artık umudumuz eylül diyen arkadaslarim toplanalim

hımm valla hıc sertlıgıne dıkkat etmedıgım ıcın anlayamıyorum ole olup olmadıgını sadece ucları herzamnkınden daha cok dısarıda ve uzun ve de koyu ama sadece ucları halkası normalde buyuk oldugu ıcın algılayamıyorum. arada bır ter basıyor bıde atesım 36.5 sanırım bunlar gecerlı hamılelık belırtılerı degıl bıde kendımıc ok sısı hıssedıyorum sankıı 3-5 kılo almısım gıbı ..

bat ne zamandı senin ? psikolojik de olabılıyo bu belirtiler

18-19 eylul 3 gun var yanı .. pıskolojık oldugunu sanmıyorum bu ay bebek yoktu planlarımızda tasınıyoruz basımızda bır suru ıs var 2 gun oncesıne kadar hıc dusunmuyordum bıle ama 2 gundur acabamı dıyorum cunku her zamankınden farklı degısıklıkler var??

Son düzenleme:
yanıltmak ıstemem kişiden kişiye değişiklik gösteriyo galıba benım 6 haftada başlamıstı

Yani beklenen adete kadar goguslerine bakip hamile oldugunu anlamadin oyleyse.peki baska belirtilerin var miydi? Cok okuyorum bu aralar ama insanlardan duymak bana daha etkili geliyor. sonucta herkes farkli seyler hissediyor ama yine de ogrenmek guzel.

herkese merhabaaaa canlar bol hamile haberli bir gün olsun inşallah

senin bata az kalmış canım inşallah güzel haberlerin gelir..gerçektende çok isteyipte bekleyince günler geçmiyor.

testini yarın sabah ilk idrarınla tekrar dene canım..daha kesin sonuş verir..inşallah hamilesindir..

Canım ben 2004 deki hamileliğimde üstüne görmüştüm çok ilginçti benim için eski eşim çocuk istemiyordu ve ben kalmışım ayrı şehrlerdeydik gelcek die arkadaşımın doktoruna gittim birazda mantar şikayetim vardı Dr. korunmak istiyorum ama en uygun yöntem ne die sordum muayene edelim bakalım dedi ve ultrosona yattım daha ilk dokundurdunda hamilesin dedi ben hastalığım yeni bitti dediğim halde üstüne görmekden bahsetti benim 2 ay üstüne gören arkadaşımda vardı ... tabi ben eski eşimle sorunlarımız olduğundan ve bebeği istemediği için aldırmak zorunda kaldım... Allah benim cezamı versinki kıyabildim ona .... şimdi yine versin die yalvarıyorum hergün inşallah bende bu ay boş çıkmam...

çoğunlukla evliliği tek başıma yaşadığımı hissediyordum..
evin alışverişine kadar tek yapıyorum,tek uyuyorum,tek ağlıyorum,tek gülüyorum..
herşeyi tek yapmamdan bir şikayeti yoktu,çocuğuda tek başıma yapmamı bekliyordu
neyse kızlar zaten artık bunların bir önemi kalmadı..
tek derdim çocuk olsa keşke

ilk başta hiçbir belirti olmamıstı hatta beklemıyordum bıle hamıle kalmayı korunuyorduk cunku. 2 hafta gecıkınce doktora gıttım nerdeyse 6 haftalıksın dedı ertesı gun yoğun bulantı basladı ve hastaneye yatırıldım bulantı yuzunden. ama malesef bebek yanlıs yerde olustugu için aldırmak zorunda kalmıstık 6.cı haftanın sonunda

bat ne zamandı senin ? psikolojik de olabılıyo bu belirtiler

18-19 eylul 3 gun var yanı .. pıskolojık oldugunu sanmıyorum bu ay bebek yoktu planlarımızda tasınıyoruz basımızda bır suru ıs var 2 gun oncesıne kadar hıc dusunmuyordum bıle ama 2 gundur acabamı dıyorum cunku her zamankınden farklı degısıklıkler var??

