Her unutmak çabası bir hatırlamak hamlesiyse unutmak çok güç(benim için yani)
Çivi çiviyi söker deyip hep arayışa girdim, herkesi ve her şeyi kıyasladım olmuyor ol-mu-yor, ille de o ille de ''O''
unutacağız inşallah unutacağız inadına mutlu olacağız inşallah.unuttukları birşey var bizi yarım bırakanların yukarda herşeyi gören Allah var onu unutuyorlar sabretmek zorundayız onlar da layıklarını bulurlar nasıl olsa,yanlız sen değilsin bu acıyı çeken unutma bu acı insanı olgunlaştıran birşeyleri insanı kahrederek öğreten bir acı:sinifsinif:,başa geldi çekeceğiz yapacak bişey var mı başka,güçlü ol canım pes etme üç kuruşluk yüzüğün takının peşine düşen yıktığı saadetin farkında bile olmayan o kaynana olacak :mymeka:bırak Allah'tan bulsun,bulur da zaten şüphen olmasın Allah bize bunu yenme gücü sabrı versin geçecek bu günler inşallah:teselli:
çivi çiviyi söker belki ama çıkan çivinin izi kalır,işimiz zor be canım hiç alışılmıyor bu acıya,hep parçalı bulutlu hava,arada fırtına kopuyo güneşi görmek hayal oldumafoldumben
]
haklısın canım derdi veren rabbim dermanıda vericek........inş......kaynana benim umrumda bile değil ama o o bunu bana nasıl yaptı içime sindiremiyorum herşey kursağımda kaldı heveslerim yarım kaldı hayallerim yıkıldı eşim diordum o kadar benimsemiştim..hayatım ona kanalize olmuştu.offfffffffffffffff acaba ne druumda çok mrak ediyyorum umursamıyor olabilir miiiiiiii:gitme::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::çok üzgünüm::a015:
granada, Allah sabır versin,ayrıldığının üzerinden çok da zaman geçmiş sayılmaz...zamanla herşey yoluna girer,en azından eskisi kadar acı çekmezsin,belli bir süre sonra zaten sadece hatırladığın eski bir anı olcak,umursamayacaksın,sadece sabretmeni tavsiye ediyorum...kadınlar hep böyle çok üzülüyorlar,erkek milletinin umrumdan değil gibi bişey...değmez onlar için bir damla gözyaşına,ama elde olmuyor bazen...
canım seninkine yakın bir ilişki yaşıyorum bende,hatta bile bile kendime acı çektiriyorum bu yüzden de kendimden nefret ediyorum.
malesef ki diğer arkadaşların söylediği gibi
gerçekten seven insan her koşulda destek olur ve vazgeçmez.
Sakın ben ne yaptım da bunu çekiyorum diye düşünme,hayırlısı budur belkide.
Dün gece bi yerde okudum ve çok hoşuma gitti,paylaşayım istedim.
<Hak şerleri hayır eyler,zannetme ki gayr eyler,Mevlam görelim neyler,Neylerse güzel eyler.>
Umarım çabuk toparlanırsın:teselli:
değmeyecen kişileri unutmak gerek yakında içindeki sevgin nefrete dönecek çünkü tutkulu aşklar belli bir süre sonra nefrete dönüyor.sakın yenilme ona karşı sana arkasını dönen birini sakın affetme eğer affedersen kişiliğinden ödün vermiş olursun bu sefer daha zor olur.başka şeylerle ilgilen yeni bi hayat düşün yeni bir aşk değil ama çünkü bu dönemde daha yanlıs kişileri yada dogru kişilieri buluyorsun ama doğru kişiyide kaybediyorsun yanlış kişi yüzünden de tekrar yaralanıyorsun.Rabbim sabır versin inşallah en kısa zamanda unutursun
keşke bilsem de sanada yardımcı olurken kendimede yardımcı olsam.
unutursun diyenlere inat içime işliyor.zamana bırak geçicek diyenlere inat geçmiyor.
çabalıyorum.deniyorum.yapamıyorum.çok acı çekiyorum.
Tabiki Allah beterinden saklasın ama bu acı gerçekten büyük bi acıı katlanılması zorr anlatılması zor atlatılması çok zorr zaman dicem bende ve bol bol dua......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?