ayyyy cosmo güldürdün beni valla nasıl hamiel kaldım önce ilişkiden sonra yan döndüm 2 saat kadar yattım hatta uyudum kalkmadım bi önceki ay ayaklarımı duvara dayamıştım tutmadı sonra 1 hafta kadar ciddi bi şekilde hem annemin evinde hem kendi evimde bayram temizliği yaptım sonra aile içinde ciddi bi sorun çıktı ona canımı sıktım sonra bi telefon geldi düğün fotoğlarınızı kaybettik diye baya bi süre ona delirdim bu kadar patırtının arasında bebek nasıl oldu ben bile anlamadımki sana ne tavsiyesi vereyim tatlım ya mesele takıntı haline getirmemekte galiba burda bile bin defa söledim bu ay umudum yok diye arkadaşlar hatırlarlar
bebeğinin ilk barıştırması gerçekleşmiş işte:) ilerde böyle şeyler olabilir onlar bizi barıştırır:)
amaannnn bu kocişlerr yaa sanki bi tek onların anneleri var isteyen buyursun gelsin..sen sıkma canını ayrıca kocanla küs olup moralni bozma nasıl olsa barışcaksın:) bak bi kan testi hemennnn oğlum oğlum başlamış ıcequenınki:)
kızlarrr maşallahhh 20 kullanıcı var:)
teşekkür ederim canımm darısı başına inşallahtebriklerrrrr canım...Darısı bizlerin başına inşallahhhh
canım bend ebı degısıklık yok reglıme 4 gun var hamılemıyım bılmıyorum sanmıyorumda gun asırı ay boyu ılıskıde bulunduk 3-4 gundur seffaf az az uzayan akıntım var kokusuz. 4 gun kaldı ama pek umutlu degılım cok az sıvılcelenmem var tabı reglı gunu yaklastıgı ıcınde gogusler buyudu gercı ay ortasından berı buyudu ustune yatamıyorum ucları hep dısarıda ve dokunca bıle acıyor onun harıcınde bı degısıklık yok ama dedım ya hamıle oldugumu sanmıyorum umutlu degılım bu ay akıntı ve sıvılceden baska degısıklık yok cunku. Gulsah agelınce ısten ayrıldıgı ıcın nete gıremıyor ama mesajlasıyoruz sureklı hepınıze selamları var bugun vızeyı aldı kısmetse 10 ekıme kadar gıdıyor amerıkaya. Tabı bıde bu ay kırmızıları gordu su an reglı ole yanı sende ne var ne yok canım varmı gelısme ??
maşallah topik hareketlendi
cnm ben mayıs anneleri topiğine baktım gecede sarmadı açıkçası burdan devam etmek istiyorum burası daha güzel hem iyice kaynaştık burda
canım geç döllenme olabilir sen adet günüde tekrarla testi eğer regl olmazsan hakkında hayırlısı olsun canımkızlar hamile olsam evde yaptığım teste çıkardı değil mi.adetime 2 gün var testi yaptım negatif çıktı
cnm ben mayıs anneleri topiğine baktım gecede sarmadı açıkçası burdan devam etmek istiyorum burası daha güzel hem iyice kaynaştık burda
tamam icequen mesaj alınmıştır...
öncelikle yapılacaklar
1-düğün fotolarımızı yırtıyoruz,bilgsyardakileride geri dönüşüm kutusuna gönderiyoruz
2-annemin kendimin yetmezse komşularımın evine temizliğe gidiyoruz
3-kocayla kavga edip canımızı sıkıyoruz
4-aylardır yaptığım gibi ayakları duvara dayamıyoruz birazda yan yatıyoruz
5-eylül ayında hamiş kalmayacam işte diye psikolojik baskı yapıyoruz..
tamamm harfi harfine yapıcam bunları yeterki bebiş bekletmesin gelsin
kızlar meraba. ben 3 aylık evliyim ve 2.5 aylık hamileyim bizim için süpriz oldu hiç beklemiyorduk sözüm ona korundukda ama nasip ilk başlarda istememiştim ilk öğrendiğimde çok ağladım hamileliğimde çok ağır geçiyo bulantı tansiyon düşmesi hergün hemen hemen hastanede serum yemeye gidiyoruztabiki şimdi üzüldüğüme çok pişmanım rabbim isteyen herkese tatdırsın bu duyguyu
düğün fotolarını siler gibi yapsak da silmesek hani olur muu??
slm kızlar benimde reglim 10 gün gecti 3 kez idraR testi yaptım negatif naapsam bilemiyrm
slm kızlar benimde reglim 10 gün gecti 3 kez idraR testi yaptım negatif naapsam bilemiyrm
tamam icequen mesaj alınmıştır...
öncelikle yapılacaklar
1-düğün fotolarımızı yırtıyoruz,bilgsyardakileride geri dönüşüm kutusuna gönderiyoruz
2-annemin kendimin yetmezse komşularımın evine temizliğe gidiyoruz
3-kocayla kavga edip canımızı sıkıyoruz
4-aylardır yaptığım gibi ayakları duvara dayamıyoruz birazda yan yatıyoruz
5-eylül ayında hamiş kalmayacam işte diye psikolojik baskı yapıyoruz..
tamamm harfi harfine yapıcam bunları yeterki bebiş bekletmesin gelsin
teşekkür ederim canımm darısı başına inşallah
:) burcuuu kıs benim adetime 3 gün kala 3 tane sivilce çıktı yüzümde ki ben ergenlikte bile sivilce çıkarmamış insanım :) ben senden şüphelniorum valla hayırlısı olsun..gülşaha selam söyle bizdende..
kimse gitmesin burdan hamile kalanlar doğuranlar,hamile kalmaya çalışanlar hepberaber konuşalım herşeyiberaber büyütelim bebişleri çocukları..bebişlerin bi sürü teyzeleri olsun:)
canım geç döllenme olabilir sen adet günüde tekrarla testi eğer regl olmazsan hakkında hayırlısı olsun canım
benide pek sarmadı ama daha az kişi var ordada burdan ayrılmayı düşünmüorum geniş aile olduk:)
inşallah hepimiz hamiş kalırsak mayıs anneleri topiğini
bombardımana tutarız
kızlar gitmeyin bir yere ya burdan devam edin...ara ara takılırsınız mayıs annelerine ama bu topik canlı kalmalı biz 2-3 ay sonra düşünüyoruz ama bak ben bu topikteyim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?