• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artik üstesinden gelemiyorum

Önceden ben de senin gibiydim, ama artık değiştim!
Beni kıracak bir cümlesi olduğu anda (kv'nin)
ortamı terk ediyorum, neden aramadın vs diyince
uygun dille cevabını veriyorum,
yani özetle, kırmamak için kırılmıyorum!

aslinda tam klasik bir türk ailesi degil. Klasik türk ailesinde ogullar yüseltilirken esimi cok ezmisler. düsün üc yil icinde psikolojim bozuldu esimin hali daha da vahim. Onun adina bile ne kadar üzülürüm gecirdigi cocukluk adina..
Esimi anladigim icin yanindayim o da benim yanimda zaten. Psikologa gitmesi gerekiyor ama gitmiyor.
Yani durumu benden daha agir. Ortada güclü olmaya calisiyorum tabi fazla yük agir geliyor bazen.
Sinavimiz bu diyorum ve en iyi sekilde atlatmaya calisiyorum. Esimin üzerine gitmeyi birakali cok oldu benden daha caresiz cünkü. cocukluk travmalarini bir halletsek ailesine karsi cok daha baska olacak biliyorum ama inanin onun yasadigi hayat cok daha zor oldu. Bir sekilde cözecegiz bu sorunu ama yavas yavas oluyor galiba.
Sükür ki eskisinden cok daha farkliyiz. Bu da birsey diyorum

yok yok klasik turk ailesi her ailede oyle ezilen itelenen eziyet edilen yada hor gorulen yada daha az oncelik verilen bir cocuk olur, siz kisa copu cekmissiniz size bu dusmus yani..
Valla isiniz zor hakkinizda hayirlisi

yok yok klasik turk ailesi her ailede oyle ezilen itelenen eziyet edilen yada hor gorulen yada daha az oncelik verilen bir cocuk olur, siz kisa copu cekmissiniz size bu dusmus yani..
Valla isiniz zor hakkinizda hayirlisi

Saolun cok sükür daha kötü birseyimiz yok. Hayir yani aslinda kaybedecek birseyimiz yok ama anne babasi ne kaybettigini bilmiyor. Basta evladini. Ama dünya hayatinda hersey mümkün ne yapalim.
Esimden yana sansli olmam bana zaten umut veriyor.
Tesekkür ederim destekleriniz icin

Böyle insanlara karşı nasıl duyarsız olabilsek acaba
Gamsız tasasız ...
Çünkü karşınızdaki tabiri caizse taş biri..
O kadar konuşulmuş ama anlamamış insan belli bir yerde yumuşar dimi ama sizin karşınız daki bunuda yapmamış
Sizde onun gibi olun anladığı dil eğer buysa inanın öyle yapın
he he hı hı deyin umursuz olun
Bırakın sizin sağlığınız gideceğine karşınızdakinin acaba bu niye böyle diyor diye onun beyni karışsın

Back
X