Artk unutmak istiyorum

granada farkındayım herşeyin ama işte bi yerden çıkıveriyo eski... canımm kısmetin hayırlıysa olur inş.. :1hug:

Canim sanirim senin de 5 ay olmus ayrilali ama bak simdiden yenisine bir sans verebiliyorsun .demeki ki cok guzel kafandan,gonlunden cikarmissin, aferin....benim ise yeni birine sans verneyi birak, sinemaya bile gitmeye niyetim yok..hadi bakalim hayirli haberlerini bekliyoruz..

nezamandır görüşmüosunuz.sölesenize.en son nezaman ayrıldınız.nezaman sesini duydunuz.nezaman gördünüz?

biz ayrılılalı 2,5 ay oldu(20 ekim di
en son geçen pazar görüştük
en son dün telefonda görüştük(çok kötü şeyler söledi

biz ayrılılalı 2,5 ay oldu(20 ekim di
en son geçen pazar görüştük
en son dün telefonda görüştük(çok kötü şeyler söledi

ben en son 1 buçuk ay öncee konuştum. 1 ay öncede iş yerime gelmişdi yani kapının önüne ama dayanamam diye hiç yüzüne bakmadım.. çok zor yaaaa.. canım benim nasıl kötü şeyler söyledi sana?

Vallahi ben arasam da cevap vermez ki.. yoksa istemezmiydim sesini duymayi..asil kirildigim konu nezaketen bile bir yeni yil mesaji atmamasi oldu..anlasilan benimki coktaaan baska limanlara yol almis durumda...anlayin halimi yani...

Vallahi ben arasam da cevap vermez ki.. yoksa istemezmiydim sesini duymayi..asil kirildigim konu nezaketen bile bir yeni yil mesaji atmamasi oldu..anlasilan benimki coktaaan baska limanlara yol almis durumda...anlayin halimi yani...

oy yavruuum bi haber alabileceğin sordurabileceğin birileri yok mu, belki gururdan mesaj atmıyordur..

ya aslında bende dayanıodum.2 ay hiç aramadım.
onun kankası yanıma geldi.seni çok sevio aramak istio yüzü yok falan dedi.
sonra aradı bu beni.annesine sölemiş benle konuştuğunu.anneside demiş kabul ettimi haksız olduğunu.nolduysa o günden sora oldu.birden bire soğumaya başladı.bunlar geçen hafta içinde oluo.
yanıma geldi.çok güzeldi.sarıldı.beni çok sevdiğini söledi falan.ama evine dönünce yine 90 derece döndü.anlam veremedim.tlf ettim.dedi ben artık eskisi gibi sevmiom seni.ya düşünün aradan 3 gün geçmiş.delirdim.kavga ettik.kapadık teli.bende msjlar attım.benim ne günahım vardı.hakkımı helal etmiyorum falan diye.en sonda dün aradım.
dediki:bana beddua eden insan beni sevio olamaz.inanmıyorum artık sana.
asla pişman olmıcam dedi.sevmiyorum artık seni o msjlardan sora dedi.
falan filann bunun gibi şeyler yazdıkça içim acıo

psiqo eğer sana hakaret ettiyse telefona sana ettiği hakaretle kaydet onu. mesela sana gerizekalı dediyse sen de onu gerizekalı diye kaydet çok büyük ölçüde işime yaradı bu benim bu sayede elim gittiğinde duruyorum aramadan

yani delirtene kadar uğraşmış delirince de niye delirdin diye üste çıkmış zeytinyağı gibi. acaba o 3 günde ne oldu evde de o hale geldi. birisi doldurmuş olabilir mi annesinden başka

sen gelince neden yüzüne bakmadın ne güzel ayağına kadar gelmiş işte nasıl dayanabildin

artık arasam benim ki de cvp vermezbu çok acı
ve biz hala sevioz.ama ben aşkta gurur olmaz diyenlerdenim.
sevdim kimseyi sevmediğim gibi sevdim.son gücüme kadar uğraşcam.

pisiko cum sana edilen hakaretler bende de nişanı atma sebebimdi seni sevmiyorum, istemiyorum evleninc eline bile değmem.. ama sonrasında tabi nişanı attıktan sonra sinirle söylediğini dedi ama iş işten geçti işte.. üzülme bukadar güzeli onlar haklarımızda hayırlı olsaydı zaten bunların hiçbiri olmazdı.kader..

iyi fikir canım.ama gün gelio dayanamıom.2 ay sora doğum günü.
düşünsenize şimdiden o günü düşünüom.
evet canım delirdim.yinede öle şerefsiz falan demedim ha.beddua etti dediği şey hakkımı helal etmiom dedim.evde dolduran okadar çokki.ben büyüyü bile düşünüom artık düşünün.çünkü 3 gün önce yanımda olan adamı.gözlerinin içine bakmışım.nasıl seviodu beni.3 gün sora nekadar kötü söz sölesemde vazgeçemez insan.bak ben o bana neler dedi vazgeçcek olsam ben geçcemya bana sinirinden yalan sölüo seni sevmiom die ya da ne bilim iştemafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

ayrılalı 3 ay oldu, yılbaşında mesaj atmış sağolsun 2 kuru mesajlaştık sonuç olarak hepi topu bu..

yine iyi canım benimki doğum günümde bile msj atmadı... final dönemi bıraktı bide.. ayrılalı 2 hafta oldu daha... ama hiç ses seda yok olmayacak da... halbuki ne hakaret ne tartışmayla bitti.. her an anılar gözümün önünde... daha geçen gün zır zır ağladım,kabuslar gördüm.. offf unutmak istiyorum artık.. içimde koca bir boşluk var...mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…