artık umudumuz eylül diyen arkadaslarim toplanalim

ya kızlar batı 6 eylülden sonra olan arkadaşlardan ne haber var daha hamiş haberlerini alamadık. ben bu ay hiç tınmadım çok fazla ağır kaldırdım daha dün eşimle kanepe taşıcaktım zor durdurdu ama epey ağır bişiler taşıdım. içimden hamile olacağım geçmiodu bide oluomuş bu ağır taşımalarımın cezasını çekermiyim o zaman:26::26:. pzartesiye herşey belli olcak akıntım var göğüs ağrım çok ama hepsi adetim zamanı olan şeyler tabi belim felaket ağrıo oda ağır taşımamın bedeli... artık güzel haberler verin hadi...

kızlar bende sizdenim.. umudum eylül oldu.. satım 10 ağustostu.. 7 eylülde adet olmam gerekıyodu ama 2 gun gectı henuz olmadım.. karnımda garip ağrımı sızı ı desem bi acıma var.. göğüslerimin sadece uçları acıo.. bir tane düşüğüm olduğu için test yaptırmayada korkuyorum. yarın kan testi yaptırmya karar verdim.. bi topiğe daha yazmıştı karnımın böyle acıması ağrıası normal mi diye.. bir aradaş banada olmuştu demiş içim rahatladı birazda olsa..

Allahım yardım etse duysa dualarımı... hepimizin Allah yar ve yardımcısı olsun..

İSİM BAT SONUÇ
behiye_abg 6 Eylül :92:
rengarenk34 7 Eylül :92:
gossip_coloumnist 8 Eylül :92:
kelebeklerim0407 9 Eylül :92:
ulten33 12 Eylül :92:
bilgemadam 13 Eylül :92:
maryporker 13 Eylül :92:
selin7 13 Eylül :92:
icequen 14 Eylül :92:
gokay13 15 Eylül :92:
oreiro 15 Eylül :92:
uhlamur 15 Eylül :92:
41zeynep 16 Eylül :92:
Yesim83 16 Eylül :92:
emosderin 17 Eylül :92:
zahide_30 17 Eylül :92:
dila22 15-18 Eylül :92:
edirne 20 Eylül :92:
mileydi 21 Eylül :92:
ozlemcr 21 Eylül :92:
papatya2507 21 Eylül :92:
tugsad 21 Eylül :92:
dhc83 24 Eylül :92:
PembeKelebek 24 Eylül :92:
şeker-leblebi 25 Eylül :92:
karacikolata 26 Eylül :92:
nihal_25 26 Eylül :92:
gokceeennn 27 Eylül :92:
CosMo 29 Eylül :92:
aysunayy 30 Eylül :92:
nazonaz 30 Eylül :92:
jeanneCdarc 3 Ekim :92:
BALIMSIN 6 Ekim ? :92:
oznur_u 6 Ekim :92:

Son düzenleme:
selam kizlar,kimsecikler yok sanirim ben henuz olmadim bakalim,insallah hamileyimdir oglusuma bu mujdeyi vermek istiyorum

yasin bir kere cokta ilerde degil 32 iydin dimi? 40 yasinda dogum yapan oluyor burda bir tanidik 38 inde dogurdu.
ssk artik bir cok seyi yapiyor anim asilama yi hatta tup bebek diye bile duymustum belli bir asilamadan sonra.
lutfen yipratma kendini Allah cok buyuk. bir an once silkinip tedavini olmaya basla.
ins kisa surede guzel haberlrini aliriz. bunlari daha once yazmak isterdim ama esim eve geldi ve cikmak zorunda kaldim o evdeyken gebelik sitelerine girmiyorum .
hııımmmm o zaman bizde deneyelim bakalım kolaylık olcak mı
dun gece deneyemedik maalesef, cok yorgundum vazgectim ya
canim ya wc ye gittiginde bakmayi denesene afedersin vajinanin hemen agzinda birsey sismis gibi eline geliyormu yani parmaginin ucuyla. benimki elime sisik geldi eger hamile cikarsam bu belitiyi en onemli beliti olrark tutacam aklimin b ir kosesinde.
keske senın gıbı umutlu olabılsem 8. ayda bıttı hala hamıle kalamadım ısın kotusu esım bu konuda cok duyarsız bebek ıstedıgımı bıle soyleyemıyorum.
valla ben siteye bile gizli giriyorum canim ama calismalarima yansimiyor onun pasa gonlunu beklersem ben daha coook belerim o beklemenin sonundada belki bende vazgecerim cocugumda tek kalsin istemiyorum. hazir cesaretim elimdeyken ugrasiyorum iste. ben bakacam ona donup kicini yaticak o . o ne oluyorsa sanki bir gece kalkip bebek pislamis yeni yeni basladi oynamaya kizyla
selam kizlar,kimsecikler yok sanirim ben henuz olmadim bakalim,insallah hamileyimdir oglusuma bu mujdeyi vermek istiyorum

ins canim ya. Allah isteyenlere tez zamanda nasip etsin. guzel haberlerini bekliyoruz canim

