artık umudumuz eylül diyen arkadaslarim toplanalim

valla istediğin gibi haber alırsın canım umarım. Kan testı yaparsan hemen öğrenebilirsin ama idrar testını beklemene gerek yok

canım allah hepımızın gonlune gore versın senınkı kadar acı olmasada benımde bı kımyasal gebelıgım var gunlerce oturup agladıgım hemde dogum kontrol hapı yuzunden tutunamayan ... Hala gozlerım doluyorum ıcım acıyor hele esımın o ankı o uzuntusu gouzumun onuned gıtmıyor bırde bı gun once alısverıse cıkalım gıysı alalım esya alalım acaba cınsıyetı ne zqamna bellı olur dıye heves eden esımın.. Kı cok ketumdur duygularını pek dısarı vermez o ankı gounun parlaması.. Neyse canını sıktım basını agrıttım sagolasın allah gonlune gore verırı ınsallah ..

hiç olurmu sende ayni acıkyı çekmişsin anlıyorum zor bır durum ama düşünüp üzülmeye değmez artık önümüzdeki gollere bakmak lazım :) başımı falan da sıkmadın inan insna konusunca rahatlıyor bende seve seve dinlerim :) acılar paylaştıkca azalır sevınçler de çoğalır...

çok teşekkür ederim inan cok ıcım rahatladı ama anlamıyroum bu sulu gozlulugum nerden gelıyo su an gorsen ınanmazssın hıckıra hıckıra aglıyorum yazarken sanırım regl olcam ve bende duyguslalak yaptı hormonlar . dogru dıyorusun onumuze bakalım. Allahtan hayırlısı hersey ıcın onun dedıgı zamanda olsun hayırlısı olsun..

şekerim bence sen kan testi yap hemen yani genelde hamileler en ufak seyden ağlıyo bak sımdı aklıma gledi bende reklamlarda bile ağlıyordum galiba :)

şekerim bence sen kan testi yap hemen yani genelde hamileler en ufak seyden ağlıyo bak sımdı aklıma gledi bende reklamlarda bile ağlıyordum galiba :)

ınsallah oyledır canım. ya sorma esım artı kevde gulmekten kırılıyo sen dıyor hastamısın buz devrını ızlıyoruz aglıyorum ama nasıl nasıl. dunde sırınlerı bulduk evde onu ızlıyoruz sırınenın kalbı kırıldı allahım nasıl aglamak nasıl aglamak yazık adamında dengesı bozuldu ama benım hormonlardandır herhalde herhalde hamıle olsam hıssederdım dımı. sankı degılım gıbı bıde benım akıntımda var kesılmedı cok cok gelıyo kesın regl olcam ben surda kaldı 3 guncuk ıdare edıyım dıyorum bazende su hassas erkenn gebelık testlerı var onlardan mı yapsam dıyorum kararsızım ..

ben erken gebelik testlerinden yaptım 3 gün kala, negatif çıktı.
Bir de zaten onlar %50 güvenilir , bence bekle yada kan testi yaptır en iysi

merhaba arkadaşlar dünde söylediğim gibi dün adet olmam gerekiyodu hala olmadım.
bana dua edin kızlar bende size

seninle konusurken aklıma geldi bu belirtiler umarım everythingwillbe great de okur
6 haftada başlamıstı benım. herseye aglıyodum reklama mıllet fılm ızler guler ben ağlardım sonra eşimin kulandıgı bir parfum vardı inanılmaz begendıgım o parfüm vara okadar kötü geliyodu ki hamıleyken kulanmasını yasaklamıstım inanılmaz kötüymüş gibi geliyodu.bide inanılmaz bulantı olmustu bende hiçbirşey yeyip içemiyodum hastaneye kaldırılmıstım serum vermıslerdı . oyle olmustu bende belirtiler ama hepsi hamıle oldugumu ogrendıkten sonra olustu

