CANIM BENİM ADETE 2 GÜN VARDI SENIN DAHA BEKLEMEN LAZIM ÜZÜLME HERŞEY OLACAĞINA VARIRcanım benim direk 2 çizgi koyuydu inşallah hamilesindir
yaptım sımdı ovulas.testını 2.cızgı sılıktı gözukuyordu ama sılıktı
6-7 gun var adetıme
yınede olsa cıkardı dımı
allahım bu ayda olmazsa cok üzülecegım
tatlım bende bir üşüme oluyor bir ateş basması tam denge yok yani.
selincim inşallah görürsün keseciğini.Allah sizlerede o mutluluğu yaşatsın
BENİM AYAKLAR ÜŞÜMEYE DEVAM BİDE AKŞAM ATEŞ BASTI YATINCA BELİMDE ÇOK AĞIIRDI ALLAHTAN HALSİZLİK VARDA HRMRN UYUMUŞUM..İNŞALLAH BEHİYECİM GÖRÜRÜM YAA
http://lbdf.lilypie.com/zl6Yp3.png AL CNM DİĞERİNİ SİL BUNU YAPIŞTIR
beeeennnn evet bende bu belirtiler vardi
http://lbdf.lilypie.com/zl6Yp3.png AL CNM DİĞERİNİ SİL BUNU YAPIŞTIR
saol cnm yapıştırdım oldu şimdi.ee heycan varmı yarın doktora gitcen
adetin ortasında mı oldu kasık ağrıları?öyleyse yumurtlama belirtisi gibi oluyor. ben izmitte ahmet beye gidiyordum.11 haftallıkken öldü ebişim.sonra da daha gitmedim.bakalım bu ay gebe kalırsam yine ona devam etmeyi düşünüyorum. gebzede cihangir bey var bayağı iyi.duydun mu bilmiyorum çok memnun gidenler
ahh be cnm olmaz mı düşündükçe kalbim yerinden çıkıcak giib oluo ..içimdeki korkuları atamıorum stre yapmak istemiorum inşallah bu sefer herşey güzel olckkkk..sen daha erkene bulamadın mı randevu
nedense bende korkuyorum cnm ya allah yardımcımız olsun .yok cnm ya bulamadım malesef çok yoğun k.d doktorları kaç tane doktor var en erken haftaya cuma
Günaydınlar hayırlı cumalar....kızlarr nasılız bugün?
nedense bende korkuyorum cnm ya allah yardımcımız olsun .yok cnm ya bulamadım malesef çok yoğun k.d doktorları kaç tane doktor var en erken haftaya cuma
cnm bu kadar takıntı yapma
günaydın güzelim nasılsın ?
iyim cnm sen nasılsın çalışmaca afyon patlatmaca falan falan :))
kızlar kendinize dikkat ediyorsunuz dimi bu dönemler çok dikkat etmemiz gerekiyormuş.ben fazla yürüyünce ayakta durunca kasıklarım daha fazla ağrıyor mümkün olduğu kadar oturuyorum akşam eve gidincede zaten otomotik uykuya bağlıyorum kendimi:))herhalde ilerleyen zamanlarda uykusuzluk çekeceğimiz dönemler olacak genelde öyle duyuyorum:))
iyiyim canım sen nasılısn ? ya afyon patlatmaca nedemek ? kusura bakma ılk kez duydum da :)
BİZDE SENİNLE TANIŞTIĞIMIZA MEMNUN OLDUK CANIMMM
ANADOLUDA NEREDE OTURUYORSUN SANA KENDİ DOKTORUMU TAVSİYE EDEBİLİRM
tatlım ben beykozda oturuyorum ama yer çokda mühim değil yeterki doktor iyi olsun arabamız var sorun olmaz
inşallah bişley olmamaıştır cnmmslm kızlar, sanırım bende hamişim dün gece ve sabah tekrar test yaptım 2. silik çıkııo 3gün gecikmişliğim var normal dimi?kan testide veremedim yarında hasta anneanemin yanına gitcem p.tesi vercem sanırım pazara döncem eve. ozamana kadar idrar testine devam ederim..çok tuhaf bi haldeyim inanamıomda bi türlü. sanırım şimdi 4. hamişi arıoz oda ben olurmuyum dersiniz? bide bugün havaalanında x-ray cihazından geçtim 2 kez hiç zararını düşünmemiştim gelince nete bakatım havaalanındaki xray cihazları daha zararlı yazıo hamişsem zarar gördümmü acaba eşim çok korkuo.inş bişi olmasınya:18:
bayan doktor seçme şansın yokmuydu peki medmus madem çekineceksin rahat olman lazım ki herşeyi sormalı açık açık derdini anlatmalısıngünaydın arkadaşlar gününüz hayır olsun
Benim yarın dr randevum var ama sıkıntıdan kramp giriyor mideme benim dr da erkek ve nasıl olacak nasıl bitecek bilmiyorum. Eşimle gidicem ama işte yine de insan çekiniyor ya tamam tıpta utanma yok ama bende var napabilirim ki bu durumu muayeneden sonra ağlama krizine girmem inş. OFF ya şimdi ben konuşamamda ne soracağımıda bilmiyorum ki zaten Allahım yardım et bana da atlatayım güzel bir şekilde :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?