artik yeter ne gücüm kaldi ne mecalim :(

titaza

Guru
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2011
379
68
323
Almanya
artik boguluyorum cidden delirme noktasindayim sanki derdim bitmedi gibi bir dert daha eklendi :( cocugumun babasiyla uzun zamandir görüsme olmadi cocuk babayi yeni yeni tanidi diyebilirim simdi 1 mart ta mahkemem var cocugun görüs günü karari verilecek ne yapsam adamin takibindeyim simdi yalniz oldugumu biliyor ve israrla yemege gidelim diyor ben istemiyorum bunu izzah ettikce israr ediyor tek korkum mahkemede olur olmaz bir dengesizlik yapmasidir amaci ne anlamadimki hem evli hem bi cocuk yapti yeni hayati var akli hala bende ne yapmam lazim anlamasi icin bu isin oluru yok olamaz o evli ben yeni ayrilmisim gecmisteki eziyetlerini dahi unutamamisken bide basima bu is cikti belki sorarsiniz cocugunun babasiyla nedenn yemege gitmek istemiyorsun diye eger gidersem umut dallari yeserecek sanacakki ben geri dönecegim ona bu imkansiz imkansiz! ikide bir gelen gideni aratiyor yerini cok ariyorum ona verdigim degeri sana vermis olsaydim simdi daha güzel olacakti hayatimiz ama kaybettim seni diyo allahim bunlari duymak bile istemiyorum nedenmi,cünkü ben onu sevmistim hemde cok tüm eziyetine ragmen ,ama artik bicak kemige dayandigi icinde evden ayrilmistim tek duam allahimdan icimde ona karsi zerre kadar bir his uyandirmamasi o artik evli yuvasinda mutlu olsun bizden geceli cok oldu biz geri dönüsü olmayan bir yoldayiz dost arkadas olarak tabiki görüsürüz ama onun niyeti benim ona geri dönmem,ailesi annesi babasi bile haala adimi sayikliyorlarmis bunu cok duydum milletten ama is isten gecti kus yuvadan ucdu kiymete bindi.Simdi sizden tek bir ricam olucak negibi taviur sergilemeliyim yani gördügümde ister istemez elim ayagima dolasiyor hakim olamiyorum kendime iyice aptallasiyorum nede olsa gecmisimiz var 11 yillik konusmasak bile bakisi anlatiyor cok seyi ona karsi bisiy hissetmedigimi anlatmaliyim bisekilde ama nasil yani, icim yansada bian gecmisede dönsem özlesemde artik bitmis bitmistir ,ben git gide saplaniyorum dert camurunun icine allahimmmm nolursun dilek kapilarini ac yükümü hafiflet son günlerde dert üstüne dert ekleniyor inan kaldiramiyorum yardiminiza ihtiyacim var ne yapabilirim kafasina sokmaliyim bu isin olurunun olmadigini tamam defalarca söyledimsede anlamamak icin kendisini zorluyor ama bilmiyorki ben iyiden iyiye yipraniyorum artik yavas yavas cökmekteyim cinnet gecirmekten korkuyorum imdat :(

ya canım avukatına söyle koruma verir devlet sanada çocuğunada korkma yardımcı olur sana avukatın

Tavrın ciddi kesin ve net olsun.
Asla geri dönmeyeceğini söyle.
Yüzüne gülme.Samimi olma.Yakın durma.
Artık sevmediğini sadece çocuk için görüştüğünü de ekle .

Tatlimmm önce bir derin nefes al sen olurmu..Bak sen güclü bir kadinmissin ki bu durumda yeter artik deyip kapiyi vurup cikabilmissin...

Bunu yapmayi isteyen ama korkan vs vs milyonlarca kadin var..Seni rahatsiz etmeyi sürdürürse avukata savciliga polise kimi bulursan

git anlat sikayet et..Asla korktugunu bunaldigini belli etme daha cok baski yapicaktir aksi takdirde...Mahkemeye kadar asla görüsme...

