artık umudumuz eylül diyen arkadaslarim toplanalim

günaydın arkadaşlar güzel bir gün olmasını ve yeni hamiş haberleriyle topiğimizin şenlenmesini ümit ediyorum bugün..

saol cnm yapıştırdım oldu şimdi.ee heycan varmı yarın doktora gitcen

ahh be cnm olmaz mı düşündükçe kalbim yerinden çıkıcak giib oluo ..içimdeki korkuları atamıorum stre yapmak istemiorum inşallah bu sefer herşey güzel olckkkk..sen daha erkene bulamadın mı randevu

merhaba bende gebze'de oturuyorum Cihangir bey'i tanıyorum methini çok duydum ama benim jinekolok erkeklere karşı bi çekimserliğim olduğu için gidemiyorum

ahh be cnm olmaz mı düşündükçe kalbim yerinden çıkıcak giib oluo ..içimdeki korkuları atamıorum stre yapmak istemiorum inşallah bu sefer herşey güzel olckkkk..sen daha erkene bulamadın mı randevu

nedense bende korkuyorum cnm ya allah yardımcımız olsun .yok cnm ya bulamadım malesef çok yoğun k.d doktorları kaç tane doktor var en erken haftaya cuma

günaydın arkadaşlar gününüz hayır olsun
Benim yarın dr randevum var ama sıkıntıdan kramp giriyor mideme benim dr da erkek ve nasıl olacak nasıl bitecek bilmiyorum. Eşimle gidicem ama işte yine de insan çekiniyor ya tamam tıpta utanma yok ama bende var napabilirim ki bu durumu muayeneden sonra ağlama krizine girmem inş. OFF ya şimdi ben konuşamamda ne soracağımıda bilmiyorum ki zaten Allahım yardım et bana da atlatayım güzel bir şekilde :44:

nedense bende korkuyorum cnm ya allah yardımcımız olsun .yok cnm ya bulamadım malesef çok yoğun k.d doktorları kaç tane doktor var en erken haftaya cuma

kızlar kendinize dikkat ediyorsunuz dimi bu dönemler çok dikkat etmemiz gerekiyormuş.ben fazla yürüyünce ayakta durunca kasıklarım daha fazla ağrıyor mümkün olduğu kadar oturuyorum akşam eve gidincede zaten otomotik uykuya bağlıyorum kendimi:))herhalde ilerleyen zamanlarda uykusuzluk çekeceğimiz dönemler olacak genelde öyle duyuyorum:))

ıcequen cim bende izmirdeyim hangi hast.yada hangi doktora gidiceksin?

canım benimde öyle karnımda ağrıo en güzeli yatmak ama ozamanda bişey hissetmiorum korkuorumm ayy bu 9 ay kafayı yemezsem iidir:)

iyiyim canım sen nasılısn ? ya afyon patlatmaca nedemek ? kusura bakma ılk kez duydum da :)

Yüzümde tatlı bir tebessüm yarattırdığın için teşekkür ederim sana cnm şu demek: sabah mahmurluğunu gidermeye çalışmak.

meraba canım o zaman sana üsküdardaki yunus emre hastanesiinin bütün kadın doğumcularını tavsiye edebilirm 3 bayan doktoru var 3 üde süper ben ekin hanımdayım nihan da var hastane yorumlarından açıp okuyabilirsin canım bende tavsiye üzerine gittim gayet memnunum ilgi alaka çok güzel hepsi güleryüzlü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…