• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık zayıf ve sağlıklı yaşamak istiyorum.

Öğlen taze fasulye az sulu. Akşam yaprak sarması biber patlıcan dolması cacık salata az yedim tabi

Sabah aç kilom 78.7.....

Bugün yine ekmek pişirdi komşular ve ben de hem sabah hem öğlen yedim.

Akşam da soslu makarna.

Yedim yine öfff

Yarın da pazar yine kaçacak ucu

Haftasonları böyle oluyor

Leptin diyeti diyebiliriz yaptığım diyete

Sanırım işe yarayacak

kendime ne kadar kalorisi az beslenme uyguluyorsam eşime o kadar kalorisi çok beslenme uyguluyorum.yiyip yiyip zayıf kalanlar çok şanslı.eşim de onlardan ..

dün akşam eşime bir yufkanın(ev yapımı )arasına boooolca helva koydum tost yaptım üzerine de tereyağ sürdüm çayla nasıl da yedi nasıl da yedi bir görseniz. :) helvaya bayılıyor da...

bugün de kendime tavuklu ,kara mercimek,yulaf,bulgur .pirinç havuç,soğan,sarımsak lı çorba yaptım.

bir de buğday,nohut,fasulye akşamdan ıslattım şimdi de pişirdim.birazını yoğurtladım kalanını dolaba koydum.

acıkınca bu çorbaları yiycem.

AMA:acıkınca .

leptin diyeti yani karatay diyeti çok mantıklı işe yarıyor.vücudu terbiye ediyor.acıkmayı öğreniyorum,aç durunca ölmediğimi öğreniyorum.acıktığımda el ayak titremesi ,açlıktan gözün dönmesi ve canavara dönüşme durumuna biraz sabredersen geçtiğini öğrendim.

vücudumu çok şımartmışım.

dünkü lahana çorbasından sonra bu sabah 30o gr eksilmişti.tabi ödem attım ondan.

dün spora da gitmedim hiç halim yoktu.sanırım regl olucam ondan.

dün kü lahana çorbasından sonra bu sabah 30o gr eksilmişti.tabi ödem attım ondan.

dün spora da gitmedim hiç halim yoktu

Kahvaltım aynı Karatay kahvaltısı

Şimdi yine kendime çorba pişiriyorum bu defa kıymalı kara mercimekli ve ve yulaf

Tabi soğan sarımsak bi de kabak vardı onu da koydum bol limon sıkıp yiycem

Bu sabahki kilom :77,6

Çorba çok iyi fikir süper hatta

Çünkü her besin grubunda koyup yiyorsun tüm vitaminleri alıyorsun hazmı kolay çok rahat ve de acıkmıyorsun

Çok şaşkınım bu olaya süper bir yol

Yulaf koymayı ben akıl ettim aklımı seveyim

Öğlen 13:30 da iki kase çorbamdan içtim akşam da içerim ya da yufkadan tost yerim bakalım

akşam eltim çaya çağırdı daha yemek yememiştim.gittik orada çayla kraker ,yulaflı bisküvi,kabak çekirdeği yedim.

eve gelince de yoğurtlu çorba yedim bir kase.

kahvaltılarım aynı değişmiyor.karatay kahvaltısı.

öğlende makarna,tavuk ve yoğurt yedim yarım tabak.

akşam yemek yemedim.2 tane glutensiz bisküvi yedim çayla.

gece de pul biberli yoğurt ve form bisküvi.

Back
X