Tatlimmm önce bir derin nefes al sen olurmu..Bak sen güclü bir kadinmissin ki bu durumda yeter artik deyip kapiyi vurup cikabilmissin...

Bunu yapmayi isteyen ama korkan vs vs milyonlarca kadin var..Seni rahatsiz etmeyi sürdürürse avukata savciliga polise kimi bulursan

git anlat sikayet et..Asla korktugunu bunaldigini belli etme daha cok baski yapicaktir aksi takdirde...Mahkemeye kadar asla görüsme...

sagol canim destegin ve fikirlerin icin belli etmemeye caliscam o anki bunalimli durumumu mahkeme bitesiye kadar iyi davranmaliyim suyuna gitmeliyim bu zaman icinde duygusal yönden olsun eskiye döndürme hatirlatma cabasi olsun bunlara yenik düsmücem eger ona acirsam biliyorumki sonunda kendim fazlasiylan acinacak haale düsücem uyanik davranmaliyim isimi halledene kadar o kendi kendini avutsun bos hayalleriyle imkansizin pesinde kosmaya devam etsin o parasina malina güvenerek kendini yukarda görüyor benm allahim var o yeter

ya canım avukatına söyle koruma verir devlet sanada çocuğunada korkma yardımcı olur sana avukatın

selam canim aradim avkatimi olayi anlattim bana dedigi hic endisen olmasin yalniz deyilsin moralinide bozma simdilik mahkemeye az kaldi merak etme zararda veremez o gecmiste kaldi dedi istesede istemesede kanunlara uymak zorunda eger ileri gidicek olursada beni araman yeterli hukuki islemleri hem hizlandiririm hemde kendisi zararli cikar (avkatim türk bayan) dedi icim rahatlar gibi oldu bakalim artik hayirlisi allahtan

Hem evli hem bir çocuk daha var sizden ne istiyor anlamadım daha.
Karısını bırakıp tekrar size mi dönecek.
Yada metres hayatı mı yaşayacaksınız.
Bu sizin eski eşiniz değil mi , siz boşandıktan sonra mı şimdiki eşiyle evlendi

Hem evli hem bir çocuk daha var sizden ne istiyor anlamadım daha.
Karısını bırakıp tekrar size mi dönecek.
Yada metres hayatı mı yaşayacaksınız.
Bu sizin eski eşiniz değil mi , siz boşandıktan sonra mı şimdiki eşiyle evlendi

-evet evli bi kizi daha var benden ayrilinca evlendi
-sanirim öyle düsünüyor yeni esi hayati zehir ediyor benim zamanimi cok ariyor
-belkide el altinda tutmak istiyor beni gözünün önünde olayim cocuga bakayim ama hayatimdada baskasi olmasin bu ona agir geliyor
-evet eski esim 11 yillik gecmisimiz var

sürekli eskileri haitrlatma cabasinda ben gecmisi hatirlamak istemiyorumki diyo haala senin yerin bende baska vs vs

Geçmiş olsun ona canım.
Kaybettikten sonra anlıyorlar kıymetini ama artık ne fayda.
Bahanelerle uzak tut, ayrıca elbette başka biri girebilir hayatına onaneki.
Şu mahkemeyi atlatana kadar zıt gitme ama görüşme de.
Yeni karısına yapsın bu numaraları artık.

Son düzenleme:
Pek anlamam bu işlerden ama mesaj atıyorsa falan delil olarak kullansanız? Veya ses kaydı alsanız

Bir arkadaş söylemiş zaten resmi olmaktan başka yol yok.. Mahkeme de nasıl bir dengesizlik yapabilir sizce?

