- 4 Ocak 2025
- 543
- 375
- 18
- 29
- Konu Sahibi dahadadogurmam
-
Acizlik mi ? Su an bir işim yok bebegim var. Ailemle gorusmuyorum peki bosanirsam bu cocuga nasil bakacagim. Devletin verdigi 500 lira naafaka ile mi ? Bosanmak ben istiyorum istegimi de dile getirdim ama nereye gideyim su an hadi bana bi fikir verin.Mesela bir erkek sevişmediği bir kadınla kalmıyor.
Ya boşanıyor ya aldatıyor asla çekmiyor.
Kadınlar kendine bunu neden yapıyor?
Bu acizlik çok sinir bozucu.
Tabi kii var. Işe girmek istiyorum iş de bakiyorum. Ha deyince bosanilmiyor. Oglumu da bu surecte perisan etmemeliyim dimi ?Rüyaları neden gördüğün çok açık
Direkt boşan eşine aşık değilsin, mutlu hiç değilsin.
İnatla evlilik sürdürme çabası sizinki
Hiç mi b planınız yok
Şu yak yık çarp kapıyı çık vs yazanlar çok enteresansınız,hayat tek kişilik bir oyun değil sorumlu olduğumuz kişiler var,kapıyı çarpıp gitmeyi herkes bilir siz bunu ayakları üstünde durmakmı sanıyorsunuz,üç kuruşa iş bulup çalışınca bağımsızmı olmuş oluyorsunuz,çocukları alıp sizi istemeyen ailenize çökünce güçlü kadınmı olmuş oluyorsunuz,herşeyin bir adabı,düzeni,sırası var,ha yokmu bunu yapan var elbetteki çoluğu çocuğu kendi evinden alıp annesine atıp çalışacam ben deyip maaşının yarısını yol parası yapıp sevgili bulup gezen,peki ya çocuklar?kendi evlerinde değiller,istediklerini yiyemiyorlar,şımaramıyorlar,babalarını sınırlı görüyorlar,annelerini sınırlı görüyorlar,onları istemeyen bir evde sığıntı gibi yaşıyorlar,sırf siz ilgi göremediniz sinirlendiz yeni hayat kurup yeni eş bulacaksınız diye kendi çocuklarınızın maruz kalacağı bu psikolojik zorbalık çıkmaz dahamı iyi,bu akıllı bir kadının değil aptal bir kadının yapacağı hareket olur,öncelikle kimse yalnızlıktan ölmez korkmayın biraz fedakarlık ve sabır size birşey kaybettirmez,tamam çocuğunuza bakacak kimse yok ve eşiniz sıkıntılı o zaman bu durumda çocuklarımın düzenini bozmak istemiyorum,senide görsünler istiyorum,standartları dışında bir hayat ile onları madur etmek istemiyorum ama evliliğmizde yolunda gitmiyor,boşanalım yakınımızda bir yerde ev tut çocuk okula başlayınca bende iş bulurum demek en mantıklısı,siz ve çocuğunuz değil eşiniz gidecek,bunun için zamana ve sabra ihtiyaç var,sizi istemeyen bir aileye çöküp bakacaaaağnızzz bize demekten daha stabil daha konforlu,her olayı çirkefe bağlamaktan ziyade sakin ve olgun düşünmek planlı programlı çizginizi bozmadan hareket emtek yüzgöz olmadan işin içinden çıkmak kişilerin elinde,dolduruşa gelip fevri hareket etmeyin insanlar yaşamadığı sınanmadığı hayatın tavsiyesini mangalda kül bırakmadan verirler,kendi başlarına gelse öldüm ben diye sürünürler,çalışan kadın değil hayatı ile ilgili kararları kendi insiyatifinde verebilen kendini madur etmeden acındırmadan ayakları üzerinde durabilen gerektiğinde hayatındakilere set çekebilen kadın bağımsızdır,iş dediğin nedir bulunur bugün git ara ertesi gün çalışırsın ama sağlam karakter ve zeka herkeste yok o bulunmaz,gaza gelmeyin.Selam herkese.
