bu gerçekten çok zor.öğrenebilceğin kimse yokmu
Canim bir mail bekliyorum, kisa sureligine geri geldim... durumunu ogrenebilecegim kimse ne yazik ki yok...
duygularını pek anlatan biri değil aslında.. ilk ayrılıgımızdan sonra araya zaman girdi. geri döndük ama ona ne oldu bilmiyorum değişti.. ilgisiz,duygusuz yabancı biri olup çıktı. hep kırdı beni... sonra olmuyor dedi,çabaladım yapamıyorum dedi,bitsin dedi. ağlaya ağlaya konuştum telefonda ve bitti işte canım. beni artık sevmiyor nasıl oldu,bu insan nası bu hale geldi anlamış değilim.. hala yoklugumun farkında değil... olmicakta.... biz hiç birbirmize kötü söz söylemedik,çok ağır tartışmalarımız olmadı.. hep iyiydik o yüzden unutamıyorum...
bu gerçekten çok zor.öğrenebilceğin kimse yokmu
Canim bir mail bekliyorum, kisa sureligine geri geldim... durumunu ogrenebilecegim kimse ne yazik ki yok...
anladım canım.bu kötü işte.ya tamamen sende konuyu açan arkadaşımız granada gibi silip gitcen ya da aramaya cesaret etcen.
anladım canım.insana sevmiyor olması çok koyuyor
anladım canım.bu kötü işte.ya tamamen sende konuyu açan arkadaşımız granada gibi silip gitcen ya da aramaya cesaret etcen.
Haklisin granada olayi cok cabuk bitirmis..herkesin yapisi farkli ben de oyle ya da boyle bu isi cozmek durumundayim bu durum gercekten cok yipratti beni
asıl dokunan,bir zamanlar severken,şuan sevgisinin bitmiş olması...
Haklisin granada olayi cok cabuk bitirmis..herkesin yapisi farkli ben de oyle ya da boyle bu isi cozmek durumundayim bu durum gercekten cok yipratti beni
doğru herkesin yapısı farklı.bende iyi olcaktım aslında.
işler iice sarpa sardı.şimdi çıkamıom.
bakalım nolcaz.çok merak ediom bir sene sonra ne halde olcaz.
Ben ise sadece bana olan sevgisinin bitmis oldugunu onun agzindan duysaydim olayi tamamen kapatacaktim..beni sevmeyen ben de sevmem ama o da olmadi .offf.
1 seneden öncesi toparlanabilcekmişim gibi gelmioOooo sen 1 sene sonrasini mi merak ediyorsun?
İstemekle unutmak mümkün değil.. hele sevgi varken sadece kendini kandırır bence insan..
olmuyor zaten.bende kendimide etrafımdakileride kandırmıorum artık
rol yapmaktan bıktım.acizlikse acizlik evet ayrıldığım insanı hala seviyorum diyorum.
kim sevdi benim gibi diyorum
Bunun acizlikle ne alakasi var? Sevdigini yuksek sesle soylemek kotu degil ki..sadece karsiligi yoksa cok yipratici oluyor, oyle degil mi??
Bunun acizlikle ne alakasi var? Sevdigini yuksek sesle soylemek kotu degil ki..sadece karsiligi yoksa cok yipratici oluyor, oyle degil mi??
bencede.ama dün yalvardım die benimki de öle dio bana.seni...................
öle büyük laflar ettiki.asla asla dedi.çok istiom sadece sevdiğini duymayı.offfff
...................neyse birde karşı tarafı düşünün acaba neler düşünüyorlardır..erkeklerin idrak sorunu baya zaman sonra oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?