artık umudumuz eylül diyen arkadaslarim toplanalim

merhaba arkadaşlar..
ben nazan temmuz ayı hamilelik topiğini ben açmıştım ama malesef çift çizgiyi hala göremedik
bu ay bugün normal adet günümdü ve adetle ilgili hiçbir belirti yok hala :26:

merhaba arkadaşlar..
ben nazan temmuz ayı hamilelik topiğini ben açmıştım ama malesef çift çizgiyi hala göremedik

hoşgeldin nazancım katıl hemen bize bak bu topik kerametli gelen karnı boş çıkmıcak burdan yarın bigün görürsün çift çizgiyi hayırlısıyla

ayy inşallah görürüz cinsiyet öğrenme günleri falan ay ne heyecanlı allahım sen yaşat o günleri ..evet bazen duruo sonra yürüorum evin içinde yine hareket aşlıo çok tuhaff kafayı yemezsek iidir
merhaba arkadaşlar..

inş hamilesindir canımm test yapsaydın keşke bugün

sennnn beniiii gülümsetennn birrr meleksiiinn hayataa bağlayannn bir meleksinnnnnnn arkadaşlar heyecanımı bağışlayın.....bu benim mucizemmm...

Kızlar ben hala kırmızıları görmedim Inşallah akşam göremezsem sabah kalkarkalkmaz test yapacağım. Size sabah haberini veririm

hoşgeldin nazancım katıl hemen bize bak bu topik kerametli gelen karnı boş çıkmıcak burdan yarın bigün görürsün çift çizgiyi hayırlısıyla

teşekkürler kızlar..ay heyecanlanıyorum 2 3 gün geçince test yapıcam bakalım hayırlısı..

teşekkürler kızlar..ay heyecanlanıyorum 2 3 gün geçince test yapıcam bakalım hayırlısı..

valla şekerim benim aklıma selincimmm girdi daha iki günüm varken adetime test yaptım hemde öğlen hafif çizgi gördüm dünde kan testi yaptırdım kesinleşti belirtin falan var mı varsa eğer hemen yap testi benden cesaret al

hiçbir belirtim yok gayet normalim anlamadım ki..
normalde hiç geçmez hatta tam aksine bazen 1 kaç gün önce olur yinede ben beklemek istiyorum..3 ayda kaç test yaptım bi allah bilir bide bben

normalde hiç geçmez hatta tam aksine bazen 1 kaç gün önce olur yinede ben beklemek istiyorum..3 ayda kaç test yaptım bi allah bilir bide bben

anladım cnm o zaman bekle bakalım biraz

Kızlar ben hala kırmızıları görmedim Inşallah akşam göremezsem sabah kalkarkalkmaz test yapacağım. Size sabah haberini veririm
cnm merak etme sende allahın izniyle hamilesindir:) ben olsam gece yatmadan yapardım 4 saat idrarını tut sabahını bekleme ama sen bilirsin

benimde bu ay umudum inşallah ben de sizlerdenimmm.... adetime 12 gün var ama bikaç gündür acayip derecede göğüslerim şiştiii dokunamıoyrum üstüne yatamıoyrumm çok fenalarr... yumurtlamadan kaynaklandığını zannetmiorum çnkü normalde bööle bişey olmuoyduu uf ya inşallah umudum boşa çıkmaz aslnda kendimi ne kadar kaptırmk istemesemde göğüslerim beni şüphelendiriyo ve acaba diyorumm.... üzülmek istemioyrum Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah...

bugünde bekle bakalım sonra yaparsın testi..
şu testler yedi bitirdi zaten bizi
benim önceleri tek çizgi sonraları atraksiyon olsun diye çift çizgiye çıkardı ,atraksiyonda oldu tabi

soluğu kan testinde aldık ve sonuçta babayı aldık

bu ay maaşallah hamişlerimiz tavan yaptı,bu eylül bereketinden nasipleneceğiz inşallah:)

kızlarrrrrr 2 aydır deniyorum ama olmuyor
bu ay ovülsayon testi ile ilişkide bulunduk.tam 2 koyu çizgide.adetime 2 gün var sanırım olucam ama adet.ağrım yok ama akıntım var
adet olmak istemiyiyorummmmm
hamile olmuş olsam akıntı olmazdı değil mi

mhtp_ sende hamileler listesine kaydolurmusun hamişlerimizin sayısı tutsun şu anda 4 hamilemiz görünüyo ama 5 hamilemiz var normalde evet hadi bakalım geciken kızlar beklenmektesiniz iyi haberlerle....

cnm ben hamileyim ve akıntım hiç kesilmedi

tatlım bunlar
psikolojikte olabilir..

en güzeli sen adetini bekle...
gecikirse ozaman vucudunu dinle derim..

zaten yeterince yıpratıcı bir süreçteyiz,daha da yıpranmamak adına fazla dinlemeyelim kendimizi
akışına bırakalım diyorumm

kızlar günaydın bugün heyecanla beklediğim gün. benim için dua edin nolurr inşallah güzel haberler
veririm size :79:

inşallah canım...

gunaydin kizlar,canim benim verebilecegim tek bir tavsiye var oda cok fazla stress yapmayin cok dusunmeyin bunu ,rahat birakin kendinizi iliski sirasindada
bende bu ay pek düşünmemeye çalışıyorum ovulasyon testi falan yapmıştım geçen aylarda gerçekten de insanı daha çok strese sokuyor..bakalım inşallah bu ay tutacakmı..

bende kendimden bahsedeyim ozaman 29 yaşıma gircem.1 yıllık evliyim ankaralıyım ama 1 yıldır zonguldakta yaşıyorum..4 aydır bebek istiyorum hiç bebeğim yok..Öğretmenim işim rahat sayılır sınav zamanları oldukça yoğun oluyor yalnız..

kızlar meraba bu haberi ilk sizinle paylaşıyorum henüz eşime söylmedim HAMİLEYİİİMMMMne yapacağımı şaşırdım testte iki çizgiyi görünce öylece kaldım

Veeeeeeeeeeeeeeeee hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

arkadaşım bende hamileyim hatta bugün öğrendim :)))
hastanenin sitesinden tahlil sonucuma baktım beta hcg değerinde 1000 yazıyorduu

ooooo kızlar topiğimiz ne kadar bereketli gerçekten de..tebrik ederim selincim..mhtpcım valla böyle hamile haberleri geldikçe daha da heyecanlanıyorum ..tebrik ederim arkadaşlarrrrrrrr...Sağlıkla kucaklarınıza alırsınız bebişlerinizi inşallahhh..Darısı başımıza Allahımmmmm

tatlım ben hamileyim ve akıntım var oda belirti şuan hamile olan arkadaşlardada var akıntı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…