artık umudumuz eylül diyen arkadaslarim toplanalim

icequennnnnnnn

çiçeği burnunda hamişimmm naber:)

kıs bizede anlatsana nasıl hamile kaldın,özellikle tavsiyelerin varmı? çok detaya girmeyebilirsin tabi

Son düzenleme:
gecen ay sanırım psikolojik olucak kendimi hamile sandım midem bulandı sık sık idrara çıktım adetime 3 4 gün kala kahvrengi tuhaf bişiler geldi falan filan.meğerse ilgisi yok hamile falan değilim.
ama bu ay hiçbir belirti yok.sadece akıntım var.her adetten önce akıntı gelir diye bende ona bağlıyorum keşke hamile olsam.
ama eşimle şu an küsüz biz.olsam sevincini yaşayamayız gibi geliyor

Eylül ayı bizlere şans getirir umarım kızlar. Valla ben kocamı iş seyahatine bile iki günden fazla göndermiyorum, mazallah yumurtlarım falan eylül ayını da kaçırmayalım :) nasıl bir takıntıdır bu bebek isteği, bütün bedenimi sardı adeta. Hatta kendime 1 aydır hamile gibi davranıyorum 2 kilo aldım. İmdaaatt

tatlım takıntı haline getirme bi hafta kala belirtin olur bence şuan erken yumurtlama dönemindesin hakkında hayırlısı olsun

bir anda nasıl heyecanlandım yaaaaa.
keşke diyorum ama başka hiçbir belirti yok ki.hem siizn akıntı ne zaman başladı.adete yakınken mi hamileliğinizi öğrendikten sonra mı

yahu ne küslüğü ya:)sen yeterki hamiş ol biz eşini gerekirse burda

döveris özürdiletiriz:)

ya şaka bir yana bizde eşimle her 3ayda bir küseriz kavga ederiz:)
sonra nsıl barışırız hatırlamıyorum ama 3ayda bir kesin kavgamız vardır
biraz tutsam aslında kendimi kavgada çıkmaz ama CADIYIM beeen:)

bi kaç güne hafriyat başlar cnm merak etme benim geçen hafta öleydi nedense şimdi şiddettli çalışma var kelebektede öle yanlış hatırlamıyosam sahi kelebek nerde bugün hiç girmedi galiba[/QUOTE]
canım o mayıs anneleri topiğinde sende bi ara uğra oraya ama burası daaha güzel
teşekkür ederim aysunummm darısı senın başına kıs:)

sen öyle san düne kadar bende kocişle çok pis küstüm ama kan testinin sonucunu alınca sarıldım hemen telefona teli nevar diye açtı aşkım bitanem dikkat et bebeğe diye kapattı oan küslük falan aklına gelirmi sanıyosun

aynı ben de.o asla kavga çıkarmaz ki ben çıkartıyorum genelde
ama bu sefer sorun annesi.eşim 5 gün izin kullandı bu 5 günlük iiznde neden onu evime davet etmemişim.hem de 3 yıllık evliyim sanki yeni evliiym de evime hiç gelemiyor
bu 5 günlük izinde de bizde bebek çalışmaları vardı ki olmasa bile çağırmak zorundamıyım ayrıca
ondan bundna derken kavga çıktı ayrı yatıyoruz kaç gündür

ama ben sabah evde test yaptım sonuç negatif.hamile olsam adete 2 gün var çıkardı herhalde di mi kızlar
eşime de söledim iyi ki çıkmadı bu halde sevinemezdim zaten dedi küsüz ya (

Son düzenleme:
Kızlar nasılsınız???? Ne değişiklikler var? Okumaya başıycam geçmişi birazdan.Burcu,Gülşah,Selin nasıl gidiyor çalışmalar????

bebeğinin ilk barıştırması gerçekleşmiş işte:) ilerde böyle şeyler olabilir onlar bizi barıştırır:)

amaannnn bu kocişlerr yaa sanki bi tek onların anneleri var isteyen buyursun gelsin..sen sıkma canını ayrıca kocanla küs olup moralni bozma nasıl olsa barışcaksın:) bak bi kan testi hemennnn oğlum oğlum başlamış ıcequenınki:)

Kızlar nasılsınız???? Ne değişiklikler var? Okumaya başıycam geçmişi birazdan.Burcu,Gülşah,Selin nasıl gidiyor çalışmalar????

cnm hoşgeldin burcu buraya takılıoda gülşah yok ..ben bugün hamile olduğumu öğrendim yani ağustos böceğim geldi allahın izniyle..hadi şimdi sıra sende:)

icequennnnnnnn

çiçeği burnunda hamişimmm naber:)

kıs bizede anlatsana nasıl hamile kaldın,özellikle tavsiyelerin varmı? çok detaya girmeyebilirsin tabi

ayyyy cosmo güldürdün beni valla nasıl hamiel kaldım önce ilişkiden sonra yan döndüm 2 saat kadar yattım hatta uyudum kalkmadım bi önceki ay ayaklarımı duvara dayamıştım tutmadı sonra 1 hafta kadar ciddi bi şekilde hem annemin evinde hem kendi evimde bayram temizliği yaptım sonra aile içinde ciddi bi sorun çıktı ona canımı sıktım sonra bi telefon geldi düğün fotoğlarınızı kaybettik diye baya bi süre ona delirdim bu kadar patırtının arasında bebek nasıl oldu ben bile anlamadımki sana ne tavsiyesi vereyim tatlım ya mesele takıntı haline getirmemekte galiba burda bile bin defa söledim bu ay umudum yok diye arkadaşlar hatırlarlar

seker leblebi mesaj yolladim sana, aldinmi ?
bat 12 ekim oldu (

hayırlısı olsun arkadaşım beraber bi sonraki ayı beklicez demektir

saol canım bizde dayımı yarın havalanından alıp anneanneme götürcektik nnası seviniolardı ama şimdi ne dicez dayıma bilmiom dayımda ingilterede yaşıo. bi hasretle bekliolardı bişi olcak die korkuomya

geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin ananene...

kızlar nasılsınız???? Ne değişiklikler var? Okumaya başıycam geçmişi birazdan.burcu,gülşah,selin nasıl gidiyor çalışmalar????

canım bend ebı degısıklık yok reglıme 4 gun var hamılemıyım bılmıyorum sanmıyorumda gun asırı ay boyu ılıskıde bulunduk 3-4 gundur seffaf az az uzayan akıntım var kokusuz. 4 gun kaldı ama pek umutlu degılım cok az sıvılcelenmem var tabı reglı gunu yaklastıgı ıcınde gogusler buyudu gercı ay ortasından berı buyudu ustune yatamıyorum ucları hep dısarıda ve dokunca bıle acıyor onun harıcınde bı degısıklık yok ama dedım ya hamıle oldugumu sanmıyorum umutlu degılım bu ay akıntı ve sıvılceden baska degısıklık yok cunku. Gulsah agelınce ısten ayrıldıgı ıcın nete gıremıyor ama mesajlasıyoruz sureklı hepınıze selamları var bugun vızeyı aldı kısmetse 10 ekıme kadar gıdıyor amerıkaya. Tabı bıde bu ay kırmızıları gordu su an reglı ole yanı sende ne var ne yok canım varmı gelısme ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…