şuan denetimdeyim canlarım kaçamakk yaptım
hani bana şarkılar...................madamım,cucum
vall tavuk var dünden kuzum bizim vazgecilmesss yemeğimiz seninlebide peynirli makarinaa okadayyy başka bişiy yapmıcamm bide içli köfte var onu kızartırım belkim acıktınmı kıs sizde ni var minnakk
hiç anlamazmısın yar seni bana yazmışlarrrr ayayayyyyyyyyyyyy ayyyy:81: koptum kuzum tut beniiiiii durdurr valla akıyom ben ayy iiki varsın minnak prensesimm ya
şuan denetimdeyim canlarım kaçamakk yaptım
hani bana şarkılar...................madamım,cucum
ben cıkıyom canımcımm kendine ii bak minnoşummgüsel güsel bi haftasonu gecirr kocişinle tımammıııııııı öptüm kocaman
cüccüüümmm annem ben yavaştan çıkıyomm bebemm ayakkabı bakıcem kendime de o bakımdannsanada alimmi kaç giyon
hımm süperr benimde canım mantarlı bişiler istiyo herhalde tavuk mantar sote olurrama o tavık muhakkak olacak onsuz olmazzz acıktım kısım valla galiba ağzımın tadı hiç yok ama bu ara yaaa minnakım ya ne zaman gelcen bisee çok özledim hadeee gelll:2:
he işte seni böyle hep görmek istiyom ben minnoşş yürekten seviom seni napimmm
ayyy berremm kaçak gellmişşşşşşşşşşşkızım içeri tıkçaklar başımızı sokma belaya daha anniş olucezzzzzzzzzzzz şarkıların en güzeli sana gelsin berreeemmmm içimde bir tebessüm kıpır kıpır işliyor ya kalbime tıkır tıkırr
cüccüüümmm annem ben yavaştan çıkıyomm bebemm ayakkabı bakıcem kendime de o bakımdannsanada alimmi kaç giyon
ohh al valla 38 giyiyommhadii git al güsell güsell papişler kendinee mcukkkkkkkkkkk
bilmiyorumkı canım benım benımde 24 eylul dayanamayıp yaptım ama sılıktı koyu falan degıldı
okudugum kadarı ıle adete yakın yapılınca kooyu cıkınca gebelık oldugundan dolayıymıs inşallah senın öledır
gebesındır
cnm ben hamileyim şuan çok şükür v ilk onunla öğrendim
datluummm geldin mi sıkılıyodum bende nasılsınız bakalım bebiş ne alemde
tebrik ederim canımmm çok sevindim darısı başımıza inşallah bende bekliyorum ama adetime daha çok var 28inde ama kasıklarımda ve belimde ağrı kasıklarımda
hareketlilik var inşallah bu ay bende hamileyimdir:)
kızlarrrrrrrrr ben geldim
ama kötü haber benim kırmızılar geldiiisabaha kadar ağladım. yani rüyam tersine çıktı. sancıdan duramadım ve sabah
doktora gittim. bana klomen ve glukofen verdi. ayın 26 sında kontrole gel dedi artık ekimde umut
hoşgeldin cnm
üzülme hiç moral bozmak yok ekimde gelsin senin bebişte
kızlarrrrrrrrr ben geldim
ama kötü haber benim kırmızılar geldiiisabaha kadar ağladım. yani rüyam tersine çıktı. sancıdan duramadım ve sabah
doktora gittim. bana klomen ve glukofen verdi. ayın 26 sında kontrole gel dedi artık ekimde umut
ama benim geçen seferki hamileliğimde de silik çıkmıştı ama hamileydim bide burdan düşün yani kısmetinde ne varsa onu yaşarsın sakın takma kafana fazla çok düşünmede ii düşün ii olsunVALLA CANIMCIM HIC KAFAYI TAKMIYORUM HATTA YAPMAMIS VARSAYIYORUM KENDIMI BEKLIYORUM HAFTA SONU BIIS CIKMASSA HAFTA ICI BAKARIZ BIR CARESINE ..
olsunn bekle p tesi kan testini yaptırır umarım müjdeli haberler verirsin canım hayırlısı olsunn canım yaa umarım hersey istediğin gibi istediğimiz gibi olur
INSALLAH CANIM HAYIRLISI OLSUN INSSALLAH ALLAH GONLUMUZE GORE VERIR..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?