Selam kızlar ben de Eylül ayı için umutla bekleyenlerdeyim.. 5 aylık evliyim daha ilk denememiz inş bebişimiz bizi çok bekletmeden gelir... Son adet tarihim 23 Ağustos,beklenen adet tarihim 19-20 Eylül... Mevlam herkesin gönlüne göre versin inş

2 gündür feci derecede bacaklarım ve belim ağrıyor.. Ara ara da kasıklarımda kramp şeklinde ağrılar oluyor.He bi de halsizlik var... Hayal kırıklığına uğramamak için bu belirtileri hamileliğe yormuyorum.. Görelim Mevlam neyler,neylerse güzel eyler...

Son düzenleme:
keske senın gıbı umutlu olabılsem 8. ayda bıttı hala hamıle kalamadım ısın kotusu esım bu konuda cok duyarsız bebek ıstedıgımı bıle soyleyemıyorum.

arkadasım sen 8 ay dıysun ben 4 yıldır hamıle kalamadım hemen umudunu yıtırme ole bız napalım peki 8 ay nerde 48 ay nerde

kızlarrr günaydın hepinize nasılsınız bakalım var mı güzel haberi olan???

yeşimcim valla şimdi baktım sen deyince ama bişi anlamadım:44: şişlik falan... ya varya okadar belirti diyoruz yok batma yok akıntı yok tuvalete çok çıkma bide adet olurmuşuz bu ay ağlamam acayip gülerim valla halimize

Merhaba kıslar günaydın..
Geçmişi okudum çok fazla yazamıyorum çalıştığım için girmem sorun oluyor.
Herkesin umudu var benimde. Allah isteyen herkese versin. Ben Eylül doğumluyum. Eylülde evlendim. Eylülde de hamile kalıp kızım olursa adını Eylül koyacağımmm...Bu benim çocukluğumdan beri hayalimdi......
İnş. kocama evlilik yıldönümümüzde mutlu haber veririm....

Son düzenleme:

günaydın cnm inş.lah sende bizde hayırlı haberler alırız bu ay zaten hamile kalıpta kızı olanlar çoğunlukla eylül koycak gibi adını isimleriyle gelsin inş.lah küçük sıpalar

:) inş allah herkezin gönlüne göre versin bende eylül 26 da evlendım 2 yıl olucak yıldönümde böle bısı olsa nekadar güsel olur die düşünüyorum ama rabbim umarım her bebiş isteyene kucağına almayı nasip eder

günaydın cnm inş.lah sende bizde hayırlı haberler alırız bu ay zaten hamile kalıpta kızı olanlar çoğunlukla eylül koycak gibi adını isimleriyle gelsin inş.lah küçük sıpalar

Gelsinler valla :)
Bu arada bendeki belirdiler göğüste hassasiyet, ıslaklık, gaz, ara ara kasıklarda ağrı. Psikolojik midir acaba???
Stresten sivilcelendim de ben yaa

Ne güzelll..Bende 19 Eylülde evlendim 1 yıl olacak...

kızlar günaydın..
bugün göğüzlerimde hassasiyet başladı. damarları biraz biraz görünüyor sanki.
kasık ağrılarımda ara ara devam ediyor. çarşamba günü hastalanmam lazım.
inş adet belirtileri değildir :)

cnm belirti ararsan belirti çok bende 5 gündür sağ kasığımda batma ve hafif ağrı dünden beri tuvalete çok çıkma akıntı var sivilce bendede var bu ay çenemde ama hafif o hayret ettirdi zaten ben 19 yaşında zoratanin kullandım tedavi gördüm şimdiye kadar hiç çıkmamıştı gazda var ama kaç gündür leblebi yiyorum ondandır

kızlar başka bi topikte okumuştum. hamilelik yaşayan kadınlarda sivilcelenme olmuyormuş. normalde adette olurya hastalanmaya yakın
hamilelikte olmazmış.

cnm ya benimde günüm çarşamba bugün karnımda hafif ağrı başladı sanki nasıl anlatayım hani adet olmadan bi vakit önce bi rahatsızlık bi ağrı olur ya onun gibi bişey sendede var mı ağrı
bide şu sivilce olayı bende senelerdir çıkmıyodu cnm ya tedavi gördüm ben bu ay çenemde ufak ufak çıkmaya çalışıyo tedavi gördüğüm için tam olarak sivilce gibi patlamıyo ama

Son düzenleme:

Bakalım leblebiden midir yoksa bebişten mi göreceğz inş

Bakalım leblebiden midir yoksa bebişten mi göreceğz inş

inş.lah bebektendir cnm ya başka ne isterim valla bu ay rahatım takıntı yapmadım diyodum gene başladım valla o belirti bu belirti bide adet olursam çok gülerim vallaa belirtiler fos çıkarsa gene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…