- 4 Şubat 2015
- 2.241
- 4.362
- 83
- Konu Sahibi sema colak
-
sabah kalktim baktim gogsunu cocugun agzina vermis.
Kayınvalidene haddini bildirmekten başka seçeneğin yok!. Birde ne diye kayın valide ile oturmayı kabul ediyorsunuz anlamıyorum. Evleninceye kadar her şey hoş geliyor. Kim bilir kaç kişi size kayın valide ile oturma diye uyarmıştır. Zararlarını bile bile sigaraya başlamak gibi bir şey bu?!!! Size ev bile açamayan bir erkekle evlenmekte acele edeceğinize, önce çalışıp para biriktirseniz. Evinizi kursanızda öyle evlenseniz, daha iyi olmazmıydı?!Kv ile ayni evdeyiz 13 gunluk bebegim var herseyime karisiyor istedigim kiyafeti giydiremiyorum banyo yaptiramiyorum opmek istedigim zaman ay uyuyo ay soyle boyle diyor sabrediyordum bisey demiyodum artik bugun yaptigi canima tak ettirdi sabah kalktim baktim gogsunu cocugun agzina vermis.
Ayri eve cikmak istiyorum esim cikmiyo borc var odeyemem vb laflar soyluyor ailemin yanina gidemiyorum bunlar kucuk seyler biraz sabret borclar bitsin cikarsiniz diyor ama bitmesine 3 4 sene var.
Ben artik dayanamiyorum nolur yardim edin esimi nasil ikna edebilirim ne yapabilirim burda deliricem evliligimiz biticek.
Yalniz annesi benim demedin mi kizzz.ay bu kacinci meme veren kaynana konusu valla bunlara bisey oluyor.gelinlerin lohusa li oluyor ya kaynanalarinda ismi konmamis bi halleri oluyor heraldeYapabilecegim hicbirsey yok ben uyurken yapmis kalktim napiyorsun sen dedim cektim ay nolacak aannesini emsin biraz kizim diyor aldim cocugu odaya gotuedum yatirdim esim cikmiyor baska eve benim ailem de yanlarina kabuk etmiyorlar o da bunh biliyor o yuzden rahat nasil ikna edicem bilmiyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?