sağol canım yaa aslında zihnim sürekli başka şeylerle meşgul.çalışıyorum yoğun bir iş tempom var bir yandan yüksek lisans yapıyorum yani boş vaktim yok ki oturup uzun uzun onu düşüneyim de unutamayayım buna rağmen olmuyo,yenilmemeye çalışıyorum ama bilmiyorum olmuyo galiba,ömür boyu sürmez biliyorum ama biran önce unutmak istiyorum artık dayanamıyorum bu ızdıraba.evet yaran daha taze canım
unutacaksındır emin ol
ama tabi acıda çekmen gerekiyor acı çekmeden unutulamaz zaten
sen o yarayı kanatmamaya çalış
kendini başka işlere ver
o kendini haturlatmaya çalıştıkça sen ört üstüne
aşk acısı ömür boyu sürmez emin ol
sende biliyorsundur unutacağını
eminim en kısa zamanda unutursun
herşey gönlünce olsun..
temmuz 27/2009,ayrıldık iki buçuk yıllık güzel mutlu bir ilişkinin ardından sebep ailesiydi beni istemediler o da arkamda durmadı vazgeçti benden biliyorum o da acı çekti hala çekiyor mu bilmiyorum ama ben hala unutamadım,parçalı bulutluydum şimdi yine fırtınalar kopmaya başladı nüks etti yaram iyileşmiyo bir türlü...
ne zaman bitecek bu ızdırabım kurtulmak istiyorum artık unutmak istiyorum:sinifsinif:
kızlar bu arkadaşın durumundan yola çıkarak bi genelleme yapmak istiyorum; seviliyo geziliyo eğleniliyo, özel şeyler belki paylaşılıyo ve günü gelip bi sebep cıkıp da ayrılınca unutamayan hırpalanan kadınlar oluyor.. kızlar herşeyi daha ince düşündükleri, daha duygusal oldukları ve daha cok baglandıkları için böyle ilişkilerde en cok yıpranan üzülen taraf oluyor..bunları gördükten sonra cıkmak yerine düzgün referanslar olsa da öyle biriyle mi evlenilse die düşünüyorum ne dersiniz??
Yani çıkıp gezdiği için üzülüyor diyosunuz sevdiği için değil!!!! Düzgün referansla evlenince sorun olmuyor diyorsunuz yanii.. Püf..
kızlar bu arkadaşın durumundan yola çıkarak bi genelleme yapmak istiyorum; seviliyo geziliyo eğleniliyo, özel şeyler belki paylaşılıyo ve günü gelip bi sebep cıkıp da ayrılınca unutamayan hırpalanan kadınlar oluyor.. kızlar herşeyi daha ince düşündükleri, daha duygusal oldukları ve daha cok baglandıkları için böyle ilişkilerde en cok yıpranan üzülen taraf oluyor..bunları gördükten sonra cıkmak yerine düzgün referanslar olsa da öyle biriyle mi evlenilse die düşünüyorum ne dersiniz??
artık unutmak is-ti-yo-rum bıktım bu acı ile yaşayamıyorummmmmm YETERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR YETERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR:çok üzgünüm::a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?