O kadar buyuk bir cikmazdayim ki. Desteklerinize ihtiyacim var. Esimle severek evlendik ve uzun bir flört dönemimiz oldu. Simdiki aklim olsa asla esimle evlenmezdim o ayri cunku iki farkli karakterleriz biz. Aile yonunden cok sanssiz bir kadinim simdi anlatsam cok uzun ama psikoterapi aliyorum su an aşmak ve önüme bakmak için. Çok yalnizim eşim bir ruh gibi asiri sogukkanli surekli maddi sikintisi var ben calisamiyorum su an o kadar iş gorusmesine gidiyorum olmuyor uzak yerler cikiyor, bu arada ögretmenim. Ogluma kv bakmiyor, bakmak zorunda da degil kizmiyorum orasi da ayri.
Sadede geleyim 1 senedir ruyamda tanimadigim adamlara aşık oluyorum. Ama nasil bir aşk boyle uzun uzun goruyorum şaka gibi. Esimden soguyorum. Bosansam gidecek gercekten yerim yok su an. Artik esimi sevmiyorum galiba. Cok karisigim. Bu arada esimden baskasina asla bakmadim evdeyim surekli yani ne gezmem tozmam var. Asla bir aldatma ihanet goz ucuyla bakma bile yok. Peki ben bu ruyalari niye goruyorum. Cok bunaldim.
Bekle Çocuğun büyüsün bir işe gir para kazan. Bu süreçte baktın eşinle aranız düzelmiyor. İmkanın olduğu anda boşanirsin. Şuan böyle bir şansın yok.Acizlik mi ? Su an bir işim yok bebegim var. Ailemle gorusmuyorum peki bosanirsam bu cocuga nasil bakacagim. Devletin verdigi 500 lira naafaka ile mi ? Bosanmak ben istiyorum istegimi de dile getirdim ama nereye gideyim su an hadi bana bi fikir verin.
Bence o sevilmeye, ilgiye ve cinsellige ihtiyac duydugumuzdan oluyor, ben de yasiyorum ordan biliyorumcocuktan sonra iyice sogukluk girdi esimle aramiza, cinsellik sifir. Düsün ki gecenlerde Yaprak Dökümü dizisini izlerken Oguz‘a yükseldim, rüyamda bile gördüm adami bunlar hep yokluktan
Çocuk büyüyene kadar idare et bence,başka da çocuk yapma... Şu an ayrılman mantıklı değil perişan olursun maddi gelirin yoksaAcizlik mi ? Su an bir işim yok bebegim var. Ailemle gorusmuyorum peki bosanirsam bu cocuga nasil bakacagim. Devletin verdigi 500 lira naafaka ile mi ? Bosanmak ben istiyorum istegimi de dile getirdim ama nereye gideyim su an hadi bana bi fikir verin.
Duygusal yönden eşiniz sizi eksik bırakıyor. Biz kadınlar ilgi görmek sevmek sevilmek ister. Eşim soğuk diyorsunuz rüyaların sebebi bence bu.Selam herkese.
O kadar buyuk bir cikmazdayim ki. Desteklerinize ihtiyacim var. Esimle severek evlendik ve uzun bir flört dönemimiz oldu. Simdiki aklim olsa asla esimle evlenmezdim o ayri cunku iki farkli karakterleriz biz. Aile yonunden cok sanssiz bir kadinim simdi anlatsam cok uzun ama psikoterapi aliyorum su an aşmak ve önüme bakmak için. Çok yalnizim eşim bir ruh gibi asiri sogukkanli surekli maddi sikintisi var ben calisamiyorum su an o kadar iş gorusmesine gidiyorum olmuyor uzak yerler cikiyor, bu arada ögretmenim. Ogluma kv bakmiyor, bakmak zorunda da degil kizmiyorum orasi da ayri.
Sadede geleyim 1 senedir ruyamda tanimadigim adamlara aşık oluyorum. Ama nasil bir aşk boyle uzun uzun goruyorum şaka gibi. Esimden soguyorum. Bosansam gidecek gercekten yerim yok su an. Artik esimi sevmiyorum galiba. Cok karisigim. Bu arada esimden baskasina asla bakmadim evdeyim surekli yani ne gezmem tozmam var. Asla bir aldatma ihanet goz ucuyla bakma bile yok. Peki ben bu ruyalari niye goruyorum. Cok bunaldim.
