artık umudumuz eylül diyen arkadaslarim toplanalim

mileydi canım bişey sorabilirmiyim?

kolmen çat.iğnesi yazıyor seninle ilgili

bunları normal jinekoloğunmu yapıyor yoksa infertilitedekilermi?

mileydi canım bişey sorabilirmiyim?

kolmen çat.iğnesi yazıyor seninle ilgili

bunları normal jinekoloğunmu yapıyor yoksa infertilitedekilermi?

Elbette sorabilirsin normal jinekoloğum yapıyor aslında benim kalamama sorunum yok düşükle sonuçlandığı için takipli bi gebelik istiyo Dr.un zaten uzmanlık alanıda Riskli gebeliklerin Yönetimi Hamile kaldım günle birlikte takip başlıycakmış işte:) bakalım gebe kalıp kalmadığımı kontrolümden önce öğreneceğim ben çünkü 21 Bat ama kontrol 23 ünde .....

ya ben geçen hafta normal jin.gittim..
3 yıllık evliyim cocuğumuz olmuyor dedim direkt infertiliteye postaladılar...

hani sormadılar niye olmuyo diye..bizim eşimle düzenli bi şey hayatımız olmadığını anlatamadım

yumurtlama takibi yapabilirmiyiz dedim yok biz yapmıyoruz onları dediler..inf.ye gönderildim..ee tabiki gitmedim oraya

hemen kısır ilan edildim evde de çok ağladım..bide netten araştırdım hsg falan varmış bana gerek olmayabilir bence..
daha önce çocuk için hiçbir ek yardım iğne ilaç almadım..

Canım bence tek Dr. hatası yapmamak lazım çünkü bende daha önceki eimde gitmiştim olmuyo die özel olduğu halde azarlanıp gönderildim yani 1 seneden önce gelmeyin falan filan die bu Dr. çok şanslıyım bence senin kısırlıkla alakan olmayabilir ben önceki evliliğimde düzenli cinsel hayatım olmadığından hamile kalamadım sıkıntım buydu ama bekarken kullandığım doğum kontrol haplarından sonra evlendiğim ay bıraktım ve 4. yımda hamileydim hiç bi Dr. kontrolü yoktu ama malesef kaybettik çok erken ve şimdi 5. ayım yani geçen ay düşük yaptım dr. bu bidaha deniyo bence Dr. la alakalı bi durum tek sıkıntım özel sağlığım karşılamıyor tedavi die görüldüğünden biraz pahalıya mal oluyor ama kaldıkdan sonra zaten karşılıycak gerzekalılar ben çok planlı haraket ettim gebeliğim kontrol altında olabilsin die sağlık sigortası yaptırdım.... vs vs. bakalım canım inşallah bu ay veya ekim veya kasım 2011 de hamile kalalım hepimiz....

Bu arada yumurta takibi yapılmalı yumurtaların yeterince büyüyomu die zamanında çatlıyomu die ve takiplice 3 ay bu denenmeli bundan sonra olmuyorsa aşılama denenmeli yumurtlama ve aşılama tedavileri kısırlar için uygulanan bi tedavi değildir...

Bu arada yumurta takibi yapılmalı yumurtaların yeterince büyüyomu die zamanında çatlıyomu die ve takiplice 3 ay bu denenmeli bundan sonra olmuyorsa aşılama denenmeli yumurtlama ve aşılama tedavileri kısırlar için uygulanan bi tedavi değildir...

cevabın için çok teşekkür ederim canım...

işte bunu demek istedim yani..ne bi ilaç ne bir takip iğne falan..

hemen kısırlığa gönderdiler..
3yıldır evliyiz ama inan 6aylık evliyi geçmişliğimiz yok,
hem işten hemde eşimin bebek özlemimi sanki fırsata çevirmek isteyişinden bıktım..

boşayım gitsin dimi ya?

inşallah bu ay kalırsın hamiş:)

benim artık ekime kaldı umudum..

eşim biliyor ya yumurtlama günüm..çok ağırdan alıyor..altın tepsilerde sunmaktan bıktım..
zaten kavgalıyızda..bu ayda böylece eliboş geçecek..

bir dahaki aya boşanmazsak deneriz artık..

