artık umudumuz eylül diyen arkadaslarim toplanalim

çok yakın değilima ama arabayla 5 dk filan çamlıca tepesine yakınım ben başbakanla komşuyuz:))) bekllerim buyur gell birgün çay demeleris börek kek yaparım ben sana :)))terasta içeriz tavşanımda var ohh

olur gelirim canım kafa dağıtmaya ihtiyacım var zaten dertleşiriz bol bol. zten 15 gün sonra bol bol vaktim olur:) benimde 2 tane kuşum var. biri çiko biri maviş. çiko bile çocuk yaptı ben yapamadım

ohhh keyfe bak bize davet yok mu madammmm

ben davet edeyim seni bize gel :81:

zorla oldu biraz ama olsun daveti aldım geliyorum şeker

ne zoru ayol gel gel beklerim . zaten burda hiç arkadaşım yok hepsi avrupa yakasında.
inanırmısın 24 tane daire var binada sadece 1 tane tanıdığım var oda yönetici

ne zoru ayol gel gel beklerim . zaten burda hiç arkadaşım yok hepsi avrupa yakasında.

ahh tatlım ordan yok ama sayemde izmirden olcak işte sen gelde ben gelirim hemen

napıosunuzzzzz canlarrrrrrr ben yeni girebildimmmmm...
ıcequencimm varmı değişiklik bende hiç yok ya...
biraz midem bulandı bugün

arkadaşlar 1 hafta önce doktoruma kontrole gittim aynı zamanda 2 aydır korunmuyorum bir bebeğimiz olsun istiyoruz artık gelelim meseleye kontrolde herşeyin
çok sağlıklı olduğunu bir problem olmadığını söyledi pap smear testi yaptı dün sonucunu aldım ascus çıktı. Kolposkopi ve HPV-DNA testi yapacağını ondan sonra
kesin birşey söyleyebileceğini söyledi. Çok korkuyorum bebeğim olmayacak diye daha önce böyle bir rahatsızlık yaşayan var mı?

napıosunuzzzzz canlarrrrrrr ben yeni girebildimmmmm...
ıcequencimm varmı değişiklik bende hiç yok ya...
biraz midem bulandı bugün

kulağını fazla çınlattım herhalde şekerim nerdesin.
valla cnm değişiklik halsizlik var bugün gözlerim kararıyo başkaaaaa açlık hissi başladı bişeyler yiyorum kısa süre sonra gene karnım gurulduyo hep böle olursa vay benim halime bide batmalarım yavaş yavaş azaldı sanki dünkü kadar yok hareket
sende bi bulantı mı var
behiyecim sende neler var tatlım

ah tatlım sorma dün okuduğumdan bile şey anlamadım ki sersem gibiydim
ben 22 yaşındayım,bugün itibari ile 4 aylık evliyim ,muhasebeci sayılırım şuan çalışmıyorum,denizliliyim izmirde yaşıyorum.yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum var mı atladığım bişey :))))

evet bencede sen o işten çıkabiliyosan çık o kokular insanı mahveder için kalkar valla ya yazık ciğerine başka işler bulursun hem zaten bebişte olcak ona zararı olmasın dimi...gerçekten beklerim bak atla otbüse gelbenimde 2 kuşum var limon ve tostos limon çooook yumurtladı ama kendi başına yalşarken hep boş oluyor tabi malum ama şimdi tostos var ama bi tane daha yumurta görmedik istiyorum bebişi olsun onunda ama yok annesinin kaderini yaşarmış ya kızlar sanırım bana çekmiş

ilahi alemsin yaaa benimde öle 5 katlı bina ben en tepedeyim bizden başka kimse yok apartmanda herkes taşındı eşimle merdivenlerden şarkılar söyleyyerek çıkıyos kimse yok çünkü

izmirde kim varmış
ahh tatlım ordan yok ama sayemde izmirden olcak işte sen gelde ben gelirim hemen

cnm karar senin ben batmalardan çok şüphelendim baya kasıklarım hareketlenmişti çünkü bide benim büyük şansım adet zamanı belirtim olmuyor benim geldiğini bile anlamam çoğu zaman o yüzden anlamam biraz kolay oldu.umarım hamilesindir güzel bi haber verirsin bize[/QUOTE]

INSALLAH DEDIGIN GIBIDIR INSALLAH HAYIRLI HABER VERIIRM AMA DEDIGIM GIBI PEK UMUDUM YOK BIDE KIMINDE GEC DOLLENME KIMINDE IDRARA GEC CIKIYOR O YUZDEN SUPHELIYIM AMANNNN NE HALIM AVRSA GORIYIM EN IYISI .. ZATEN BISI CIKACAGIDA YOK BOSVERDIM ..

