artık umudumuz eylül diyen arkadaslarim toplanalim

bebeğim ya seni de listede görmek çok güzel annemm yaa az da kaldı senin bakallım nolcekkananen nasılmış varmı bi değişiklik

Kızlar sımdı gebelık testı yaptınm ıdrar testıı cok cookk cook sılık bır cızgı var Bu nedır anlayamadım... 2 gun sora tekrarlasam mı dıyorum acaba testmı bozuk 5 dk ıcınde cıktı cızgı cok cok ama cok sılık

bebeğim ya seni de listede görmek çok güzel annemm yaa az da kaldı senin bakallım nolcekkananen nasılmış varmı bi değişiklik

yirim ben senii bakalım nolcek bu ay bekleyip görcesss... valla annişle konuştum iyiymiş birascıkk bakalım kociş izin alırsa gidices 2-3 günlüğüne ama evimi cok öslemişim hic gidesim yok sanırım tatilin en güsel yanıı evini öslemek kuzummm

kuzum büyük ihtimal hamilesindir :) heycan yaptım bak bır ıkı gun sonra tekrar yap yada kan tahlılı yap hemen yapırabılıyosan

bence acele ediyosun test yapmakla canım ya bikaçgün bekle yanee net bi sonuc al tabii bu benim fikrim anlıyorum beklemek zorr ama sağlıklı bi sonuc için bekelmek zorundayızz minnoşş:97:

kuzum büyük ihtimal hamilesindir :) heycan yaptım bak bır ıkı gun sonra tekrar yap yada kan tahlılı yap hemen yapırabılıyosan

hemen yaptıramam ısten cıkamıyorum yarın yaptırıyım ıdycem yarında toplantı var sabahtan aksama cıkama pazar yapmıyorlar kaldı pazartesıye yok yok bence test yanlıs gosterdı zaten cook cokk sılık..

hımmmmmmmmmmmmm o zaman biz seni hamiş kabull ediyossssssssssss heyoo heyooooo silikte olsa hamişlik vardır gerçi benimde silik çıkmıştı ama kırmızılar geldii inşallah hamilesindir tatlım ama yarın öbürgün yine yap ama yok bekleyemem dersen kan testi yaptır bencee merakla bekliyorum haberlerinii
inşşalah rabbim acil şifasını versinn bebemm ananemizee inşaşahh bende evimi çok özlüyorummm yaa işten çıkınca hemen eve gidesim geliyoo ama bu özlemin tek nedeni huzur biliyosun dime rabbim bozmasınn aminnnnnnnnnnnnnnn

bence acele ediyosun test yapmakla canım ya bikaçgün bekle yanee net bi sonuc al tabii bu benim fikrim anlıyorum beklemek zorr ama sağlıklı bi sonuc için bekelmek zorundayızz minnoşş:97:

aslında ben daha beklerdım ama burdan arkadas dun benı ruyaında gormus karnın burnunda gezıyordun test aldım yapıcaksın dıye kıtledı benı wc ye bıseyde dıyemedım aslında hadı yapıyım nasıl olsa negatıf dedım yaptım. Zaten ıdrar testlerıne ınanmıyorum ben dırek kan testı yaptırcaktım artık pazartesı gıder kan yaptırırm hasta olmamıs olursam eger yaptırım

olsunn bekle p tesi kan testini yaptırır umarım müjdeli haberler verirsin canım hayırlısı olsunn canım yaa umarım hersey istediğin gibi istediğimiz gibi olur

ama benim geçen seferki hamileliğimde de silik çıkmıştı ama hamileydim bide burdan düşün yani kısmetinde ne varsa onu yaşarsın sakın takma kafana fazla çok düşünmede ii düşün ii olsun

öle valla huzur bambaşka bişiy rabbim huzurumuzu bozmasın kuzum ya ii dileklerin için saol meleğimm

hadi o zaman şarkılar söyleyelimm

bir şarkı yeter bana yada aşkın ateş dansı aya aayyaaa ayayayyaoya bora seni bana yazmışlar

hiç anlamazmısın yar seni bana yazmışlarrrr ayayayyyyyyyyyyyy ayyyy :81:koptum kuzum tut beniiiiii durdurr valla akıyom ben ayy iiki varsın minnak prensesimm ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…