hehehhehe ben geçen hamileliğimde en belirgin belirtimdi bu ağlama ota boka ağlıyordum herkes kesiğn hamilesin dedi ve hakkaten hamileydim benim en belirgin özelliğim ağlamak oluyorr ve bence sende hamilesinn ağır kaldırmıyosun dime dikkat ediyosun kendine söz vermiştin bak bana unutmadım hala

kan testi yaptırsana fıstıkk emin olursun hiç değilse ona göre yolunu çizersin

doktorumla görüştüm canım ayın 22 sinde gel dedi o zaman tahlil yapalım dedi. bende bekliycem amannn nolursa olsun artık. bi yarın sabahta tahlil yaparım bakalım ne olcak. zaten bugün çok asabiyim iş yerimede çıkmak istiyorum dedim çok sitresli bi ortam yeni iş bulurum daha iyi

ben erken gebelik testlerinden yaptım 3 gün kala, negatif çıktı.
Bir de zaten onlar %50 güvenilir , bence bekle yada kan testi yaptır en iysi

valla cok tereddutteyım bakalım dıyorum kı su hafta sonunuda atlatalım oyle mı yaptırıyım kan testı yaptırmaya korkar oldum artık bılmıyorum kı

bende zaten belırtıden saymıyorum bakalım dıyorum su hafta sonunu atlatayım hafta sonuda olmassam eger pazartesı bı ıdrar yapıyım dıyorum sankı ıcımden hamıle olmak gecıyor ama arada da kasıkalrıma reglı olucam gıbı agrı gırıyor yok yok kesın reglı olcam ben belırtı degıl bunlar.

Aslında benimde aklımdan geçen hep öyle oluyor içimde büyüsün büyümüş halini göreyim diyorum ama o birgün geçince bile telaşlanıyorum bu seferde hemen gitmek herşey ne olursa olsun öğrenmek istiyorum belirsizlik beni daha çok çıldırtıyo çünküişyerin nerde baskı alabiliyormuyuz sizden fotoğraf baskısı mesela bide kartvizit basımı şuan bi çalışmam olacakta baskı yeri lazım bide bana benim iş yerim şişli evim üsküdar sen nerelerdesin istanbulda

canım ben ilaç firmasında grafikerim bizde matbaa yok ama ilaç kokusu dehşet halde gelen kaçıyor valla ama kansorejen madde içerdiğini duymuştum yani biraz tırstım bende pendikte oturuyorum kurtköyde çalışıyorum. üsküdar çok uzak sayılmaz bana:) sahile yakınmısın?

peki bu belirtilerin ne zaman olmaya başladı? Bir de ne zaman öğrendin hamile olduğunu?
Testi ne zaman yaptın?
adet tarihine 7,8 gün kala önce batmayla birlikte yavaş yavaş başladı aslında benim bu ay hiç ümidim yoktu fakat allahın işi işte çok şükür aratmadı. cnm ben adetime 2 gün kala öğlen evde test yaptım hafif şekilde çizgiyi gördüm ertesi günde gidip kan testi yaptırdım ve kesinleşti darısı başınıza

benim son ana kadar göğüslerimde hiçbişey yoktu burda kızların çoğu göğüslerim acıyo falan yazıyodu çoğunun adet zamanı oluyomuş benim adet belirtim hiç yok o yüzden göğüslerimi takip etmeye başladım test yapacağım sabah başlarındaki damarların çok fazla belirginleştiğini gördüm son iki gündürde taş gibi normaldekinden çok farklı sert yatınca dokununca acıyor

inşallah hamilesindir canım. benimde dün olmam gerekiyordu olmadım.

kızlar inş.lah bebişler yoldadır

çok yakın değilima ama arabayla 5 dk filan çamlıca tepesine yakınım ben başbakanla komşuyuz:))) bekllerim buyur gell birgün çay demeleris börek kek yaparım ben sana :)))terasta içeriz tavşanımda var ohh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…