çok yakın değilima ama arabayla 5 dk filan çamlıca tepesine yakınım ben başbakanla komşuyuz:))) bekllerim buyur gell birgün çay demeleris börek kek yaparım ben sana :)))terasta içeriz tavşanımda var ohh
ohhh keyfe bak bize davet yok mu madammmm
olur gelirim canım kafa dağıtmaya ihtiyacım var zaten dertleşiriz bol bol. zten 15 gün sonra bol bol vaktim olur:) benimde 2 tane kuşum var. biri çiko biri maviş. çiko bile çocuk yaptı ben yapamadım
ben davet edeyim seni bize gel :81:
zorla oldu biraz ama olsun daveti aldım geliyorum şeker
ne zoru ayolgel gel beklerim . zaten burda hiç arkadaşım yok hepsi avrupa yakasında.
inanırmısın 24 tane daire var binada sadece 1 tane tanıdığım var oda yönetici
ohhh keyfe bak bize davet yok mu madammmm
ayyy olmazmı tontişim yaaa keşke hepiniz gelseniz valla ne güzel olurr süper yemekler yaparım sizlere sen nerede oturuyordun kendini tanıtmamışsın bizlere bak bilmiyorum yaşını başını işini yaşadığın şehri vs
adet tarihine 7,8 gün kala önce batmayla birlikte yavaş yavaş başladı aslında benim bu ay hiç ümidim yoktu fakat allahın işi işte çok şükür aratmadı. cnm ben adetime 2 gün kala öğlen evde test yaptım hafif şekilde çizgiyi gördüm ertesi günde gidip kan testi yaptırdım ve kesinleşti darısı başınıza
YA BENIMDE 3 GUN VAR ACABA YARIN SABAH YAPSAM MI BI GEBELIK TESTI BAK SENINDE 2 GUN KALA COK SILIK CIKMIS GERCI BU AYDAN BENIMDE HIC UMUDUM YOK SANKI REGLI OLCUAKMISIM GIBI AMA BELIRTILERIM GITTI BENIM SADECE GOGUSLERIM SIS OLE DAMAR FALAN YOK ACIYO USTUNE YATAMIYORUM DOKUNUNCA ACIYOR O KADAR KASIK AGRIM FALANDA YOK BUGUN AKINTIM VAR BIRAZ O KADAR ONUN HARICINDE BISI YOK ANLAMADIM GITTI BEN BU OLAYI ARADA GOGUSLERIMDE KARINCA YURUYO GIBI OLUYO HAFIF BIR AGRI SAPLANIYOR O KADAR AMAN BILMIYORUM VE DE UMUDUM YOK
benim son ana kadar göğüslerimde hiçbişey yoktu burda kızların çoğu göğüslerim acıyo falan yazıyodu çoğunun adet zamanı oluyomuş benim adet belirtim hiç yok o yüzden göğüslerimi takip etmeye başladım test yapacağım sabah başlarındaki damarların çok fazla belirginleştiğini gördüm son iki gündürde taş gibi normaldekinden çok farklı sert yatınca dokununca acıyor
napıosunuzzzzz canlarrrrrrr ben yeni girebildimmmmm...
ıcequencimm varmı değişiklik bende hiç yok ya...
