• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık zayıf ve sağlıklı yaşamak istiyorum.

• akşam kepekli tost,salatalık,biber,domates ,zeytin yedim.su içmeye devam ediyorum.artık bir şey yemeden yatarım

sabah kahvaltılarım aynı oluyor .

öğlen 3 kaşık bulgur pilacı yarım tavuk budu ayran salata

spora gittim geldim.giderken yarım muz yedim.

spordan gelince yarım muz,3 hurma biraz ceviz yedim.

sonra da corn flakes yedim.

bu akşam yine kepekli tost yedim.yanında yaran

akşamlar yemek değil de tost istiyor canım.

kraker elma yedim.soda. içtim sade tabi .

Su merhaba naslsin kiz diyet nasil gidyor

merhaba canım.iyi gidiyor da haftasonları biraz kaçırıyorum.

bugün komşular ekmek pişirdi.bana da verdiler bazlama.hem sabah yedim hem öğlen.bir de akşam avm ye gezmeye gittik döner yedim.şimdi de canım çikolata istiyor.sinirleniyorum böyle olunca.

Kepeklicorek Kepeklicorek

canım kilon boyun kaç.

diyette msin.neler yaptın şimdiye kadar.deneyimler neler.paylaşır mısın.
Diyetteyim şuab aynı zamanda spor yapıyorum ve dansta ediyorum 175 boyundayım 108 kiloyum kemik kas kütlem 66 ideal kilom 70 80 arası bir aralar 128 kiloydum ve 80 e düşmüştüm ama işi bırakıp üniversiteye hazırlanmaya başlayınca tekrar kilo aldım. İnsülin direncim olduğu için çok hızlı kilo alıyorum beyin obezliğini yenmeye çalışıyorum aynı zamanda :110:

• Beğen
Reactions: s u
Diyetteyim şuab aynı zamanda spor yapıyorum ve dansta ediyorum 175 boyundayım 108 kiloyum kemik kas kütlem 66 ideal kilom 70 80 arası bir aralar 128 kiloydum ve 80 e düşmüştüm ama işi bırakıp üniversiteye hazırlanmaya başlayınca tekrar kilo aldım. İnsülin direncim olduğu için çok hızlı kilo alıyorum beyin obezliğini yenmeye çalışıyorum aynı zamanda :110:

yani 48 kilo vermiştin öyle mi maşallah yaaa.süpersin.demek ki bu güç sende var.

beyin obezliği kavramı cidden doğru haklısın.

inşallah canım çıtır bir kız olusun sağlıklı bir şekilde.

kahvaltılarıma tam buğday ekmeği ekledim.sindirimim için hiç ekmek yememek olmadı.

öğlen etli taze fasulye ve yoğurtlu çorba yedim ekmeksiz.

akşam da kuru patlıcan ve lahana dolamsı ve yoğurtlu çorba yedim.

kahvaltımı yaptım .su içmeye devam ediyorum şu an.

bu sabah tartıldım :79.4

çok yavaş kilo veriyorum.ama inşallah kalıcı kilo vericem.

birden su ve kas kaybedip tartıda az çıkmak değil amacım.

bir de kilom 80 ve civarında bir direnç gösteriyor.direnç kırılınca düşecek.çünkü daha önce diyetlerimden biliyorum.

Back
X