Geçmiş olsun ona canım.
Kaybettikten sonra anlıyorlar kıymetini ama artık ne fayda.
Bahanelerle uzak tut, ayrıca elbette başka biri girebilir hayatına onaneki.
Şu mahkemeyi atlatana kadar zıt gitme ama görüşme de.
Yeni karısına yapsın bu numaraları artık.

biliyomusun ne eziyetlerini cektim nelere maruz kaldim sabir cekdim simdiki hatunuda bi gör prenses hayati sürüyo hayrette kaliyorum hakkimi cok yediler nasil öderler bilemiyorum

Pek anlamam bu işlerden ama mesaj atıyorsa falan delil olarak kullansanız? Veya ses kaydı alsanız

Bir arkadaş söylemiş zaten resmi olmaktan başka yol yok.. Mahkeme de nasıl bir dengesizlik yapabilir sizce?

hic olmadik iftirada atabilir cok dengesiz yalandan kacmaz utanmaz yüzü kizarmaz herseyi bekleyebiliriz ondan bildigim kadariyla ses kaydi almanyada suc msj atmiyor ariyor ama

sız ondan sonra bır kere evlenıp ayrıldınızmı
o mu kısa surede evlendı..
Allah korusun daglara taslara dıyım bende ayrılalı 3 sene olacak 3 y asına gırecek oglum
2 kere gorus oldu 19 ayllıkken
ınsallah hıc aramazlar butun dunyam korkarım basıma yıkılır

ve onunla bır araya gelmezdım , sonucta onun zamanında yapmadıgı sorumlulugu basarması ıcın(cocugun daha rahat alısabılmeıs ıcın) ona yardım etmezdim asla

Bazıları ikinci eşler daha şanslı derler.
Prenses olsa ne olacak baksana adam senin peşinde.
Belki yüz versen olaylar başka yönlere kayacak.
Hepimizin öbür tarafa bıraktığı hesaplar var canım.
Takdir i ilahi ye inanırım ben bazen burada tecelli eder kimini öbür tarafa bırakır. :31:

sız ondan sonra bır kere evlenıp ayrıldınızmı
o mu kısa surede evlendı..
Allah korusun daglara taslara dıyım bende ayrılalı 3 sene olacak 3 y asına gırecek oglum
2 kere gorus oldu 19 ayllıkken
ınsallah hıc aramazlar butun dunyam korkarım basıma yıkılır

ve onunla bır araya gelmezdım , sonucta onun zamanında yapmadıgı sorumlulugu basarması ıcın(cocugun daha rahat alısabılmeıs ıcın) ona yardım etmezdim asla

biz bosandik sonra hayatima birisi girdi 5 yil sürdü hatalarindan dolayi ayrildim bunu eski esimde biliyor sagdan soldan duyyor haaliyle biz bosandik 3 ay icinde evlendi hemen cocuk yabdi simdide mutsuz ve beni geri esi yapmak istiyor ama bu imkansiz imkansizi kovaliyor özlüyormus unutamiyormus her yerde herzaman aklindaymisim yerimi kimse tutmuyormus felan filan duygusal anlamda vurmak istiyor beni ama olmaz olamaz kimse sicak yuvasini koyup gitmez ki ben 11 yil sabrettim bakdim olmuyor evden ayrildim ondanda bosandim eger simdiki hanimina verdigi degerin binde birini bana verseydi simdi bu sekilde olmazdik ben düzenimi kurmusum eskiye cizgi cekmisim bu haala eskiye dönmek istiyor allah korusun allah sasirtmasin o cehennem hayatinada kimseyi düsürmesin

sız esınızden sonra bır evlılık yasamıssınız ve ıhanetle sonuclanmıs..
cok uzuldum eskı konularınıza baktım fılm gıbı bı hayatınız olmus
artık ayaklarınızın uzerınde saglam durun tek basınıza ve eskı esınıze asla ama asla yuz vermeyın
dılerım bundan sonra hersey guzel olur ne dıyım cok uzuldum

Kör ölür badem gözlü olur, bunlarınki o hesap.

Back
X