Artk unutmak istiyorum

Tabiki Allah beterinden saklasın ama bu acı gerçekten büyük bi acıı katlanılması zorr anlatılması zor atlatılması çok zorr zaman dicem bende ve bol bol dua......

Cnm yazdiklarina tum kalbimle katiliyorum, hala cok sevdigim, beraber guzel bir yasam kurup ,yaslanmayi dusledigim -eski- sevgilim beni biraktigindanberi cok kotuyum..ama artik onun kesinlikle geri gelmeyecegine eminim, hayal bile kurmuyorum..hatta onun yeni bir iliskiye basladigini dusunuyorum....gercekler cok aci ama tum bunlari yasarken hayat bana beklemedigim o kadar farkli uzuntuler verdi ki artik ask'i unutup daha farkli boyutta yasar oldum...hatta bu aralar zorunlu olarak gittigim hastanelerde yasadiklarim bana asil hayat dersi oldu.,olmaya da devam ediyor..herkese onerim ask acilarinizi unutmak istiyorsaniz pencerenin disindaki asil hayatta bir gorev alin, birilerine faydali olun , kendinizi oyalayin...

:sinifsinif:
tabii ki ben de sizin yazdıklarınıza katılıyorum öyle acılar var ki aşk acısı nedir ki dersiniz yanında lafı bile edilmez Allah beterlerinden esirgesin ama bana ve bu acıyı yaşayan herkese sabır ve dayanma gücü versin daha beter acılardan da uzak tutsun:Saruboceq:
ne acılar görüyorum hergün insanlar evlatlarının sağlığıyla sınanıyor,kendi sağlıklarıyla sınanıyor,bu acı daha hafif kalıyor belki ama bunu da yaşaması ve yenmesi çok zor Rabb'im herkesin yardımcısı olsun bizim de

amiiin kesinlikle katılıyorum canım. belki biçok acıyla kıyaslandığında hafif kalır....
ama bizim yaşadıklarımızda kolay değil ne hayal ediyorduk ne bulduk...
umutlarımız yıkıldı resmen dağıldık...beklemediğimiz anda nelerle karşılaştık...
büyük bi çöküntü
ve ben unutmak istedikçe daha da kapılıyorum...gelgitler içinde yaşıyorum
tat almadan öylesine...
belki bu bi süreç ve geçiçek ama geçene kadar bizi derinden yaralayacak
bu kesin.

allahım başka acılardan saklasın..bu acımız içinde sabırlar versin........:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq
::Saruboceq:

evet hayallerimiz yıkıldı canım psikolojimiz bozuldu,ama geçecek inşallah geçecek...

hiçbir acı sonsuza dek sürmez derler ama...şu zaman denilen kavramda geçmek bilmiyor çabucak geçsede unutsak mazi desek adına........:çok üzgünüm:

bak beyazyağmur canım arkadaşım bu arkadaşın yazdıklarını okuyunca içimde tuhaf bi rahatlama oluyo hatırlatma olsun sen de oku rahatla canımkaydirigubbakcemile5:

bak beyazyağmur canım arkadaşım bu arkadaşın yazdıklarını okuyunca içimde tuhaf bi rahatlama oluyo hatırlatma olsun sen de oku rahatla canımkaydirigubbakcemile5:

:1hug:

bugün kız arkadaşlarımla buluştum onlarda saolsunlar moral verdiler...
bide içimdeki geri döner umudunu tamamen kırdılar..bekleme gelmez dediler..
bize kızma dediler gelseydi 1 ayda gelirdi dediler..içim burkuldu ama doğruydu
hayat kimsenin dönmesini bekleyecek kadar uzun değildi..giden gelmezdi gelmeyecektii..Haklılardı....a.s

canım teşekkür ederim:1hug: okudum inş...diyorum...tüm kalbimle bizim durumumuzda olan herkes için inş diyorum.....:Saruboceq:

çok güzel yazmışsın canım gerçekten öyle.. bide şöyle bi gerçekte var.. biz ayrılık acısını hemen çekmeye başlıyoruz ama onların acısı bizim acımız bitince başlıyor.. hani tam unuttuk derken karşımıza çıkan tipler vardır yaa..klava: hepsi böyle bunların.. bende yeni ayrıldımmm.....mafoldumben yalnız değiliz canım,bu acıları yaşayan ne kadar çok kişi var..
emin ol geçecek ama zaman alacak.. ve şu bi gerçek ki gerçekten seviyorsa ya da sevdiyse.. senin sevginden şüphe etmeye başladığı zaman sana geri dönmek isteyecektir.seni tamamen kaybedeceğini hissedince anlayacak gerçekleri... onlar bizim kadar duygusal değil.. biz ilişki sürecinde kaybedeceğimizi hep düşünürüz,ufacık bir tartışmadan yaa giderse hayatımdan diye deliye döner hemen affederiz.. ama onlar öyle değil.. kaybetmek onların lügatında yok.. kafalarına vura vura öğretmek gerek...
ve unutmamak gerekir ki hiçbir bahane aşkın önüde duramaz... üzülme canım sadece sabret...