biraz midem bulandı bugün
ayyy olmazmı tontişim yaaa keşke hepiniz gelseniz valla ne güzel olurr süper yemekler yaparım sizlere sen nerede oturuyordun kendini tanıtmamışsın bizlere bak bilmiyorum yaşını başını işini yaşadığın şehri vs
adet tarihine 7,8 gün kala önce batmayla birlikte yavaş yavaş başladı aslında benim bu ay hiç ümidim yoktu fakat allahın işi işte çok şükür aratmadı. cnm ben adetime 2 gün kala öğlen evde test yaptım hafif şekilde çizgiyi gördüm ertesi günde gidip kan testi yaptırdım ve kesinleşti darısı başınıza
YA BENIMDE 3 GUN VAR ACABA YARIN SABAH YAPSAM MI BI GEBELIK TESTI BAK SENINDE 2 GUN KALA COK SILIK CIKMIS GERCI BU AYDAN BENIMDE HIC UMUDUM YOK SANKI REGLI OLCUAKMISIM GIBI AMA BELIRTILERIM GITTI BENIM SADECE GOGUSLERIM SIS OLE DAMAR FALAN YOK ACIYO USTUNE YATAMIYORUM DOKUNUNCA ACIYOR O KADAR KASIK AGRIM FALANDA YOK BUGUN AKINTIM VAR BIRAZ O KADAR ONUN HARICINDE BISI YOK ANLAMADIM GITTI BEN BU OLAYI ARADA GOGUSLERIMDE KARINCA YURUYO GIBI OLUYO HAFIF BIR AGRI SAPLANIYOR O KADAR AMAN BILMIYORUM VE DE UMUDUM YOK
cnm karar senin ben batmalardan çok şüphelendim baya kasıklarım hareketlenmişti çünkü bide benim büyük şansım adet zamanı belirtim olmuyor benim geldiğini bile anlamam çoğu zaman o yüzden anlamam biraz kolay oldu.umarım hamilesindir güzel bi haber verirsin bize
olur gelirim canım kafa dağıtmaya ihtiyacım var zaten dertleşiriz bol bol. zten 15 gün sonra bol bol vaktim olur:) benimde 2 tane kuşum var. biri çiko biri maviş. çiko bile çocuk yaptı ben yapamadım
ben davet edeyim seni bize gel :81:
zorla oldu biraz ama olsun daveti aldım geliyorum şeker
ne zoru ayolgel gel beklerim . zaten burda hiç arkadaşım yok hepsi avrupa yakasında.
inanırmısın 24 tane daire var binada sadece 1 tane tanıdığım var oda yönetici
ahh tatlım ordan yok ama sayemde izmirden olcak iştesen gelde ben gelirim hemen
arkadaşlar 1 hafta önce doktoruma kontrole gittim aynı zamanda 2 aydır korunmuyorum bir bebeğimiz olsun istiyoruz artık gelelim meseleye kontrolde herşeyin
çok sağlıklı olduğunu bir problem olmadığını söyledi pap smear testi yaptı dün sonucunu aldım ascus çıktı. Kolposkopi ve HPV-DNA testi yapacağını ondan sonra
kesin birşey söyleyebileceğini söyledi. Çok korkuyorum bebeğim olmayacak diye daha önce böyle bir rahatsızlık yaşayan var mı?
ah tatlım sorma dün okuduğumdan bile şey anlamadım ki sersem gibiydim
ben 22 yaşındayım,bugün itibari ile 4 aylık evliyim ,muhasebeci sayılırım şuan çalışmıyorum,denizliliyim izmirde yaşıyorum.yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum var mı atladığım bişey :))))
cnm karar senin ben batmalardan çok şüphelendim baya kasıklarım hareketlenmişti çünkü bide benim büyük şansım adet zamanı belirtim olmuyor benim geldiğini bile anlamam çoğu zaman o yüzden anlamam biraz kolay oldu.umarım hamilesindir güzel bi haber verirsin bize
kulağını fazla çınlattım herhalde şekerim nerdesin.
valla cnm değişiklik halsizlik var bugün gözlerim kararıyo başkaaaaa açlık hissi başladı bişeyler yiyorum kısa süre sonra gene karnım gurulduyo hep böle olursa vay benim halime bide batmalarım yavaş yavaş azaldı sanki dünkü kadar yok hareket
sende bi bulantı mı var
behiyecim sende neler var tatlım
INSALLAH DEDIGIN GIBIDIR INSALLAH HAYIRLI HABER VERIIRM AMA DEDIGIM GIBI PEK UMUDUM YOK BIDE KIMINDE GEC DOLLENME KIMINDE IDRARA GEC CIKIYOR O YUZDEN SUPHELIYIM AMANNNN NE HALIM AVRSA GORIYIM EN IYISI .. ZATEN BISI CIKACAGIDA YOK BOSVERDIM ..
[/QUOTE]cücümmmmmmmmmmmmmmmmm bebeğimmmmm nerdesin yaaa çok özledimm gördüğün gibi eylüle taşındım berrem de burdaydı dün sen napıyosun geldinmi tatilden mail atmnadın bana küstüm sana bebk gibi unuttun sende beni sandım
seni yıkaladımmmm sobeee...... nasılsın meleğimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?