bebeğim ya seni de listede görmek çok güzel annemm yaa az da kaldı senin bakallım nolcekkananen nasılmış varmı bi değişiklik
Kızlar sımdı gebelık testı yaptınm ıdrar testıı cok cookk cook sılık bır cızgı varBu nedır anlayamadım... 2 gun sora tekrarlasam mı dıyorum acaba testmı bozuk 5 dk ıcınde cıktı cızgı cok cok ama cok sılık
Kızlar sımdı gebelık testı yaptınm ıdrar testıı cok cookk cook sılık bır cızgı varBu nedır anlayamadım... 2 gun sora tekrarlasam mı dıyorum acaba testmı bozuk 5 dk ıcınde cıktı cızgı cok cok ama cok sılık
kuzum büyük ihtimal hamilesindir :) heycan yaptım bak bır ıkı gun sonra tekrar yap yada kan tahlılı yap hemen yapırabılıyosan
yirim ben senii bakalım nolcek bu ay bekleyip görcesss... valla annişle konuştum iyiymiş birascıkk bakalım kociş izin alırsa gidices 2-3 günlüğüne ama evimi cok öslemişim hic gidesim yok sanırım tatilin en güsel yanıı evini öslemek kuzummm
hemen yaptıramam ısten cıkamıyorum yarın yaptırıyım ıdycem yarında toplantı var sabahtan aksama cıkama pazar yapmıyorlar kaldı pazartesıye yok yok bence test yanlıs gosterdı zaten cook cokk sılık..[/QUOT
anladım tatlım . neyse sabırlı ol pazartesı yaparsın test :)
bence acele ediyosun test yapmakla canım ya bikaçgün bekle yanee net bi sonuc al tabii bu benim fikrim anlıyorum beklemek zorr ama sağlıklı bi sonuc için bekelmek zorundayızz minnoşş:97:
hımmmmmmmmmmmmm o zaman biz seni hamiş kabull ediyossssssssssss heyoo heyooooo silikte olsa hamişlik vardır gerçi benimde silik çıkmıştı ama kırmızılar geldii inşallah hamilesindir tatlım ama yarın öbürgün yine yap ama yok bekleyemem dersen kan testi yaptır bencee merakla bekliyorum haberlerinii
PAZARTESI OLMAMIS OLURSAM YAPTIRCAM KAN TESTINI AMA BEN HIC INANMIYORUM OYLE OLDUGUNA INSAN HISSETMEZMI BEN HISSETMIYORUM SANKI. BIDE BAK SENDE DE OYLE CIKMIS O YUZDENDE INANMIYORUM NEYSE HAYIRLISI OLSUN SANKI HAFTA SONU KIRMIZILARI YIYCEKMISIM GIBI HISSEDIYORUM..
CAnım bende sen öğrenecek bu testi yaptım.REgl tarihim 21eylül.BEnde iki çizgi de koyuydu fakat biri biraz daha ince oldu.BU testin güvenirliği hakkında bilgin var mı?
bilmiyorumkı canım benım benımde 24 eylul dayanamayıp yaptım ama sılıktı koyu falan degıldı
okudugum kadarı ıle adete yakın yapılınca kooyu cıkınca gebelık oldugundan dolayıymıs inşallah senın öledır
gebesındır
aslında ben daha beklerdım ama burdan arkadas dun benı ruyaında gormus karnın burnunda gezıyordun test aldım yapıcaksın dıye kıtledı benı wc ye bıseyde dıyemedım aslında hadı yapıyım nasıl olsa negatıf dedım yaptım. Zaten ıdrar testlerıne ınanmıyorum ben dırek kan testı yaptırcaktım artık pazartesı gıder kan yaptırırm hasta olmamıs olursam eger yaptırım
hımmmmmmmmmmmmm o zaman biz seni hamiş kabull ediyossssssssssss heyoo heyooooo silikte olsa hamişlik vardır gerçi benimde silik çıkmıştı ama kırmızılar geldii inşallah hamilesindir tatlım ama yarın öbürgün yine yap ama yok bekleyemem dersen kan testi yaptır bencee merakla bekliyorum haberlerinii
PAZARTESI OLMAMIS OLURSAM YAPTIRCAM KAN TESTINI AMA BEN HIC INANMIYORUM OYLE OLDUGUNA INSAN HISSETMEZMI BEN HISSETMIYORUM SANKI. BIDE BAK SENDE DE OYLE CIKMIS O YUZDENDE INANMIYORUM NEYSE HAYIRLISI OLSUN SANKI HAFTA SONU KIRMIZILARI YIYCEKMISIM GIBI HISSEDIYORUM..
inşşalah rabbim acil şifasını versinn bebemm ananemizee inşaşahhbende evimi çok özlüyorummm yaa işten çıkınca hemen eve gidesim geliyoo ama bu özlemin tek nedeni huzur biliyosun dime rabbim bozmasınn aminnnnnnnnnnnnnnn
öle valla huzur bambaşka bişiy rabbim huzurumuzu bozmasın kuzum ya ii dileklerin için saol meleğimm
her zaman has boncuğum benimm
can dostum benimm öle bi yerin varki kalbimdee anlatmakla ifade edilmesss kuzummmm
bebiş menüde ne var bu akşam bakimmmm
hadi o zaman şarkılar söyleyelimm
bir şarkı yeter bana yada aşkın ateş dansı aya aayyaaa ayayayyaoya bora seni bana yazmışlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?