canım bende ilk aşıkmla 2,5 yıl çıktım ama ailevi sebeplerden dolayı bitti. çok uzun süre acı çektim,kimseyi sevemedim,onu aldatıyor gibi hissediyordum kendimi... aynı senin gibi,onun sevdiğini bilmek daha çok acı veriyordu bana.. unutamıyordum.. hatta kimseyle evlenmeyeceğini bile söylemişti.. bu şekilde günler geçti,ben bende değildim tabi..
onun varlığı çok acı veriyordu bana ...
Bi karar verdim onu unutacaktım.. belki inanmazsın ama bana her ulaştığında direk hattımı kırdım. çünkü ondan gelen onu hatırlatan en ufak bişeye katlanamıyordum. dönüşümüz zaten yoktu. unutmaya karar verdim,başka şeylerle ilgilendim.. neredeyse 3 sene sonra sevebildim bi başkasını... bi başkasını sevebildiğim için yaşadığımı hissetmeye başlamıştım,, hayallerimdeki kişi oydu.. çok mutluydum onunla.. hatta o dönemler ilk aşkımın ailesinin buldugu biriyle nişanlandıgını duydum.. okadar içime işlemiş ki duydugumda hem ağladım hem güldüm.. bu kadar zamandan sonra nasıl olurda ağlrım diye güldüm...
Bende mutluyum beni seven biride var diye düşünürken.. onunlada bitti canım,üstelik geçmişteki tüm hayal kırıklıklarımı acılarımı hafifileteceğini düşünüp bağlanmıştım ona.. onu gerçekten sevmiştim... ayrılalı 10 gün kadar oldu...
Hayat çok zor.. ve ben yine sevdim ve yine değer verdim ve yine ayrılıgı haketmedim...! şimdi ne yapılır bilmiyorum.. bir sis bulutunun ardından bakıyorum yaşama... ama inan acı hafifliyor..
Görme,duyma ve konuşma.. bunları yaparsan karşıdakide seviyorsa seni,mutlaka herşeyi göze alıp sana dön dicektir..
sabret,dua et tatlım........

canım benim zor bir imtihanın içindesin anlaşılan ayrılık gerçekten zor ancak yaşayan bilir belli ki birşeyler daha öğrenmem gerekiyormuş sabret emin ol Allah mükafatını verecektir,birincisi ailevi nedenlerden bitti demişsin ikincisi neden bitti tabii özel değilse paylaşmak istersen sadece merakımdan sordum cevaplamak zorunda değilsin.
çok şükür canım yaa ben epey toparlandım çünkü anladım sevmemiş seven adam nolursa olsun sahip çıkardı çokmıyosa beni kaybetmeyi göze almışsa daha ben niye salak gibi üzüleyim arkasından,gitsin yolu açık olsun:1closedeyes:
haklısın gerçekten hep alttan alıyodum ben de kaybetme korkusuyla belki de o yüzden böyle kolay vazgeçti ama akıllandım artık kimseyi hayatımın merkezine koymamayı öğrendim,kimseye hakettiğinden fazla değer vermemem gerektiğini anladım...
amaaaaannnn her neyse artık tutmuyorum onun yasını önüme bakıyorum yeniden sevebileceğime inanıyorumzemuszemus tabii buna layık biri çıkarsa inşallah:Saruboceq::Saruboceq:
gerçekten ne kadar çok ayrılan varmış insan başına gelince anlıo çoğu da aile yüzünden sanki.
her işte bir hayır var canım bundan hiç şüphen olmasın inşallah biz de yarın bi gün ''iyi ki ''deriz umudunu yitirme doğru insan çıkacak karşına inşallah inan buna.
ne zaman konuşmak istersen yaz mutlaka,özele de yazabilirsin dertleşiriz:teselli:

tşk.ederim canım.. aşka küsmedim bende.. umarım bundan sonra karşıma çıkan değerimi bilen biri olur... genelde tamamen kaybettiklerini anlayınca dönüyorlar ama biz çoktan silmiş oluyoruz onları tabi..
bi gün iyi,bi gün kötü yaşayıp gidiyorum.. özlüyorum onu.. ama herşey geçer ve anladım ki.. nekadar çok sevsede insan belli etmemeli...
:1no2:

geçiyo gerçekten yaa ben de inanmıyodum bu kadar çabuk iyi olacağıma ama kafada bitirince daha kolay oluyo galiba,boşver geriye hiç dönüp bakmamak lazım giden gitmiştir gittiği anda bitmiştir,dönmesini filan beklememek lazım:1closedeyes:
ben özlemiyorum bile bazen facebooktan profiline bakıyorum önceleri içim tuhaf olurdu şimdi hiçbirşey hissetmiyorum bazen kızıyorum ne kadar yalancı geliyo bana o ve arkadaşları:umursamaz:...
garip duygular yaşıyorum ama artık çok eminim onu artık sevmiyorum çok şükür bitiiiiizemuszemus
önümüze bakalım canım herşeyin hayırlısı olur inşallah hepimiz içina.s.

