artık umudumuz eylül diyen arkadaslarim toplanalim

kızlar meraba. ben 3 aylık evliyim ve 2.5 aylık hamileyim bizim için süpriz oldu hiç beklemiyorduk sözüm ona korundukda ama nasip ilk başlarda istememiştim ilk öğrendiğimde çok ağladım hamileliğimde çok ağır geçiyo bulantı tansiyon düşmesi hergün hemen hemen hastanede serum yemeye gidiyoruz tabiki şimdi üzüldüğüme çok pişmanım rabbim isteyen herkese tatdırsın bu duyguyu

tamam icequen mesaj alınmıştır...
öncelikle yapılacaklar

1-düğün fotolarımızı yırtıyoruz,bilgsyardakileride geri dönüşüm kutusuna gönderiyoruz
2-annemin kendimin yetmezse komşularımın evine temizliğe gidiyoruz
3-kocayla kavga edip canımızı sıkıyoruz
4-aylardır yaptığım gibi ayakları duvara dayamıyoruz birazda yan yatıyoruz
5-eylül ayında hamiş kalmayacam işte diye psikolojik baskı yapıyoruz..

tamamm harfi harfine yapıcam bunları yeterki bebiş bekletmesin gelsin

kızlarrr maşallahhh 20 kullanıcı var:)

maşallah topik hareketlendi
cnm ben mayıs anneleri topiğine baktım gecede sarmadı açıkçası burdan devam etmek istiyorum burası daha güzel hem iyice kaynaştık burda

tebriklerrrrr canım...Darısı bizlerin başına inşallahhhh
teşekkür ederim canımm darısı başına inşallah

:) burcuuu kıs benim adetime 3 gün kala 3 tane sivilce çıktı yüzümde ki ben ergenlikte bile sivilce çıkarmamış insanım :) ben senden şüphelniorum valla hayırlısı olsun..gülşaha selam söyle bizdende..

cnm ben mayıs anneleri topiğine baktım gecede sarmadı açıkçası burdan devam etmek istiyorum burası daha güzel hem iyice kaynaştık burda

kimse gitmesin burdan hamile kalanlar doğuranlar,hamile kalmaya çalışanlar hepberaber konuşalım herşeyiberaber büyütelim bebişleri çocukları..bebişlerin bi sürü teyzeleri olsun:)

kızlar hamile olsam evde yaptığım teste çıkardı değil mi.adetime 2 gün var testi yaptım negatif çıktı
canım geç döllenme olabilir sen adet günüde tekrarla testi eğer regl olmazsan hakkında hayırlısı olsun canım

benide pek sarmadı ama daha az kişi var ordada burdan ayrılmayı düşünmüorum geniş aile olduk:)

düğün fotolarını siler gibi yapsak da silmesek hani olur muu??

kızlar gitmeyin bir yere ya burdan devam edin...ara ara takılırsınız mayıs annelerine ama bu topik canlı kalmalı biz 2-3 ay sonra düşünüyoruz ama bak ben bu topikteyim....

en güzeli süpriz olması zaten ne güzel hayırlı bi 9 ay geçirirsin inşallah cnm sende...bebeğin nasıl keseyi ve pıt pıtları nezaman gördün

slm kızlar benimde reglim 10 gün gecti 3 kez idraR testi yaptım negatif naapsam bilemiyrm

slm kızlar benimde reglim 10 gün gecti 3 kez idraR testi yaptım negatif naapsam bilemiyrm

cnm geçen ay benim öle olmuştu ama sonra kendiliğinden regl oldum arada öle olabiliomuş stres üşütme herşey etkili..ama doktoora gitmeni tavsiye ederim ben gitmiştim ultrasonda bakmıştı kist falan yok dedi zaten 2 gün içinde gelicek dedi gelmezse bi ilaç yazdı onu kullancaktım ama gerek kalmadı

bide madde haline getirmiş yaaaaaaaaynen öyle cnm yan yat aynı bebek anne karnında dururya bacaklarınıda bük yalnız 3.maddeyi değiştir kocayla kavga edersen çocuk nerden olcak havadan mı gelcek başka bi sorun bul ona tak kafanı

valla selın arada bır bende suphelenıyorum yalan degıl acabamı dıyorum sankı kalbbım degısık pırpır carpıyor ama sora dıyorum bosa umıt etme kendını uzme zaten bebk ıcın calısmadık bu ay dedım ya basımıkzda bır suru ıs var bıde hadı yumurtlama gunlerıne bakalım ılıskıye gırelım demedık bılmıyorum kı sankı kasıkalrıma gul dıkenı gıbı ınceden bır sızı gırıyor tam 3 tane bende de sıvılce var ve seffaf akıntım var o kadar ..

ya neden bilmiorum cvpları okuyamıorum benim yazdığım mesajda takılı kaldı

kimse gitmesin burdan hamile kalanlar doğuranlar,hamile kalmaya çalışanlar hepberaber konuşalım herşeyiberaber büyütelim bebişleri çocukları..bebişlerin bi sürü teyzeleri olsun:)

inşallah hepimiz hamiş kalırsak mayıs anneleri topiğini

bombardımana tutarız

kızlar gitmeyin bir yere ya burdan devam edin...ara ara takılırsınız mayıs annelerine ama bu topik canlı kalmalı biz 2-3 ay sonra düşünüyoruz ama bak ben bu topikteyim....

valla kızlar sölediğim gibi benim hiç niyetim yok en başından beri herşeyi burda paylaştık hepberaber seviniriz hepberaber üzülürüz hem ben bütün arkadaşların hamileyim haberini almak istiyorum sevinçlerini paylaşmak istiyorum vs vs burdayım yani:92:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…