Artık yüzüme bakmıyor

Tam tersi belki de. Sizin ilgilendiğinizi düşündü ve rahatsız oldu. Yanlış izlenim vermemek için de hareketlerine dikkat etmeye başladı.
Ayrıca beni görünce elinin ayağının dolanmalı gözlerini kaçırması heyecanlanmasın falanda mı acaba benim ilgili mi farkettiğinden ?

sadece bakışlardan bu kadar anlam çıkarmak biraz zorlama değil mi?

ayrıca iş yerinde bu tip şeyler hoş karşılanmaz bazen. belki hoşlandı ama vazgeçti bu sebeple.

Ayrıca beni görünce elinin ayağının dolanmalı gözlerini kaçırması heyecanlanmasın falanda mı acaba benim ilgili mi farkettiğinden ?
Olabilir. Onun baktığını görüyorsanız sizde aynı derecede bakıyorsunuz demektir. Oda sizin için hoşlandığınızı düşünür.

Olumsuz durumun mantıklı açıklamasını yapabiliyorum. Ama onun hoşlandığı duruma bi akıl yürütemedim. Hem hoşlanıp hem niye kaçsın ki? Dedikodu tarzı bir şey çıkmış olabilir mi işyerinizde sizin ve onunla ilgili? Yada sizin hakkınızda olumsuz bir şey duymuş olabilir mi?

Ne anlıyorsanız bilmiyorum bunlardan.
Adam evli mi bekar mı? Sevgilisi mi var?
Her bakana iş yerindekiler bir anlam yüklerse toplumun düzeni kalmaz gibi. Sevmiyorum da bu muhabbetleri.
Kusura bakmayın sizi yargılamak değil sizinki farklı olabilir genel olarak düşüncem bu.

Her erkek hoşlandığı için bakmaz. Öylesine bakmış olabilir. Buna benzer bir durum yaşadım. Maalesef ben yanlış düşünmüşüm. Size gerçek anlamda adım atana kadar çok fazla hayal kurmayın ve düşünmeyin. Hoşlanan adam bakışmakla kalmaz adım atar. Başkasına kaptırma korkusu olur. Fazla beklentiye girmeyin derim.

Evli değil demişsiniz. Sevgilisi var mı yok mu önce buna emin olun.
Sevgilisi varsa aralarının limoni olduğu bi dönem ilgisi size kaymış olabilir.
Yoksa da yine size ilgi duymuş sonra vazgeçmiş olabilir.
Sonuçta birim müdürü, hislerinden emin olsa adım atardı diye düşünüyorum.
Siz müdür olsaydınız o personel olsaydı iş yerinde sıkıntı çıkmasın diye düşünüyor derdim ama müdür olan o.
Her halükarda ortada bir vazgeçiş var.
Bi bakışa aldanıpta gönül kapınızı açmayın derim, malum kar kış üşütmeyin :)

Sen cok mana yukluyorsun. Sonra da hayal kirikligina ugruyorsun. Erkekler boyle platonik takilmaz cok, gider ve yuregini acar.
Yormadi mi bu platonik durum sizi...bosverin ya. Bajti bakmadi diye dusunmek bile yorar. Siz yolunuza bakin kismetse olur zaten

4 senedir aynı kurumdayım ve hakkımda olumsuz hiçbir durum yaşanmadı. Aksine karakterimi ve duruşumu bozmadığım için kurumdaki çevrem tarafından genellikle takdir alırım. Dedikodu boyutunda bir durum hiç olmadı belki kendisince özel hayatına dair farklı durumlar vardır onu bilemem ama bunca uzun zamandır farkında olduğum birşey bu

Kendi kendine trip atması da çok komik. Tavşan dağa küsmüş dağın haberi yok.

Siz yine benim ihtimalimi göz önünde bulundurun. Bakmayın, araştırmayın gerekiyorsa. Hayal kırıklığına uğramayın daha sonra.

Aynen bu ihtimalide düşündüm şimdi haklısınız sizde dikkatli davranacağım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…