artık umudumuz eylül diyen arkadaslarim toplanalim

calla sekerım kafana takmıycaksın bosverceksın gıdıcek dusunmıycekısn bılem hos ben bu ay dusunmedım ama yıne oldugunu sanmıyorum bıran once bıtsın reglınde calısmalara basla canım ben senden onumuzdekı ay bı suprız bekllıyorum valla o potansıyel var :))

canım sen eğer test yaptıında umutsuzluğa düşmiyceksen bugünden test yapmaya başlayabilirsin...inşallah hamilesindirrrrrr..

canım umutsuzluga dusmem cunku hamıle oldugumu sanmıyorum belırtı falan hıc bısey kalmadı ne reglı belırtısı nede baska bısı hıc bısı yok o yzuden pazar olurmusum gıbı o yzuden pazara kadar beklıyımde pazar olmazsam pazar aksamı yapıverıyım bı test dıyorum hayırlısı olsun ..

emoşumm güzel haberler verirsin inşallah bak senın topiğinde bir sürü hamile çıktı sen şans getirdin bize inşallah bizde sana getiririz:)

Ben kim cift cizgi kim yine negatie tabiki of bu ayda olmadi ben umutluydum ama sizlerin haberlerini almak beni mutlu ediyo keske bende guzel haberler verebilsem sizlere.umudum tukeniyo sanki ya of ne var cift cizgiyi gorsem daha adet olmadm bilmiyorum.

cnm eğer adet olmazsan geç döllenme ihtimali olabilir testi yarın tekrarlarsınn ayy inşallah hamilesindir yaa..testi atmasaydın sonra eğer siilik çizgi çıkarsa yarın testi tekrarla

moralini bozma tatlım belki daha idrarda belli olmuyordur kac gun gecti ?

valla umarım gelecek ay süpriz bir gol atarım :) ama once güzel haberi sne verirsin belki kim bilir :) hem belirti yok dıye uzulme genelde 5 haftada baslıyo belirtiler en erken yani bende oyle olmustu :)[/QUOTE]

ah canım valla bal damlıyor agzından allahım ne muradın varsa versın canım yaa. olucak olucak olumludusun ama kendını sartalama. bende olumlu dusunuyorum ama olmazsada hayırlısı olsun her ay bızım adamın canına mıllet her ay calısma gun asırı bakalım zaman neler gosterıcek.

hiç sorma selinim yedim kırmızı kart attılar beni 9 ekime :)) ama güzel bir tarih çoooookk seviyorum evliliğimizin 1. yılı o gün bakarsın büyük bi hediye gelir inaşşahhhh

her işte bi hayır vardır cnm..haziran annesi olursun sende ne va canım allah hayırlısını versin:)

canım benım doktorum hep derkı reglın gectıkten 1 hafta sora ıdrara gecer hcg o zamna hamıle kabul edılır anne adayı sen reglın gectıkten 3 gun sra test yapıp sakın ban agelme hamıleyım dıye o yuzden ben bekle derım kımın bunyesı gec yapıyor hazırlıkları moralını bozma ..

valla umarım gelecek ay süpriz bir gol atarım :) ama once güzel haberi sne verirsin belki kim bilir :) hem belirti yok dıye uzulme genelde 5 haftada baslıyo belirtiler en erken yani bende oyle olmustu :)

ah canım valla bal damlıyor agzından allahım ne muradın varsa versın canım yaa. olucak olucak olumludusun ama kendını sartalama. bende olumlu dusunuyorum ama olmazsada hayırlısı olsun her ay bızım adamın canına mıllet her ay calısma gun asırı bakalım zaman neler gosterıcek.[/QUOTE]

valla oyle herseyde vardır bir hayır :)) aa canım birtek bizim adamların mı canına millet bizimde aynen öyle :))

kızlar bebek isteyen anne adaylarının her cuma saatinde ya da gününde bi kaç okuması gereken dualar var ben araştırıp yapmıştım Allah kabul etmişti çok şükür ama sonra düşük oldu vs neyse ben bu cuma yine başlıyorum sizlerede yazıyorum okumak isteyenler olursa diye

707 kere "ya varis"
1000 kere " ya evvel" diyoruz sadece bu kadar Allah kabul etsin şimdiden inşallah dualarımızı rabbim isteyen herkese versin

sana katılıyorum hapsuuucuğumm sadece kocişlerin olmamalı bizimde canımıza minnet
valla oyle herseyde vardır bir hayır :)) aa canım birtek bizim adamların mı canına millet bizimde aynen öyle :))[/QUOTE]

ben zaten olmuş olaydım ağustos hamilesi olurdum ama bu da topikimize ters olurdu eylül ya o yüzden ben şimdi eylülde kalıp topike uygun bir anne olucamm
her işte bi hayır vardır cnm..haziran annesi olursun sende ne va canım allah hayırlısını versin:)

üzülme bebişim yaa benimde geldi olsun beraber çalışırızzz))
kızlar yine geldi kırmızlar yaa..
5 günlük gecikmeden sonra bütün ümitlerim soldu

Son düzenleme:
bilgemadam ya tabii bizimde canımıza millet

deryaertas ya uzulme canım umudunu kaybetme bende ümidi ekime kalanlardanım :) bizde gelecek ay haile kalırız inşallah :)

hayırlısı cnm..

Ya canıma damların canına mıllet dedım ama tabıkı bızımde canımıza mıllet. Tabı onalrda ısler bıraz daha farklı aman bılmıyorum vallahı bıde tuhafıma gıden bıseyı sızlerle paylasıyım benım ıdrarım bulanık yanı rengı koyulasmıs koyu sarı olmus o ayrı bıde bulanık sankı tortulu gıbı uzerınde tortu yok ama bulanık ıste acaba dıyorum ıdrar yoalrınımı usuttuk :44:

canım cok tesekkur ederım kendı adıma ya varisi bitirdim su servıste bıtsın obur arada da ya evvel dıycem 1000 kere allahım muabrek cuma gunu kabul eder ınsallahta ıcımde varsa bı canlı tez zamanda haber alırım :)

hamilelik belirtiside olabilir canım bırkac kısıden duymustum ama üüşütmüşde olabilirsin ama umarım hamilesindir :)

sen ne niyetle yaparsan öyle olur inşallah içten dualrımızı Allah kabul etsin tez vakitte inşallah dualar eşliğinde hamile olduğunu öğreniriz bebiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…