yumurtlama gününü söleme sende hatta onsuz git başka bi Dr. yumurta takibiyle klomene başla kontolde 19-20-21 oldunda iğne yaptırıyosun 36 saat sonra ilişki ve 1 hafta süreyle günaşırı devam ama sende ona yumurtlamadığını söle yumurtalarım gelişmediği için hamile kalamıyomuşum için rahat olsun deee ve tamamen hazırlığını yap:)):):) bak bi takdik daha çocuk sahibide olamıyoruz bari cinsel hayatımız düzenli olsun falan de hafif yollu tartış bak bakalım noluyooo:):):)

yok hayatım asıl biz cinsel hayatımız bitti bari çocuk olsun diye hareketleniyoruz

eşimin işi bildiğin gibi değil..asla bana gelipte talepte bulunmaz...çogunlukla ben işteyken o evde..ben evdeyken o işte oluyor..

vardiyadan dolayı..bazen evde başbaşada kalıyoruz tabi ama ona bilgisayar hasreti daha ağır basıyor..
yani anlayacağın o taktikler bu öküze sökmüyor..

yumurtlama tarihlerim dışında adamda zaten tık yok

o döneme girdiğimizde de burnumdan getiriyor...

zaten ondan kavga ettik

mileydi canım bende birşey sormak istiyorum sana izninle bende klomene başladım düşük yaptığım için kontrol altında bir gebelik olsun istedim bu 2. ayım ama benim inanılmaz mide bulantılarım var acaba normalmi her klomen kullanan kişide mide bulantıları oluyormu acaba ?

Canım yan etkisinde varmış ama benim bulantım olmadı... Dr. sölemişti göz kararması ve bulantı die ama bende olmadı... her bünyede farklı etkiler yapıyo mesela bende acayip sivilcelenme yaptı.....

kızlaaaaaaar bana da tebriklerrrrr bende hamileyimmmm:)))))))))))99

kızlaaaaaaar bana da tebriklerrrrr bende hamileyimmmm:)))))))))))99

İSİM BAT SONUÇ TEDAVİ GÖRENLER
behiye_abg 6 Eylül TEBRİKLER
rengarenk34 7 Eylül
gossip_coloumnist 8 Eylül
kelebeklerim0407 9 Eylül TEBRİKLER
mhtp_ 9 Eylül TEBRİKLER
deryaertas 11 Eylül Klomen
ulten33 12 Eylül
selin7 13 Eylül TEBRİKLER
icequen 14 Eylül TEBRİKLER
oreiro 14 Eylül
gokay13 15 Eylül
uhlamur 15 Eylül
angelica25 16 Eylül TEBRİKLER
41zeynep 16 Eylül
emosderin 17 Eylül
zahide_30 17 Eylül
dila22 15-18 Eylül
BBAL 19 Eylül Doğal
TugbaFatih 19-20 Eylül
edirne 20 Eylül
mileydi 21 Eylül Klomen+Çatlatma İğnesi
orjinalmorjinal 21 Eylül
ozlemcr 21 Eylül
papatya2507 21 Eylül
_Sel 21 Eylül
tugsad 21 Eylül
cucu1984 22 Eylül
dhc83 24 Eylül
PembeKelebek 24 Eylül
şeker-leblebi 25 Eylül Eş Tedavisi
elisizmit 26 Eylül
gulay_7980 26 Eylül
karacikolata 26 Eylül
nihal_25 26 Eylül
gokceeennn 27 Eylül
meleğim ve aşkım 27 Eylül
semser_88 28 Eylül
CosMo 29 Eylül
aysunayy 30 Eylül
nazonaz 30 Eylül
rose_minel 30 Eylül
yazcicegi 30 Eylül
BALIMSIN 3 Ekim
jeanneCdarc 3 Ekim
medmus 4 Ekim ?
nehirefe 6 Ekim
oznur_u 6 Ekim Klomen
maryporker 6 Ekim
umaygulay 8 Ekim ?
bilgemadam 9 Ekim
Yesim83 12 Ekim
hapsuu 13 Ekim
minikgelin 13 Ekim ?

arkadaşlar listeye eklememi istediğiniz kendinizle ilgili değişiklikleri bana özel msj atarsanız sevinirim, gözden kaçırdıklarım olabiliyor...
tedavi kısmına yazmamı istediğiniz şeyleri yazın ekleyeyim arkadaşlar
doğal,klomen,aşılama,tüp tedavisi,eş tedavisi vs...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…