inş.tatlım.. bugün bende kendimi daha iyi hissediyorum. dün doğum günümdü,bir msj bile atmadı.. bekledim bide... herşeyin tamamen bittiğini çok iyi anladımm....

geçer mi hemencecik unutulur mu
hele ki baktıgın yerde ona ait bişeyler varken
severek ayrılmışkenn
allahım yardımcımız olsun ölüm acısı yaşatmasınn
(amin )

geçer mi hemencecik unutulur mu
hele ki baktıgın yerde ona ait bişeyler varken
severek ayrılmışkenn
allahım yardımcımız olsun ölüm acısı yaşatmasınn
(amin )

geçiyo canım inanıyoruma artık geçiyo,hele de karşındaki insan layık değilse bunu da anladıysan daha çabuk geçiyo acısı,Tabii ki Allah ölüm acısı yaşatmasın gerisinin ilacı zaman emin ola.sa.s

canımcım senin adına o kadar seviniyorum ki...bravo sana kurtulmuşsun ...kaydirigubbakcemile5
umarım bende günün birinde ondan tamamen arınmış olurum...gerçi hergün acım azda olsa azalıyor..helekii onun hayatına gayet ii bi şekilde devam ettiğini öğrendiğimden beri daha güçlüyüm..o mutlu o iyi o çoktan yoluna devam ediyor ben neden yerimde sayayım dimi ama yerimseniben

o kadar çok istiyorum kiii TAMAMEN geçti bitti demeyi.....
allahım banada nasip eder insallah........
AZ kaldı inşallah yakında tamamen kurtulucam..tamamen arınıcam...
beynim ve kalbim bomboş olucakk.....:Saruboceq::Saruboceq:

çok şükür Rabb'ime canım kafada bitince kurtuluyo insan,başka uğraşlara da dalınca daha kolay oluyo:hulya:
yeni kısmetler filan da çıkıyo arada kafam dağılıyo iicekaydirigubbakcemile3
:lepi:
az kaldı canım inan ''iyi ki'' diyeceksin sen de yakında.
bu konu bundan sonra ayrılıp da unutanların mutlu olanların konusu olsunzemuszemusçünkü ben o başlıktaki ruh halimden çıktım artıkkaydirigubbakcemile2:lepi::lepi::lepi:

granada senin adına bende çok mutlu oldum.umarım bu mutluluğun hep devam eder.hep iyiki dersin.
kaç ay olmuştu.siz ayrılalı.hiç görüşmediniz demi bu süreçte
ben hala atlatamadımhala kendimle cebelleşiyorum.
bende çok istiyorum iyiki bitmiş diyebilmeyi.onu arama onun arama duygusundan arınmayı

canım benim yaa:teselli:
5 ay oldu canım ara ara kötü olurdum ne biliim rüyamda filan görürdüm sabah ağlardım kalkıp ama çok şükür yaa dün de gördüm rüyamda ama sabah güldüm geçtim:roflol:
bazen normal miyim ben diye düşünüyorum:uhm:
ama senin çok etkin oldu biliyo musun,o uzmanın dediklerini yazmıştın ya kafama dank etti o cümleler,adamın serzenişlerini aşk acısı sandım vicdan azabıymış meğerse çünkü tamamen ondan kaynaklı bi ayrılıktı bizimki.
sana teşekkür borçluyum yaniia.s.a.s.
o uzmanın dediklerini uygula canım hayatından çıkar tamamen ve bekleme artık umut etme gelecek adam gitmezdi de dimi ama,seven gitmezdi,senin çektiğinin yarısı kadar acı çekse gitmezdi,dönerdi böyle düşün..
yenilere yol aç kapatma kapılarınıa.s.:teytey::teytey:

slm granada mutlu olmana sevindim canım. mutluluğun daim olsun.. ne güzel silmişin.. ya bende sildim unnutum diyoum ama bişekilde içimde öldürdüğüm adam canlanıveriyor. banada çok olurdu rüyamda görüp uyandığımda deli gibi ağlama.. buna biara ara vermiştim. ama yine rüyamda görmeler başladı busefer de ağlıyorum ama ilk zamanki gibi değil..mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…