artık yeterr nolur yardım edin!!!

Sizin yerinizde olsam o kadini parcalardim
Sonra da alir bebegimi cikar giderdim hic mi kalacak bir yeriniz yok ? Anne kardes teyze arkadas ??

sabah kalktim baktim gogsunu cocugun agzina vermis.

Kayınvalideniz ruhen hasta, sizi ekarte etmiş kafada kendini çocuğun annesi mi görüyor yoksa geçmiş hayatına geri döndüğünü ve oğlunu mu emzirdiğini sanıyor bilemiyorum orasını. Eşinize bu durumdan bahsedin, götürsünler psikiyatri bölümüne.

6 aylık agzına olur olmaz hersey tattrıyor kıyamet kopartıyorum sana da maşallah..durum bastan yanlış

O kadar emzirme meraklısıysa gitsin beyamcayı emzirsin. Tiksiniyorum böylelerinden...

"Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir,
Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir"

Yani güzelce anlattınız anlamadıysa, o zaman, küsün, göz temasi kurmayın yüzüne bakmayın, surat yapın. Konuşmayınca daha siniriniz sakinleşir. Benim tanıdığım bir aile öyle çözüm bulmuş. Kaynanasıda arkada qıybetini yapıyor,ama işlerine karışamıyor. Kendi odasında tv izliyor.

Bunların nesi küçük.Çocuğu sahiplenmiş resmen sana elletmiyor.Ayrıca bu babaannelerin çocuk emzirme merakını da hiç anlayabilmiş değilim.Ben bu kk.da bununla ilgili kaç konu gördüm.Keşke 1 ay filan annenin yanına gitme imkanın olsa.Bir şekilde ayarlamaya çalışsan.

Buna benzer bisi benim k.v yapti.
Oglum kucukken memesini opturdugune sahit oldum.
Odaya girdim ve gordum

Ve bunu ogluma oyun oynatiyomus gibi gosterdi.
Yani nasil bi zihniyet gercekden bilmiyorum
Hayatimda ilk defa ondan gordum dunyada tek saniyordum degilmis.

Sizin esiniz bu insanlara mahkumsa lutfen siz gidin.
Alin o bebegide cikin gidin.
Gelirse gelir gelmezse annesi neyse neyse sustum.

Valla esin evi ayırmıyorsa sen kendi sinirlarini ciz. Acik açık restini cek tepkileri koy. Ne demek gogsunu vermek. Sana cocugu opturmeyecek kendi memesini verecek. Cok analik duygulari kabardiysa gitsin evlat edinsin. Yetmemis mi bakip buyuttukleri. Dus yakamdan diye acik acik soyle. Ne sacma isler tovbe tovbee

Valla esin evi ayırmıyorsa sen kendi sinirlarini ciz. Acik açık restini cek tepkileri koy. Ne demek gogsunu vermek. Sana cocugu opturmeyecek kendi memesini verecek. Cok analik duygulari kabardiysa gitsin evlat edinsin. Yetmemis mi bakip buyuttukleri. Dus yakamdan diye acik acik soyle. Ne sacma isler tovbe tovbee

bu kaynanalari anlamak cidden zor bi insa kucuk bebege niye kendi gogsunu verir amac ne yani?daha once kolunu emdireni duydum da sizinki baya haddini asmis.bence lohusalik cinneti gecirmenin zamani geldi de geciyor

Kayınvalidene haddini bildirmekten başka seçeneğin yok!. Birde ne diye kayın valide ile oturmayı kabul ediyorsunuz anlamıyorum. Evleninceye kadar her şey hoş geliyor. Kim bilir kaç kişi size kayın valide ile oturma diye uyarmıştır. Zararlarını bile bile sigaraya başlamak gibi bir şey bu?!!! Size ev bile açamayan bir erkekle evlenmekte acele edeceğinize, önce çalışıp para biriktirseniz. Evinizi kursanızda öyle evlenseniz, daha iyi olmazmıydı?!

Bu göğüs emzirme güneydoğu ve doğu kültüründe genelde çoçuk o emziren kişiye düşkün olsun diye yapılır ama bilmiyorum eşiniz nereli ya da başka hangi niyetle yaptı.

gogus emdirmek ne yaaaaa cocuga cok istiyisa dogursun bir tane cok kizdim yaaaa izin vermeeee cocugu sabah sen kalkmadan nasl almis ayri uyumuyomusunuz siz? Hicbirseyine karistirma lutfen!

Yalniz annesi benim demedin mi kizzz.ay bu kacinci meme veren kaynana konusu valla bunlara bisey oluyor.gelinlerin lohusa li oluyor ya kaynanalarinda ismi konmamis bi halleri oluyor heralde

Burda bı çok makyaj kaynana hikayesi okudum buna şaşırdım kaldım

Nasıl yani ya niye çocuğu emzirmeye çalışıyor

Borçlar bir şekilde ödenir hepimiz borç ödüyoruz daha kotu olmadan yüzünüze bakacak kadar hatır bırakmak için bian önce ayrilmaniz gerekir yoksa ilerde daha büyük sorunlar olur bu eşinizlede aranizin bozulmasına yol açar

O bebeği Kv den uzak tut derim ben ve eşine anlat durumu anlamıyorsa tekrar tekrar anlat

Kayinvalideye fazla susmussun. Sustukca da haddini asmis. Gelin demek susan demek degil. Lohusaliginin bir kismini da annen de geciremez misin?

Gece uyurken kapıyı kilitle sabah eşin işe giderken gene kilitle kilit yoksa kapı açılınca ses çıkaracak birşey koy arkasına. Hiç bir kaçış yolun yok anladığım kadarıyla, bu saatten sonra anca bu şekilde Sen uyurken odaya girmelerini engellersin. Gün içinde de kapıyı bol bol kapat sorarsa da bebek uyuyo Ben de ağda yapıyorum gelmeyin dersin
Bebek kokusunu alsın onu da Anne bilsin diye yapıyo hem bebeğin hem senin psikolojine zarar. Benim arkadaşımın abisi evlendi gelin birlikte yaşamaya geldi evin içine bunların yatak odasına bakan koridora bi daha kapı yapıp banyo yaptırdılar kız rahat etsin diye ev içine ev yaptılar eşine söyle evden çıkmıyorsa önlemini alacak sana özel yaşam alanı kalacak o evde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…