Artk unutmak istiyorum

bırlıkte yasabılecegın bırıyle degıl onsuz yasayamayacagın bırıyle ol.geldıgınde bosluk dolduranla degıl gıttıgınde yerı dolmayanlardan olsun...
bu lafı duydum bugün ve eminim ki bazı şeyler insanın elinde değil kalbin seni dinlemiyor bile..

bırlıkte yasabılecegın bırıyle degıl onsuz yasayamayacagın bırıyle ol.geldıgınde bosluk dolduranla degıl gıttıgınde yerı dolmayanlardan olsun...
bu lafı duydum bugün ve eminim ki bazı şeyler insanın elinde değil kalbin seni dinlemiyor bile..

evet güzel bi sözmüş ama gidebilenin yeri dolar mutlaka Allah ne olursa olsun gitmeyecek,sağlam karakterli adam gibi adamlarla karşılaştırsın:Saruboceq:
birşeye çok inanıyorum,seven gitmez gidemez,gitmişse sevmemiştir.sevmemiş de öyle görünmüşse adam değildir zaten...yaşayarak kurdum ben bu cümleyi düşünerek değil o yüzden karışık oldu biraz ama sanırım ne demek istediğim anlaşılacaktıra.s
Allah herkesi adam gibi adamlarla karşılaştırsın adam
olmayanlar da bekar kalsın ki soyları tükensinkaydirigubbakcemile3

evet güzel bi sözmüş ama gidebilenin yeri dolar mutlaka Allah ne olursa olsun gitmeyecek,sağlam karakterli adam gibi adamlarla karşılaştırsın:Saruboceq:
birşeye çok inanıyorum,seven gitmez gidemez,gitmişse sevmemiştir.sevmemiş de öyle görünmüşse adam değildir zaten...yaşayarak kurdum ben bu cümleyi düşünerek değil o yüzden karışık oldu biraz ama sanırım ne demek istediğim anlaşılacaktıra.s
Allah herkesi adam gibi adamlarla karşılaştırsın adam
olmayanlar da bekar kalsın ki soyları tükensinkaydirigubbakcemile3

amin canım benim bekar kalsınlar, kalsınlarki kimsenin canı yanmasın... olumunekankayizsmile

amin canım benim bekar kalsınlar, kalsınlarki kimsenin canı yanmasın... olumunekankayizsmile

hoş geldin tatlımolumunekankayizsmilea.s.
nasılsın bakiim?
bekar kalmazlar cicim bulurlar kendilerine göre bi kapak ama bizden uzak olsunlar mümkünseealsanaalsanasmile

hoş geldin tatlımolumunekankayizsmilea.s.
nasılsın bakiim?
bekar kalmazlar cicim bulurlar kendilerine göre bi kapak ama bizden uzak olsunlar mümkünseealsanaalsanasmile

tşk. ederim canım...
hamd olsun iyiyim..
ya ben hala onu başkasıyla düşünemiyorum.. ama gün gelecek onu da duyacağım biliyorum. ne yapacak ki ömür boyu benim yasımı tutacak..
insan aslında herşeyin farkında ama nedense kabullenemiyor..:sm_confused:

bende herşeyin farkındayım ama kabullenemiyorum
onu başkasıyla da düşünemiyorum:(nolcak böyle bilmiorum

eğer geri dönmeyi düşünmüyorsanız bence en iyisi çivi çiviyi söker durumu. ama öteki çivi konusunda ciddi düşünmiceksiniz. yani öyle takılcaksınız bi süre. ben uzun ve acıtıcı ilişkilerimden sonra yaptım bunu ve inanın çok kolay atlatılıyor o sırada da gerçekten değerli biriyle karşılaşıyorsun zaten eskilerden içinde hiç bişey kalmamış bi şekilde güzel bi ilişkiye başlıyorsun. tabi kendini tutabilmek gerekli. çivilere kaptırmamalı insan :))

bende herşeyin farkındayım ama kabullenemiyorum
onu başkasıyla da düşünemiyorum:(nolcak böyle bilmiorum

canım ben de onu başkasıyla düşünemiyorum tamam iyiyim ama o kadar da geniş değilim yaniguclubacismile
bi yandan mutlu olsun istiyorum ama bi yandan da benim yaşadıklarımı yaşayarak anlasın istiyorum :umursamaz:içimde iki ben var biri nefret et o seni bıraktı yüzüstü diyo,diğeri de amaaaannnn ne hali varsa görsün sana adam mı yok diyookaydirigubbakcemile3
ben çoğu zaman ikinci sesi dinliyorum galibaa ama arada düşmüyo değil modum neyse ki kısa sürüyo,hemen salak:mymeka:diyorum kendine gel giden gitmiştir ve gittiği anda bitmiştir:dilcikar:diyorum ve kendime geliyorum
içgüveysinden hallice böle yuvarlanıp gidiyorum işte kızlar:hulya:
ama çok da iyi bildiğim ve inandığım birşey var vicdanın rahatsa gelecekten korkmayacaksın ilahi adalet mutlaka tecelli eder herkes için,Allah'a güvenin ve sabredin psikom sen de göreceksin zamanla iyi ki bitmiş diyeceksin sadece az daha zaman geçmeli sabret canım arkadaşıma.s.

canım seninki hiç aradımı ayrıldıktan sonra
döndümü geri?

ayrılığın birinci ayı bi mesaj attı yok ben adiyim,şerefsizim sana bunları yaşattım yok seni sonsuza dek sevecem falan filan sonra güya yanlışlıkla mail atmıştı bana öyle yazıştık biraz ama en son 1-1buçuk aydır hiç irtibat kurmuyoruz kopardım tüm irtibatımı eşyalarını yollamıştım filan.
tamamen koparmazsan unutamıyosun canım mümkünse rüyama bile girmesin istiyorum keşke elimde olsa...

