bat ne zamandı senin ? psikolojik de olabılıyo bu belirtiler
yanıltmak ıstemem kişiden kişiye değişiklik gösteriyo galıba benım 6 haftada başlamıstı
senin bata az kalmış canım inşallah güzel haberlerin gelir..gerçektende çok isteyipte bekleyince günler geçmiyor.yavru kuslarim siz ciktiniz ben geldm :) kocisim mac izliyorken bende bi gozatim dedim :) ya su gunler niye gecmiyo catlicam meraktan kan testimi yaptirsam acaba yarin :) ya nedense ben bu ay baya umutluyum adet belirtim de yok ne karnim agriyo ne tatli krizlerim basladi.kafam karisik yaa.bilemedim beklemekde oldurdu beni sanki gunler yil gibi :) insallah mujdeli haberler veririm kizlar dua edin
biraz canım sıkkın canım. sabah test yaptım 2. günüm çok az görünüyordu 2. çizgi.
nerdeyse yok gibiydi. gerçi dün bana 4 saat tut öyle idrar testi yap dediler ama ben yarım saat
sonra wc gidip yaptım. inşallah olmam
Sen kürtaj oldunmu kaç haftalıkken düştü benim 5 haftalıktı kanama yoluyla düştü çok acı bişiydi gerçekten rabbim düşmanıma vermesin gerçi düşmanım da yok ama olsunBende çalışmalar için sabırsızım kocişi sevmeyi seviyorum napimm tek tesellim o evlilik yıldönümümüzde süper i tarihe denk geldi valla
PEKİ BEBÜŞÜM BÖYLE ÜSTÜNE GÖRME FİLAN YAŞAYAN OLDUMU HİÇ ARANIZDA YADA TANIDIKLARDA
Noldu kuzucuk yaa niye kızdın gene kocişe dünyaya bir kişi daha kazandırmak istiyorsak onun herşeyi hazır olmalı bencede en önemlisi mutlu bir ailesi olmalı senin eşin pek ilgili değilse hiç düşünmeyin zaten derim ben ama düzelmeyecek hiçbirşeyde yoktur keşke sorunlar büyümese hep olumlu olabilsek şu hayatta ama hiçbişeyde senden önemli değil bunu sakın unutma önce sen...
Yani beklenen adete kadar goguslerine bakip hamile oldugunu anlamadin oyleyse.peki baska belirtilerin var miydi? Cok okuyorum bu aralar ama insanlardan duymak bana daha etkili geliyor. sonucta herkes farkli seyler hissediyor ama yine de ogrenmek guzel.
bat ne zamandı senin ? psikolojik de olabılıyo bu belirtiler
18-19 eylul 3 gun var yanı .. pıskolojık oldugunu sanmıyorum bu ay bebek yoktu planlarımızda tasınıyoruz basımızda bır suru ıs var 2 gun oncesıne kadar hıc dusunmuyordum bıle ama 2 gundur acabamı dıyorum cunku her zamankınden farklı degısıklıkler var??
18-19 eylul 3 gun var yanı .. pıskolojık oldugunu sanmıyorum bu ay bebek yoktu planlarımızda tasınıyoruz basımızda bır suru ıs var 2 gun oncesıne kadar hıc dusunmuyordum bıle ama 2 gundur acabamı dıyorum cunku her zamankınden farklı degısıklıkler var??
bende deiğim gibi hamıle oldugumu öğrendıkten sonra asırı bulantı oldu birtek başka bir farklılık olmadı zaten hamılelıgımde 6 hafta sürdü.
ne gibi değişiklikler var sende?
Bende hiç bir değişiklik yok da..
bende deiğim gibi hamıle oldugumu öğrendıkten sonra asırı bulantı oldu birtek başka bir farklılık olmadı zaten hamılelıgımde 6 hafta sürdü.
aaaa cok gecmis olsun. umarim en kisa zamanda hayirlisiyla bebisin gelir.
