız kesinlikle ağır kaldırmayın, yüksek bir yere uzanmayın bile. geçtiğimiz ay sanırım bir hamilelik baslangıcı vardı bende fakat yurt dısından ablamlar geldi kimseye de söylemek istemedik kesinleşmeden ablamın iki kızı da atlayarak sarılmayı çok severler. iki kere üzerime atlayıp sarılınca bi tuhaf oldum aniden ağır kaldırınca o dakikadan sonra ne halsizlik kaldı bende ne ateş yükselmesi ne de uyku halleri... geçtiğimiz haziran ayında ben düşük yapmıştım. bu yuzden ilk hamileliğimin belirtilerinin aynısını yaşıyordum ama olmadı. kısmet bu aya bakalım. hayırlısı

aaa topic bombos kalmis ,gercekten nerde bu BAT i gelenler listede kac kisi var haber yok, durumumu soyleyim ben henuz olmadim iki gun gecti ama testi pazartesi sabaha biraktik ,bende en belirgin belirtiler sik idrara cikma gecede 3 kez uyaniyorum bunun icin,birde bel agrisi kramplar var ama asla hamilelige yormuyorum hayal kirikligi olabilir

Son düzenleme:

2 gün geçmiş çok güzel canım hadi inşallah güzel haberlerini alırız daha önce hiç gecikmiş miydi kelebeklerim yada farklı giden bişeyler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…