sadece smear testlerinde şunu biliyorum benim doktorumda bana yapacak şu adet tarihim geçsin ondan sonra geçen ay yapacaktı amma velakin iltihap olmuş o yüzden yapamam dedi antibiyotik filan verdi iice iltihap kruusun ondan sonra dedi çünkü bazen doktorlar iltihaplıyken yaparlarmış ve sonucunda muhakkak yanlış teşhisler çıkıyormuş bi kaç örnek verdi mesela çoğu kadına rahim kanseri teşhisi koyulmuş ama sırf iltihaptan ötürü halbuki hişç bişeyleri yokmuş vs bunun gibi örnekler vermişti bana o yüzden ben daha yaptırmadım inşallah seninkide mühim bişi değildir canımm
tamamdır seni affediyorumm sırf annesin diye:)))atladığın bişey yok canımm sadece artık iş filan düşünme bebişine odaklan mis gibi

INSALLAH DEDIGIN GIBIDIR INSALLAH HAYIRLI HABER VERIIRM AMA DEDIGIM GIBI PEK UMUDUM YOK BIDE KIMINDE GEC DOLLENME KIMINDE IDRARA GEC CIKIYOR O YUZDEN SUPHELIYIM AMANNNN NE HALIM AVRSA GORIYIM EN IYISI .. ZATEN BISI CIKACAGIDA YOK BOSVERDIM ..[/QUOTE]

seni yıkaladımmmm sobeee...... nasılsın meleğimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

bende çok halsizim bebeğim yaa ..kalktıımda tansionum düşüo herhalde gözlerim kararıo batma yok gibi bişey bizimkiler yerleştimi ne:) doktorumla görüştüm ctesi gel dedi ..sen nezaman gidiceksin

cücümmmmmmmmmmmmmmmmm bebeğimmmmm nerdesin yaaa çok özledimm gördüğün gibi eylüle taşındım berrem de burdaydı dün sen napıyosun geldinmi tatilden mail atmnadın bana küstüm sana bebk gibi unuttun sende beni sandım
INSALLAH DEDIGIN GIBIDIR INSALLAH HAYIRLI HABER VERIIRM AMA DEDIGIM GIBI PEK UMUDUM YOK BIDE KIMINDE GEC DOLLENME KIMINDE IDRARA GEC CIKIYOR O YUZDEN SUPHELIYIM AMANNNN NE HALIM AVRSA GORIYIM EN IYISI .. ZATEN BISI CIKACAGIDA YOK BOSVERDIM ..

seni yıkaladımmmm sobeee...... nasılsın meleğimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm[/QUOTE]

[/QUOTE]

ayyy kuzum unuturmuyum seniiii bennnnnnnn canımın içiii nasıl ösledimmm valla bendde seniiiii işte sana mail atmıştım annanemhasta diye yanındaydı dünde mail attım sanaa cok yorgundum sonra uyudumm kuzum tatil dönüşü koşturmaca yordu beniiiiiii ...... bebiş unuttu valla bizi canımın içiiiii bakalım nizaman ses soluk cıkıcakkkkk

onu gördüm tatlım ama ben sana geri mail yazmadımmı yoksa bak yazmadı isem büyük eşşeklik etmişimdir ama hiç hatırlamıyorumki şuan aklım gitti zaten bugün kırmızıları görünce çok mutsuzum cücü çook annem yaa iki gün geçti kırmızılar test yaptım silik bişiler gördüm ama dün gece geldi egene kırmızılar sanırım tutunamadı bebiş gene çünkü ben hamişim gibi hissediyodum kocişle bi heyecan yaptııki sorma ama hevesimiz kaldı boğazda :)))napalım nasip kısmet artık ananen nasıl şimdi iimi durumu sen eve geldin dimi artık napıyosun yaa çok özledim gerçekten seni ve hepinizi...bebiş unuttu hakakten alacağı olsun bide unutmam derdi hep
ayyy kuzum unuturmuyum seniiii bennnnnnnn canımın içiii nasıl ösledimmm valla bendde seniiiii işte sana mail atmıştım annanemhasta diye yanındaydı dünde mail attım sanaa cok yorgundum sonra uyudumm kuzum tatil dönüşü koşturmaca yordu beniiiiiii ...... bebiş unuttu valla bizi canımın içiiiii bakalım nizaman ses soluk cıkıcakkkkk[/QUOTE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…