dualarım seninle mübarek cuma saati ver güzel haberi inşallahh yaptınmı testi
bende iyiyim canım ne olsun bir an önce regl bitmesini bekliyorum çalışmalar için :) birde bu ay ates olçme yöntemine başladım grafik cıkarttım hehe birde yumurtalık testi alsam mı diye dusunuyorum anlıyacagın surekli hamile kalmayı dusunuyorum takıntı oldu feci bir şekilde :) ama bişekilde kendimi durdurmam da lazım psikoloji de hamile kalmayı zorlastırıyo cunku :)
canım sen eğer test yaptıında umutsuzluğa düşmiyceksen bugünden test yapmaya başlayabilirsin...inşallah hamilesindirrrrrr..
emoşumm güzel haberler verirsin inşallah bak senın topiğinde bir sürü hamile çıktı sen şans getirdin bize inşallah bizde sana getiririz:)
calla sekerım kafana takmıycaksın bosverceksın gıdıcek dusunmıycekısn bılem hos ben bu ay dusunmedım ama yıne oldugunu sanmıyorumbıran once bıtsın reglınde calısmalara basla canım ben senden onumuzdekı ay bı suprız bekllıyorum valla o potansıyel var :))
valla umarım gelecek ay süpriz bir gol atarım :) ama once güzel haberi sne verirsin belki kim bilir :) hem belirti yok dıye uzulme genelde 5 haftada baslıyo belirtiler en erken yani bende oyle olmustu :)
madamcım sende durumlar nasıl?
Ben kim cift cizgi kim yine negatie tabiki of bu ayda olmadi ben umutluydum amasizlerin haberlerini almak beni mutlu ediyo keske bende guzel haberler verebilsem sizlere.umudum tukeniyo sanki ya of ne var cift cizgiyi gorsem daha adet olmadm bilmiyorum.
Ben kim cift cizgi kim yine negatie tabiki of bu ayda olmadi ben umutluydum amasizlerin haberlerini almak beni mutlu ediyo keske bende guzel haberler verebilsem sizlere.umudum tukeniyo sanki ya of ne var cift cizgiyi gorsem daha adet olmadm bilmiyorum.
hiç sorma selinim yedim kırmızı kart attılar beni 9 ekime :)) ama güzel bir tarih çoooookk seviyorum evliliğimizin 1. yılı o gün bakarsın büyük bi hediye gelir inaşşahhhh
valla umarım gelecek ay süpriz bir gol atarım :) ama once güzel haberi sne verirsin belki kim bilir :) hem belirti yok dıye uzulme genelde 5 haftada baslıyo belirtiler en erken yani bende oyle olmustu :)
ah canım valla bal damlıyor agzından allahım ne muradın varsa versın canım yaa. olucak olucak olumludusun ama kendını sartalama. bende olumlu dusunuyorum ama olmazsada hayırlısı olsun her ay bızımadamın canına mıllet her ay calısma gun asırı bakalım zaman neler gosterıcek.
her işte bi hayır vardır cnm..haziran annesi olursun sende ne va canım allah hayırlısını versin:)
kızlar yine geldi kırmızlar yaa..
5 günlük gecikmeden sonra bütün ümitlerim soldu
evet cnm anlaşmalı bize yakın olduğu için her zaman oraya gidiyoruz annemde ayşalı hanıma gidiyor ilgili bi doktor gebelik takibine gidenler çok memnun telde falan istediğin zaman arayabiliyomuşsun birazda yakın diye tercih ettim ilk muayneye gideyim memnun kalmazsam şifaya gitmeyi düşünüyorum egepole hiç gitmedim tatlım bakalım memnun kalmazsam orayada giderim
[sıze=2][/sıze]kızlar bebek isteyen anne adaylarının her cuma saatinde ya da gününde bi kaç okuması gereken dualar var ben araştırıp yapmıştım allah kabul etmişti çok şükür ama sonra düşük oldu vs neyse ben bu cuma yine başlıyorum sizlerede yazıyorum okumak isteyenler olursa diye
707 kere "ya varis"
1000 kere " ya evvel" diyoruz sadece bu kadar allah kabul etsin şimdiden inşallah dualarımızı rabbim isteyen herkese versin
Ya canıma damların canına mıllet dedım ama tabıkı bızımde canımıza mıllet. Tabı onalrda ısler bıraz daha farklı aman bılmıyorum vallahı bıde tuhafıma gıden bıseyı sızlerle paylasıyım benım ıdrarım bulanık yanı rengı koyulasmıs koyu sarı olmus o ayrı bıde bulanık sankı tortulu gıbı uzerınde tortu yok ama bulanık ıste acaba dıyorum ıdrar yoalrınımı usuttuk :44:
canım cok tesekkur ederım kendı adıma ya varisi bitirdim su servıste bıtsın obur arada da ya evvel dıycem 1000 kere allahım muabrek cuma gunu kabul eder ınsallahta ıcımde varsa bı canlı tez zamanda haber alırım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?