cnm ya benimde günüm çarşamba bugün karnımda hafif ağrı başladı sanki nasıl anlatayım hani adet olmadan bi vakit önce bi rahatsızlık bi ağrı olur ya onun gibi bişey sendede var mı ağrı
bide şu sivilce olayı bende senelerdir çıkmıyodu cnm ya tedavi gördüm ben bu ay çenemde ufak ufak çıkmaya çalışıyo tedavi gördüğüm için tam olarak sivilce gibi patlamıyo ama
Bende oyle aynen, gulucem artik hamlimize . Olsun ekim bocukleri gelsin diye topic acariz napalim ya :))kızlarrr günaydın hepinize nasılsınız bakalım var mı güzel haberi olan???
yeşimcim valla şimdi baktım sen deyince ama bişi anlamadım:44: şişlik falan... ya varya okadar belirti diyoruz yok batma yok akıntı yok tuvalete çok çıkma bide adet olurmuşuz bu ay ağlamam acayip gülerim valla halimize
Bu yil isimlerde Eylul patlamasi yasanir insallaaaah :)Merhaba kıslar günaydın..
Geçmişi okudum çok fazla yazamıyorum çalıştığım için girmem sorun oluyor.
Herkesin umudu var benimde. Allah isteyen herkese versin. Ben Eylül doğumluyum. Eylülde evlendim. Eylülde de hamile kalıp kızım olursa adını Eylül koyacağımmm...Bu benim çocukluğumdan beri hayalimdi......
İnş. kocama evlilik yıldönümümüzde mutlu haber veririm....
Benimde kocisin 21 eylulde dogum gunu var benimkinede baya surpriz olucak, bu yazdiklarimi okusa varya aboooow bosar beni arkamdan ismi eviriyon diye :))Gelsinler valla :)
Bu arada bendeki belirdiler göğüste hassasiyet, ıslaklık, gaz, ara ara kasıklarda ağrı. Psikolojik midir acaba???
Stresten sivilcelendim de ben yaa
benimde sivilceler cikti ama sanirim bu adet belirtisi cunku ne zaman yaklassak sivilceler cikiyor
zaten bu ay 3 kere calstik ilki hemen adet bitimiydi ondan bir cacik olmaz 2 ve 3 de tahmini yumurtalama doneminde
ama hic akintida gelmedi bende. batma da yok zaten . memislerde tik yok(
Ne güzelll..Bende 19 Eylülde evlendim 1 yıl olacak...
benimde safak cuma hayirli gun bakalim. icimde bir rahatlik var nedense o kaygi gitti gibi. sivilcerimde cikti biran once adet olsam bitsede calismalara baslasam diye dusunuyorum artik. o yuzden kaygilanmiyorum :))kızlar günaydın..
bugün göğüzlerimde hassasiyet başladı. damarları biraz biraz görünüyor sanki.
kasık ağrılarımda ara ara devam ediyor. çarşamba günü hastalanmam lazım.
inş adet belirtileri değildir :)
cnm ya benimde günüm çarşamba bugün karnımda hafif ağrı başladı sanki nasıl anlatayım hani adet olmadan bi vakit önce bi rahatsızlık bi ağrı olur ya onun gibi bişey sendede var mı ağrı
bide şu sivilce olayı bende senelerdir çıkmıyodu cnm ya tedavi gördüm ben bu ay çenemde ufak ufak çıkmaya çalışıyo tedavi gördüğüm için tam olarak sivilce gibi patlamıyo ama
valla aynı şikayetler bendede var dunden berıde hafıf hafıf mıgde bulantım basladı karnım hastalanmısım gıbı ıkı haftadır agrıyo belım agrıyo sıvılce cıkartıyorum ki ben hastalanınca cıkartırdım goguslerım acıyo bebiş değilse neki bu :)))
benimde safak cuma hayirli gun bakalim. icimde bir rahatlik var nedense o kaygi gitti gibi. sivilcerimde cikti biran once adet olsam bitsede calismalara baslasam diye dusunuyorum artik. o yuzden kaygilanmiyorum :))
bu ay bebek tutar diye cok umutluydum ama olmadı artık umudum önümüzdeki aya kaldı
merhaba canlar..
kızlar listenin başındaki 6-7-8-9 eylülcülerden ses yok mu..4 gün geçti ne adet ne bebek haberi geldi...offf benim bata daha çooookkk var...
ya belirti falan denmiş ya ben ilk ve 2. ayımda kesin hamileyim dedim hep o kadar belirtim vardı ki..sanırım okuya okuya netten psikolojik olarak etkilendim...mide bulantısı sık tuvalet ihtiyacı,kasıkta batma,göğüslerde damarlarım iiice çıktı vs hatta dedim hamileyim heralde dayanamadım kan testi yaptırdımama bebeiş yoktu...
kızlar inşallah sizinkiler benimki gibi olmaz...artık bu ay da hiiçç dinlemiyorum kendimi neyim var nerem ağrıyo akıntım oluyo mu vs hiiiç bakmıcam..ben çok etkileniyorum çünkü...
inşallah güzel haberleriniz gelir şekerler...ama batı gelen geçen arkadaşlarım lütfen haber verinn bizlereee...
Kızlar yardım edin lütfen daha 11 gün var BAT için yalnız ben kötü durumdayım tamam hala havalar sıcak ama beni aniden çok yüksek ateş basıyo dayanamıyorum böle bi belirti okuan varmıydı aranıza...
ateş basmalar kesinlikle hamilelik belirtisiymiş az önce okudum ama umutlanmakta ii değil
aaa topic bombos kalmis ,gercekten nerde bu BAT i gelenler listede kac kisi var haber yok, durumumu soyleyim ben henuz olmadim iki gun gecti ama testi pazartesi sabaha biraktik ,bende en belirgin belirtiler sik idrara cikma gecede 3 kez uyaniyorum bunun icin,birde bel agrisi kramplar var ama asla hamilelige yormuyorum hayal kirikligi olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?