- 18 Nisan 2021
- 14.893
- En iyi cevaplar
- 1
- 46.475
- 548
- Konu Sahibi VanessaRinki
Vanessa, aşkın ve acının kadını
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cavidan. Bir süredir pek görünmüyor sanki. Okullar tatil oldu ya, hortlar yarın bir günBir tane üye vardı kayın anne diyordu . O kimdi ? Hatırlamıyorum aklıma takıldı yahu
Hahaha bekliyordum bunuGeldi kör misin
Ayy kusura bakma tutamadım kendimi şu 3 kelimeyi yazmasaydm gece uykum gelmezdi![]()
Ay Allah razı olsun, ağzın bal yesinCavidan. Bir süredir pek görünmüyor sanki. Okullar tatil oldu ya, hortlar yarın bir gün.
cavidanBir tane üye vardı kayın anne diyordu . O kimdi ? Hatırlamıyorum aklıma takıldı yahu
vanessa hoşgeldin. Özledik kız seni:)bitti artık yolun sonuna geldim.
dertlerimin hiçbir çözümü yok.
dünyada kimse beni istemiyor.
arkdaşlarım hemen girdikleri ortamlarda birilerini etkiliyorlar.
düğüne gittim kuzenlerimin hepsine teklif gitti bana kimse dönüp bakmadı bile.
artık yaşamanın hiçbir anlamı yok.
param yok zengin ailede doğmadım.
sevgililerim beni terk etti, aldattı.
aşırı asosyalim kimseyle konuşmak istemiyorum bile
bıktım artık yolun sonuna geldim
ben 40 yaşımda evlendim yani ne olmuşHee, profilinde yirmi yazıyor. Ben de otuz yaşındayım. Otuz yıldır bekarımo kadar da kötü değil yaaa, daha iki gün önce forumda salak yazdım diye banlandim ama valla kötü anlamda demeyecegim , salak mısın sen???
Dünyada erkek mi lazım insanın güzel bir hayat yaşaması için? Tüm hayallerin beyaz gelinlik giyip ace ile banyo fayanslarini bembeyaz yapmak mı???
Hayat ne güzel, iyi kötü üniveriste okuyorsun. Tadını çıkarmaya çalışana . Mesela erasmusa başvur, AB'nin sana verdiği harclikla oku. Ya da gönüllü etkinliklere katil. Bulunduğun şehirde TEGV varsa harika olur, çocuklar sana da iyi gelir
TEGV yoksa tema grubuna katil, ağaç dikin, köy okulu boyayın... Ben universitede manitalarimi hep böyle gonullu organizasyonlarda bulurdum. Ama daha da önemlisi kendimi de oralarda buldum. Böyle gönüllü etkinlikler insana para ile kavusamayacagi bir duygu veriyor,ilginç bir hazzı var.
Ne bileyim , fazla kilom var diyordun. Aç bir diyet instagrami,her gün yediklerini cek. İnternet boyleleinden geçilmiyor. Online diyet arkadaşlığı yaparsınız,hem sana da motivasyon olur.
Kimse beni sevmiyor miymiy mıymıy diyene kadar önce sen kendini sev, sen kendinle baris. Sonra inan ki devamı gelir
Yok erkekler bakmıyorKaç yaşındasın güzelim sen ?
Çok büyük dertlerim var deyince
Sokakta kaldın ailen evden attı aynı zamanda amansız bir hastalığın var zannettim.
Dediğimizi yapsa biri ikisi bakacak ama.. Vanessa peşlerinden koşturup hüsrana uğrayınca ağlamayı seçiyor.Yok erkekler bakmıyor![]()