Yaşanma ihtimali varken yaşayamamış olduklarınız, belki sevgi arzu etmeniz, belki cinsel anlamda tatmin olmamanız vs vs vs bir çok nedenle bu rüyaları görüyor olabilirsiniz. Terapistinizle görüştünüz mü bu durumu?Selam herkese.
Ya bu mesajin alnindan öpüyorum harikasiniz demek istedigim de bu. Benim su an tek dusundugum cocugum. Ne olursa olsun onu dusunmek zorundayim. Bu arada ikinci bir cocuk asla yapmam buyuk bir lohusa depresyonu gecirdim 3 tane antidepresan kullaniyorumŞu yak yık çarp kapıyı çık vs yazanlar çok enteresansınız,hayat tek kişilik bir oyun değil sorumlu olduğumuz kişiler var,kapıyı çarpıp gitmeyi herkes bilir siz bunu ayakları üstünde durmakmı sanıyorsunuz,üç kuruşa iş bulup çalışınca bağımsızmı olmuş oluyorsunuz,çocukları alıp sizi istemeyen ailenize çökünce güçlü kadınmı olmuş oluyorsunuz,herşeyin bir adabı,düzeni,sırası var,ha yokmu bunu yapan var elbetteki çoluğu çocuğu kendi evinden alıp annesine atıp çalışacam ben deyip maaşının yarısını yol parası yapıp sevgili bulup gezen,peki ya çocuklar?kendi evlerinde değiller,istediklerini yiyemiyorlar,şımaramıyorlar,babalarını sınırlı görüyorlar,annelerini sınırlı görüyorlar,onları istemeyen bir evde sığıntı gibi yaşıyorlar,sırf siz ilgi göremediniz sinirlendiz yeni hayat kurup yeni eş bulacaksınız diye kendi çocuklarınızın maruz kalacağı bu psikolojik zorbalık çıkmaz dahamı iyi,bu akıllı bir kadının değil aptal bir kadının yapacağı hareket olur,öncelikle kimse yalnızlıktan ölmez korkmayın biraz fedakarlık ve sabır size birşey kaybettirmez,tamam çocuğunuza bakacak kimse yok ve eşiniz sıkıntılı o zaman bu durumda çocuklarımın düzenini bozmak istemiyorum,senide görsünler istiyorum,standartları dışında bir hayat ile onları madur etmek istemiyorum ama evliliğmizde yolunda gitmiyor,boşanalım yakınımızda bir yerde ev tut çocuk okula başlayınca bende iş bulurum demek en mantıklısı,siz ve çocuğunuz değil eşiniz gidecek,bunun için zamana ve sabra ihtiyaç var,sizi istemeyen bir aileye çöküp bakacaaaağnızzz bize demekten daha stabil daha konforlu,her olayı çirkefe bağlamaktan ziyade sakin ve olgun düşünmek planlı programlı çizginizi bozmadan hareket emtek yüzgöz olmadan işin içinden çıkmak kişilerin elinde,dolduruşa gelip fevri hareket etmeyin insanlar yaşamadığı sınanmadığı hayatın tavsiyesini mangalda kül bırakmadan verirler,kendi başlarına gelse öldüm ben diye sürünürler,çalışan kadın değil hayatı ile ilgili kararları kendi insiyatifinde verebilen kendini madur etmeden acındırmadan ayakları üzerinde durabilen gerektiğinde hayatındakilere set çekebilen kadın bağımsızdır,iş dediğin nedir bulunur bugün git ara ertesi gün çalışırsın ama sağlam karakter ve zeka herkeste yok o bulunmaz,gaza gelmeyin.
Tedavi de görüyorsunuz, bence kendinize ve eşinize zaman verin. Çocuk ne kadar oldu. Küçük galiba. İlgi vs durumundan o rüyalar. Maddi olarak da eliniz güçlü değil. Eşinizle de görüşün, ama ilk önce kendinize zaman verin.Ya bu mesajin alnindan öpüyorum harikasiniz demek istedigim de bu. Benim su an tek dusundugum cocugum. Ne olursa olsun onu dusunmek zorundayim. Bu arada ikinci bir cocuk asla yapmam buyuk bir lohusa depresyonu gecirdim 3 tane antidepresan kullaniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?