artik boguluyorum cidden delirme noktasindayim sanki derdim bitmedi gibi bir dert daha eklendi
cocugumun babasiyla uzun zamandir görüsme olmadi cocuk babayi yeni yeni tanidi diyebilirim simdi 1 mart ta mahkemem var cocugun görüs günü karari verilecek ne yapsam adamin takibindeyim simdi yalniz oldugumu biliyor ve israrla yemege gidelim diyor ben istemiyorum bunu izzah ettikce israr ediyor tek korkum mahkemede olur olmaz bir dengesizlik yapmasidir amaci ne anlamadimki hem evli hem bi cocuk yapti yeni hayati var akli hala bende ne yapmam lazim anlamasi icin bu isin oluru yok olamaz o evli ben yeni ayrilmisim gecmisteki eziyetlerini dahi unutamamisken bide basima bu is cikti belki sorarsiniz cocugunun babasiyla nedenn yemege gitmek istemiyorsun diye eger gidersem umut dallari yeserecek sanacakki ben geri dönecegim ona bu imkansiz imkansiz! ikide bir gelen gideni aratiyor yerini cok ariyorum ona verdigim degeri sana vermis olsaydim simdi daha güzel olacakti hayatimiz ama kaybettim seni diyo allahim bunlari duymak bile istemiyorum nedenmi,cünkü ben onu sevmistim hemde cok tüm eziyetine ragmen ,ama artik bicak kemige dayandigi icinde evden ayrilmistim tek duam allahimdan icimde ona karsi zerre kadar bir his uyandirmamasi o artik evli yuvasinda mutlu olsun bizden geceli cok oldu biz geri dönüsü olmayan bir yoldayiz dost arkadas olarak tabiki görüsürüz ama onun niyeti benim ona geri dönmem,ailesi annesi babasi bile haala adimi sayikliyorlarmis bunu cok duydum milletten ama is isten gecti kus yuvadan ucdu kiymete bindi.Simdi sizden tek bir ricam olucak negibi taviur sergilemeliyim yani gördügümde ister istemez elim ayagima dolasiyor hakim olamiyorum kendime iyice aptallasiyorum nede olsa gecmisimiz var 11 yillik konusmasak bile bakisi anlatiyor cok seyi ona karsi bisiy hissetmedigimi anlatmaliyim bisekilde ama nasil yani, icim yansada bian gecmisede dönsem özlesemde artik bitmis bitmistir ,ben git gide saplaniyorum dert camurunun icine allahimmmm nolursun dilek kapilarini ac yükümü hafiflet son günlerde dert üstüne dert ekleniyor inan kaldiramiyorum yardiminiza ihtiyacim var ne yapabilirim kafasina sokmaliyim bu isin olurunun olmadigini tamam defalarca söyledimsede anlamamak icin kendisini zorluyor ama bilmiyorki ben iyiden iyiye yipraniyorum artik yavas yavas cökmekteyim cinnet gecirmekten korkuyorum imdat