keske senın gıbı umutlu olabılsem 8. ayda bıttı hala hamıle kalamadım ısın kotusu esım bu konuda cok duyarsız bebek ıstedıgımı bıle soyleyemıyorum.
yasin bir kere cokta ilerde degil 32 iydin dimi? 40 yasinda dogum yapan oluyor burda bir tanidik 38 inde dogurdu.tıp ilerledi benimde yaşım ilelerdi.......
öküz bi kocayla evliyim..
üstelik pahalı yöntemleri karşılayamayız...
süt ineği gibi maaşım ev taksidine bağlı...
5yıldan önce hiç bi bk yapamam...
ölmek istiyorummmmmmmmmmmmmm
dun gece deneyemedik maalesef, cok yorgundum vazgectim yahııımmmm o zaman bizde deneyelim bakalım kolaylık olcak mı
valla ben siteye bile gizli giriyorum canim ama calismalarima yansimiyorkeske senın gıbı umutlu olabılsem 8. ayda bıttı hala hamıle kalamadım ısın kotusu esım bu konuda cok duyarsız bebek ıstedıgımı bıle soyleyemıyorum.
selam kizlar,kimsecikler yok sanirim ben henuz olmadim bakalim,insallah hamileyimdir oglusuma bu mujdeyi vermek istiyorum
keske senın gıbı umutlu olabılsem 8. ayda bıttı hala hamıle kalamadım ısın kotusu esım bu konuda cok duyarsız bebek ıstedıgımı bıle soyleyemıyorum.
Merhaba kıslar günaydın..
Geçmişi okudum çok fazla yazamıyorum çalıştığım için girmem sorun oluyor.
Herkesin umudu var benimde. Allah isteyen herkese versin. Ben Eylül doğumluyum. Eylülde evlendim. Eylülde de hamile kalıp kızım olursa adını Eylül koyacağımmm...Bu benim çocukluğumdan beri hayalimdi......
İnş. kocama evlilik yıldönümümüzde mutlu haber veririm....
merhaba kıslar günaydın..
Geçmişi okudum çok fazla yazamıyorum çalıştığım için girmem sorun oluyor.
Herkesin umudu var benimde. Allah isteyen herkese versin. Ben eylül doğumluyum. Eylülde evlendim. Eylülde de hamile kalıp kızım olursa adını eylül koyacağımmm...bu benim çocukluğumdan beri hayalimdi......
Inş. Kocama evlilik yıldönümümüzde mutlu haber veririm....
günaydın cnm inş.lah sende bizde hayırlı haberler alırız bu ay zaten hamile kalıpta kızı olanlar çoğunlukla eylül koycak gibi adını isimleriyle gelsin inş.lah küçük sıpalar
:) inş allah herkezin gönlüne göre versin bende eylül 26 da evlendım 2 yıl olucak yıldönümde böle bısı olsa nekadar güsel olur die düşünüyorum ama rabbim umarım her bebiş isteyene kucağına almayı nasip eder
Gelsinler valla :)
Bu arada bendeki belirdiler göğüste hassasiyet, ıslaklık, gaz, ara ara kasıklarda ağrı. Psikolojik midir acaba???
Stresten sivilcelendim de ben yaa
Ne güzelll..Bende 19 Eylülde evlendim 1 yıl olacak...
kızlar günaydın..
bugün göğüzlerimde hassasiyet başladı. damarları biraz biraz görünüyor sanki.
kasık ağrılarımda ara ara devam ediyor. çarşamba günü hastalanmam lazım.
inş adet belirtileri değildir :)
cnm belirti ararsan belirti çok bende 5 gündür sağ kasığımda batma ve hafif ağrı dünden beri tuvalete çok çıkma akıntı var sivilce bendede var bu ay çenemde ama hafif o hayret ettirdi zaten ben 19 yaşında zoratanin kullandım tedavi gördüm şimdiye kadar hiç çıkmamıştı gazda var ama kaç gündür leblebi yiyorum ondandır
Bakalım leblebiden midir yoksa bebişten mi göreceğz inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?