Ne gibi değişiklikler var sende?
Bende hiç bir değişiklik yok da..

bende deiğim gibi hamıle oldugumu öğrendıkten sonra asırı bulantı oldu birtek başka bir farklılık olmadı zaten hamılelıgımde 6 hafta sürdü.

ne gibi değişiklikler var sende?
Bende hiç bir değişiklik yok da..

valla normalde reglı donemıme 2-3 gun kala goguslerım sıserdı kasıklarım hıc agrımazdı. Sımdı 10 gundur neredeyse goguslerım sıs uclrı hep dısarda ve uzadı koyulastı rengı arada sol kasıgıma agrı gırıyor o kadar bıde sıvılcem cıkmazdı sıvılcem cıktı genelde bı ter basıyor bı usuyorum ayaklarım soguk hep bunalr belırtı sayılırmı bılmıyorum dun suphelendım sabah atesımı olctum 36,5 cıktı kı normalde atesım sabahları hep 35,9 olur. Ama bız bu ay cocouk dusunmedık cunku tasınıyoruz bıraz problemler var esımın babası rahtsız falan guna sırı ılıskıye gırdık her zamnkı gıbı ama yumurtlamaymıs falanmıs hatta bu aydan benımhıc umudum yok umıtlıde degılım ama nedense 2 gundur ıcıme bı sızı dustu acabamı dıyorum hayırlısı olsun..

bende deiğim gibi hamıle oldugumu öğrendıkten sonra asırı bulantı oldu birtek başka bir farklılık olmadı zaten hamılelıgımde 6 hafta sürdü.

valla 3 gun var bekleyıp gorucez pazarrtesıde olmassam ıdrar testı yapıyorum dıycem ama cıkmaz daha ..

allah hayırlısını versın demkkı hayırlısı degıolmıs ama acı bı deneyım allah sabrını versın ınsallah en kısa zamanda hayırlı bır evladın olur ısteyen herkeze verırı allahım ınsallah.. Azcıkta kafaya takmamak lazım sanırım ..

valla istediğin gibi haber alırsın canım umarım. kan testı yaparsan hemen öğrenebilirsin ama idrar testını beklemene gerek yok

bu beklemeler zaten çok zor.. 4 gün gecikti benim reglim. dün yaptım test, çıkmadı.
Kan testi yaptırmaya da korkuyorum ben negatif sonuç almaktan yoruldum artık.. Haftasonuna kadar bekleyip gelmezse yine test yapıcam.
Aslında 3 günlük gecikme de az sayılmaz, olsa çıkardı diyorum ama umut işte.. Hayırlısı artık. Ama ben de hiçç bir değişklik yok. Sadece psikolojik olarak gerginim çok , sürekli ağlayasım var falan.. AMa bu belirti sayılmaz heralde.

kizlaaarrr,var mi guzel haberi olanlar gecmisi okuyamadim,mayis anneleri pocigine gectim sizide oraya bekliyorum tamammi

testini yarın sabah ilk idrarınla tekrar dene canım..daha kesin sonuş verir..inşallah hamilesindir..

valla bekliyorum ama daha tık yok kırmızılar gelmiyor. 2 gün oldu bu günle birlikte inşallah dediğin gibi hamişimdir. :44:

canım bende kan testı yapmaya korkuyorum cunku benım temmuz ayına kımyasal bır gebelıgım vardır cok uzuldum cok agladım sımdıde kan testı yapmaya korkuyorum ıdrar normalde gunun gectıkten 1 hafta sora cıkar kesın olarak. O yuzden kan kesın sonuc 3 gun gecmıs bence bıraz cesaret ve kan testını yaptır ınsallah umarım hamılesındır hersey gonlune gore olsun ..

hımm ne yalan söylim üzüldüm gerçekten aldırmana ama olsun rabbim inşallah yenisini verecektir banada sanada isteyen herkese belkide benimde üüstüne görmedir tabi bu ii bişimi bilmiyorum bebek için sağlıklı bişey mi yani onu bilmediğim için garip bir durumdayım neyse canım olmadı bidahaki ayı beklicez
durumun zor arkadaşım gerçekten ama sen güçlüsün belliki herşey tamam da tek uyumak zor olsa gerek Allah yardımcın olsun
sen hamile ol yaaa
valla bekliyorum ama daha tık yok kırmızılar gelmiyor. 2 gün oldu bu günle birlikte inşallah dediğin gibi hamişimdir. :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…