iyi yapmışın canım.
ben bugün çok kötüyüm.
deli gibi ağlamak gelio içimden.
çok beterim çokkkkkkk

iyi yapmışın canım.
ben bugün çok kötüyüm.
deli gibi ağlamak gelio içimden.
çok beterim çokkkkkkk

sen gittin gördün ya geçen hafta yaranı kanattın tekrar başa döndün gerçi bi yandan iyi bişi yaptın ilerde keşke dememek adına ama acını tazelemiş oldun...
şimdi sil baştan toparlanmak zorundasın canım daha üzüleceksin biliyosun çünkü daha çok taze,insan mantıklı düşünemiyo ilk zamanlar ne olursa olsun dönsün diyo ama inan canım mantıklı düşünmeye başladığın zaman iyi ki bitmiş olmazmış diyeceksin...
şunu unutma canım,senin benim kafama dank ettirdiğin bişey.sevse bırakıp gitmezdiiiiii acı ama gerçek demek ki sevmemiş
sana sahip çıkamayan adamla ömür geçer mi bi düşün?
Rabb'im hayırlı zamanda iyi birini karşına çıkaracak psikom buna yürekten inanıyorum sen de inan ve dua et kuzucumolumunekankayizsmile

sanki dünyada bir o var dimi psiko sana şu anda öyle geliyo.
yok ben hayatta bir daha sevemem diyosun dimi?
biliyorum çünkü ben de yaşadım aynı şeyleri ama şu anda bir başkasını düşünebiliyorum beni heyecanlandırabiliyo sen neden mahkum edesin kendini tatlım.
salla gitsin gideni:dilcikar:

çok garip kızlar bu duygular ya. benimde ders çalışmam lazımdı ama fazla çalışamadım.. bugün dışarı çıktım dolmuş beklerken bi ara kafamı kaldırdım onun arabasıydı.. onu görmedim bile o beni gördü belkide görmedi ama tüm günüm onu düşünmekle geçti.. offf canım acıyo ya.. nişan bitmeden önce olsaydı bu olay nasıl olurdu şimdi nasıl.. kader bu olsa gerekmafoldumben

çok garip kızlar bu duygular ya. benimde ders çalışmam lazımdı ama fazla çalışamadım.. bugün dışarı çıktım dolmuş beklerken bi ara kafamı kaldırdım onun arabasıydı.. onu görmedim bile o beni gördü belkide görmedi ama tüm günüm onu düşünmekle geçti.. offf canım acıyo ya.. nişan bitmeden önce olsaydı bu olay nasıl olurdu şimdi nasıl.. kader bu olsa gerekmafoldumben

yaa hergün görüyo olmak çok kötü ben öyle olsam unutamazdım heralde Allah'tan çok uzağız aramızda 1100km mesafe varkaydirigubbakcemile3
arada rüyalar da olmasa yüzünü de unuturdum ne güzel olurdu:roflol:

sanki dünyada bir o var dimi psiko sana şu anda öyle geliyo.
yok ben hayatta bir daha sevemem diyosun dimi?
biliyorum çünkü ben de yaşadım aynı şeyleri ama şu anda bir başkasını düşünebiliyorum beni heyecanlandırabiliyo sen neden mahkum edesin kendini tatlım.
salla gitsin gideni:dilcikar:

granada haklısın aslında başkasını bende düşünebiliyorum ama hemen korkuyorum. zaten hemen aklıma o geliyo.. geçen zamanla şunu anladımki insan başkasından da etkkilenebiliyo.. hernekadar ben o etkilenmeyi daha ileri götüremesemde.. belkide kendimi öyle şartlandırdım.. ama şunuda söyleyebilirim ben onun tüm artı ve eksilerini ayırt edebildiğim halde hala onu seviyorum

yaa hergün görüyo olmak çok kötü ben öyle olsam unutamazdım heralde Allah'tan çok uzağız aramızda 1100km mesafe varkaydirigubbakcemile3
arada rüyalar da olmasa yüzünü de unuturdum ne güzel olurdu:roflol:

canım nişannlıyken çok uzaktaydı sadece 2 kez görüşdük.. 1 inde nişanlandık 1 indede nikah. ama şimdi doğu görevi bitti aramızda 100 kilometre var. hergün görmüyorum ama işte memlekete gelince denk geliyoz..

granada haklısın aslında başkasını bende düşünebiliyorum ama hemen korkuyorum. zaten hemen aklıma o geliyo.. geçen zamanla şunu anladımki insan başkasından da etkkilenebiliyo.. hernekadar ben o etkilenmeyi daha ileri götüremesemde.. belkide kendimi öyle şartlandırdım.. ama şunuda söyleyebilirim ben onun tüm artı ve eksilerini ayırt edebildiğim halde hala onu seviyorum

demek ki daha zamanı var kadere inanırım ben canım herşeyin bi zamanı vardır,ben de öyle düşündüm eksileri daha ağır basıyo en önemlisi bana sahip çıkmadı daha ne olsun ondan sonra isterse evliya olsun eş dediğin sahip çıkmalı çıkmıyosa defolsun gitsin adam mı yok Dünyada kuzum

demek ki daha zamanı var kadere inanırım ben canım herşeyin bi zamanı vardır,ben de öyle düşündüm eksileri daha ağır basıyo en önemlisi bana sahip çıkmadı daha ne olsun ondan sonra isterse evliya olsun eş dediğin sahip çıkmalı çıkmıyosa defolsun gitsin adam mı yok Dünyada kuzum

haklısın güzelim. insana eşi çıkmayacakda kim çıkacak.. bir ömür bu bir gün değil ki

Back
X