Yüzümde tatlı bir tebessüm yarattırdığın için teşekkür ederim sana cnm şu demek: sabah mahmurluğunu gidermeye çalışmak.
Merhaba kıslar,
Reglime 5 gün var. Adet öncesi tüm belirtiler var.
Birde benim bikaç haftadır bacaklarım ağrıyor..Belden alt tarafım yaniii...
Nedendir acaba yaaa? Gebelikle uzaktan yakından ilşkisi yoktur değil miii??
Merhaba kıslar,
Reglime 5 gün var. Adet öncesi tüm belirtiler var.
Birde benim bikaç haftadır bacaklarım ağrıyor..Belden alt tarafım yaniii...
Nedendir acaba yaaa? Gebelikle uzaktan yakından ilşkisi yoktur değil miii??
gunaydin canlarim hesaplarima gore bugun adet olmam lazm ama daha olmadm dayanamiyorum daha fazla simdi test almaya gidiyorum:) neolur dua edin negatif cikack eminimde olsun yapim ben yinede hadi opuldunuz sonucu vercem kizlar :)
guzel haberler verırısın umarım bıze ama negatif cıkarsa da üzülme sakın cunku erken yapıyosun testi göstermeye bilir .gunaydin canlarim hesaplarima gore bugun adet olmam lazm ama daha olmadm dayanamiyorum daha fazla simdi test almaya gidiyorum:) neolur dua edin negatif cikack eminimde olsun yapim ben yinede hadi opuldunuz sonucu vercem kizlar :)
kızlar kendinize dikkat ediyorsunuz dimi bu dönemler çok dikkat etmemiz gerekiyormuş.ben fazla yürüyünce ayakta durunca kasıklarım daha fazla ağrıyor mümkün olduğu kadar oturuyorum akşam eve gidincede zaten otomotik uykuya bağlıyorum kendimi:))herhalde ilerleyen zamanlarda uykusuzluk çekeceğimiz dönemler olacak genelde öyle duyuyorum:))
cnm buca tıpa ayşalı hanıma gidicem ona aldım randevuyu var mı tavsiyenıcequen cim bende izmirdeyim hangi hast.yada hangi doktora gidiceksin?
şu birkaç ayı atlatsak korku falan kalmaz cnm ya şimdi en başı ya korku bu yüzden galiba inş.lah sorunsuz bi şekilde alcaz bebeklerimizi kucağımızacanım benimde öyle karnımda ağrıo en güzeli yatmak ama ozamanda bişey hissetmiorum korkuorumm ayy bu 9 ay kafayı yemezsem iidir:)
günaydın şekerim hadi güzel heberlerini bekliyoruzgunaydin canlarim hesaplarima gore bugun adet olmam lazm ama daha olmadm dayanamiyorum daha fazla simdi test almaya gidiyorum:) neolur dua edin negatif cikack eminimde olsun yapim ben yinede hadi opuldunuz sonucu vercem kizlar :)
gunaydin canlarim hesaplarima gore bugun adet olmam lazm ama daha olmadm dayanamiyorum daha fazla simdi test almaya gidiyorum:) neolur dua edin negatif cikack eminimde olsun yapim ben yinede hadi opuldunuz sonucu vercem kizlar :)
Gunaydın kızlar... Bende gelen gıden yok hala kaldı reglıme 2 gun ama ne reglı belırtım var nede baska bısı sadece arada bır reglı oluckamıs gıbı agrı gırıyor o kadar.. Hafta sonu reglı olurmusum gıbı gelıyor bana haydı hayırlısı dıyorum ınsallah hayırlı haberler alırız bugun hamıslerden ...
günaydın güzelim nasılsın ?? Aa bırden umudunu kaybetme sakın daha 2 gn var umarım uzel haberler verıceksın haftaya bıze :)
inşallah sen hamilesindir benimde çok fazla ağrıyordu kesin hamileyim dedim ama malesef 2 gün gecikmeyle kırmızı kart gördüm ama sen hamiş ol....
gebelik belirtisi olarak sayılabiliyor canım ama psikolojikte olabilir.benim geçen aylarda hep öyleydi hep regli oldum.ama bu ay hiçbir belirtim yoktu regli günüme kadar sadece regli günü leke geldi o kadar sonrası kasıklarda batmalar oldu ve hamile olduğumu öğrendim.inş. sende hamilesindir canım aramıza katılırsın..
Buca tıp sgk anlaşmalımı? egepol var hatay tarafı sanırım orasıda sgk anlaşmalı hakan sabırlı benim senelerdir gittiğim doktorum orayla anlaşmış mecbur çiğliden oraya gidicem.ama orda çokta güzel doktorlar var biliyorsundur gerçi.
gunaydın canım nasıl olıyım. Ama reglı olcuak gıbı hıssedıyorum olsun saglık olsun baharım onumzudekı gollere bakarız :) belkı hafta sonu bı ıdrar testı patlatırım oda olabılır yanı ama norlamde pazarları olurum. Sen nasılsın canım ?
Gunaydın kızlar... Bende gelen gıden yok hala kaldı reglıme 2 gun ama ne reglı belırtım var nede baska bısı sadece arada bır reglı oluckamıs gıbı agrı gırıyor o kadar.. Hafta sonu reglı olurmusum gıbı gelıyor bana haydı hayırlısı dıyorum ınsallah hayırlı haberler alırız bugun hamıslerden ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?