valla normalde reglı donemıme 2-3 gun kala goguslerım sıserdı kasıklarım hıc agrımazdı. Sımdı 10 gundur neredeyse goguslerım sıs uclrı hep dısarda ve uzadı koyulastı rengı arada sol kasıgıma agrı gırıyor o kadar bıde sıvılcem cıkmazdı sıvılcem cıktı genelde bı ter basıyor bı usuyorum ayaklarım soguk hep bunalr belırtı sayılırmı bılmıyorum dun suphelendım sabah atesımı olctum 36,5 cıktı kı normalde atesım sabahları hep 35,9 olur. Ama bız bu ay cocouk dusunmedık cunku tasınıyoruz bıraz problemler var esımın babası rahtsız falan guna sırı ılıskıye gırdık her zamnkı gıbı ama yumurtlamaymıs falanmıs hatta bu aydan benımhıc umudum yok umıtlıde degılım ama nedense 2 gundur ıcıme bı sızı dustu acabamı dıyorum hayırlısı olsun..
valla 3 gun var bekleyıp gorucez pazarrtesıde olmassam ıdrar testı yapıyorum dıycem ama cıkmaz daha ..
valla normalde reglı donemıme 2-3 gun kala goguslerım sıserdı kasıklarım hıc agrımazdı. Sımdı 10 gundur neredeyse goguslerım sıs uclrı hep dısarda ve uzadı koyulastı rengı arada sol kasıgıma agrı gırıyor o kadar bıde sıvılcem cıkmazdı sıvılcem cıktı genelde bı ter basıyor bı usuyorum ayaklarım soguk hep bunalr belırtı sayılırmı bılmıyorum dun suphelendım sabah atesımı olctum 36,5 cıktı kı normalde atesım sabahları hep 35,9 olur. Ama bız bu ay cocouk dusunmedık cunku tasınıyoruz bıraz problemler var esımın babası rahtsız falan guna sırı ılıskıye gırdık her zamnkı gıbı ama yumurtlamaymıs falanmıs hatta bu aydan benımhıc umudum yok umıtlıde degılım ama nedense 2 gundur ıcıme bı sızı dustu acabamı dıyorum hayırlısı olsun..
valla 3 gun var bekleyıp gorucez pazarrtesıde olmassam ıdrar testı yapıyorum dıycem ama cıkmaz daha ..
testini yarın sabah ilk idrarınla tekrar dene canım..daha kesin sonuş verir..inşallah hamilesindir..
bu beklemeler zaten çok zor.. 4 gün gecikti benim reglim. Dün yaptım test, çıkmadı.
Kan testi yaptırmaya da korkuyorum ben negatif sonuç almaktan yoruldum artık.. Haftasonuna kadar bekleyip gelmezse yine test yapıcam.
Aslında 3 günlük gecikme de az sayılmaz, olsa çıkardı diyorum ama umut işte.. Hayırlısı artık. Ama ben de hiçç bir değişklik yok. Sadece psikolojik olarak gerginim çok , sürekli ağlayasım var falan.. Ama bu belirti sayılmaz heralde.
Canım ben 2004 deki hamileliğimde üstüne görmüştüm çok ilginçti benim için eski eşim çocuk istemiyordu ve ben kalmışım ayrı şehrlerdeydik gelcek die arkadaşımın doktoruna gittim birazda mantar şikayetim vardı Dr. korunmak istiyorum ama en uygun yöntem ne die sordum muayene edelim bakalım dedi ve ultrosona yattım daha ilk dokundurdunda hamilesin dedi ben hastalığım yeni bitti dediğim halde üstüne görmekden bahsetti benim 2 ay üstüne gören arkadaşımda vardı ... tabi ben eski eşimle sorunlarımız olduğundan ve bebeği istemediği için aldırmak zorunda kaldım... Allah benim cezamı versinki kıyabildim ona .... şimdi yine versin die yalvarıyorum hergün inşallah bende bu ay boş çıkmam...
çoğunlukla evliliği tek başıma yaşadığımı hissediyordum..
evin alışverişine kadar tek yapıyorum,tek uyuyorum,tek ağlıyorum,tek gülüyorum..
herşeyi tek yapmamdan bir şikayeti yoktu,çocuğuda tek başıma yapmamı bekliyordu
neyse kızlar zaten artık bunların bir önemi kalmadı..
tek derdim çocuk olsa keşke
valla bekliyorum ama daha tık yok kırmızılar gelmiyor. 2 gün oldu bu günle birlikte inşallah dediğin gibi hamişimdir. :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?