artık umudumuz eylül diyen arkadaslarim toplanalim

şuan denetimdeyim canlarım kaçamakk yaptım
hani bana şarkılar...................
madamım,cucum

madamım,cucum

amanda kacamak yaparmışş oyy yoruyolarmı senii berrem aman yiterki sen iste bizde bu cene varken sana ne sarkılar söleriss kuzumla valla istekte bulunman yiterliiiiii

hımm süperr benimde canım mantarlı bişiler istiyo herhalde tavuk mantar sote olurr ama o tavık muhakkak olacak onsuz olmazzzacıktım kısım valla galiba ağzımın tadı hiç yok ama bu ara yaaa minnakım ya ne zaman gelcen bisee çok özledim hadeee gelll:2:
vall tavuk var dünden kuzum bizim vazgecilmesss yemeğimiz seninle bide peynirli makarinaaokadayyy başka bişiy yapmıcamm bide içli köfte var onu kızartırım belkim acıktınmı kıs sizde ni var minnakk

he işte seni böyle hep görmek istiyom ben minnoşş yürekten seviom seni napimmm
hiç anlamazmısın yar seni bana yazmışlarrrr ayayayyyyyyyyyyyy ayyyy :81:koptum kuzum tut beniiiiii durdurr valla akıyom ben ayy iiki varsın minnak prensesimm ya

ayyy berremm kaçak gellmişşşşşşşşşşşkızım içeri tıkçaklar başımızı sokma belaya daha anniş olucezzzzzzzzzzzz şarkıların en güzeli sana gelsin berreeemmmm içimde bir tebessüm kıpır kıpır işliyor ya kalbime tıkır tıkırr
madamım,cucum

ben cıkıyom canımcımm kendine ii bak minnoşumm güsel güsel bi haftasonu gecirr kocişinle tımammıııııııı öptüm kocaman

ohh miss gibii mantarlı yiyin gariiiiii tavıksızzz hayatt gecmess bizim evlerdee kıs atsana bişiyler ağzına bayılcan kalcan zaten kus kadar canın var
ayy yirim ben seni gelcem annişler bi dösün istanbulaa gelcemm sözz kuzummm bende sini cok ösledimmmmm:)
yürekten seviyomm can dostumm binimmm öptüm kocamannn haftasonunu cok güsellllllllll gecir tımammıı minnakımm hoscakalllll :87:

kızlarrrrrrrrr ben geldim
ama kötü haber benim kırmızılar geldiii sabaha kadar ağladım. yani rüyam tersine çıktı. sancıdan duramadım ve sabah
doktora gittim. bana klomen ve glukofen verdi. ayın 26 sında kontrole gel dedi artık ekimde umut

hoşgeldin cnm
üzülme hiç moral bozmak yok ekimde gelsin senin bebişte

üzme canım kendini Allah herşeyi vaktinde verirmiş demekki biraz daha zamanı var inşallah ekimde güsel haberlerini alırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…