Artk unutmak istiyorum

anladım canım.insana sevmiyor olması çok koyuyor

Ben ise sadece bana olan sevgisinin bitmis oldugunu onun agzindan duysaydim olayi tamamen kapatacaktim..beni sevmeyen ben de sevmem ama o da olmadi .offf.

ben de inansam bende bitircem.ama inanamıom.delircem
yada sevdiğini bilsem gururundan böle yapıo desem ozamanda toparlancam.
ama şimdi ayağa kalkamıom.

ıstemekle unutmak mümkün değil.. hele sevgi varken sadece kendini kandırır bence insan..

Oooo sen 1 sene sonrasini mi merak ediyorsun?
1 seneden öncesi toparlanabilcekmişim gibi gelmio
o yüzden
İstemekle unutmak mümkün değil.. hele sevgi varken sadece kendini kandırır bence insan..

olmuyor zaten.bende kendimide etrafımdakileride kandırmıorum artık
rol yapmaktan bıktım.acizlikse acizlik evet ayrıldığım insanı hala seviyorum diyorum.
kim sevdi benim gibi diyorum

Bunun acizlikle ne alakasi var? Sevdigini yuksek sesle soylemek kotu degil ki..sadece karsiligi yoksa cok yipratici oluyor, oyle degil mi??

olmuyor zaten.bende kendimide etrafımdakileride kandırmıorum artık
rol yapmaktan bıktım.acizlikse acizlik evet ayrıldığım insanı hala seviyorum diyorum.
kim sevdi benim gibi diyorum

en güzelini yapıyorsun rol yapmakta en zoru zaten.. bunun adı acizlik değil ki..

Bunun acizlikle ne alakasi var? Sevdigini yuksek sesle soylemek kotu degil ki..sadece karsiligi yoksa cok yipratici oluyor, oyle degil mi??

bencede.ama dün yalvardım die benimki de öle dio bana.senin kadar zayıf insan görmedim dio.çok gücüme gidio.aslında zayıflığımdan değil ona aşkımdan ama anlamak istemiyor.
öle büyük laflar ettiki.asla asla dedi.çok istiom sadece sevdiğini duymayı.offfff

aslında birde şunu düşünmek lazım biz yıpranıyoruz çok şeyler düşünüyoruz hatta hiç sevilmemişim şu bu herşey zaten sanki o an bütün olumsuz şeyler insanın kafasına üşüşüyor nedense..neyse birde karşı tarafı düşünün acaba neler düşünüyorlardır..erkeklerin idrak sorunu baya zaman sonra oluyor.

bencede.ama dün yalvardım die benimki de öle dio bana.seni...................
öle büyük laflar ettiki.asla asla dedi.çok istiom sadece sevdiğini duymayı.offfff

Seninki buyuk lafler eder, benimki hic konusmaz..gelde cik isin icinden....

...................neyse birde karşı tarafı düşünün acaba neler düşünüyorlardır..erkeklerin idrak sorunu baya zaman sonra oluyor.

Iyi de onlarin birseylere emin olabilmlerini bekleyelim derken iyice yaslanmayalim da??--tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…