canım unutmak değil de onsuz yaşamayı öğreniyorum galiba..
zamanla unutur da insan yarası kapanır gitgide inanıyorum yeter ki kararlı olsun unutmak istesina.sa.s
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım unutmak değil de onsuz yaşamayı öğreniyorum galiba..
bırlıkte yasabılecegın bırıyle degıl onsuz yasayamayacagın bırıyle ol.geldıgınde bosluk dolduranla degıl gıttıgınde yerı dolmayanlardan olsun...
bu lafı duydum bugün ve eminim ki bazı şeyler insanın elinde değil kalbin seni dinlemiyor bile..
evet güzel bi sözmüş ama gidebilenin yeri dolar mutlaka Allah ne olursa olsun gitmeyecek,sağlam karakterli adam gibi adamlarla karşılaştırsın:Saruboceq:
birşeye çok inanıyorum,seven gitmez gidemez,gitmişse sevmemiştir.sevmemiş de öyle görünmüşse adam değildir zaten...yaşayarak kurdum ben bu cümleyi düşünerek değil o yüzden karışık oldu biraz ama sanırım ne demek istediğim anlaşılacaktıra.s
Allah herkesi adam gibi adamlarla karşılaştırsın adam
olmayanlar da bekar kalsın ki soyları tükensinkaydirigubbakcemile3
amin canım benim bekar kalsınlar, kalsınlarki kimsenin canı yanmasın... olumunekankayizsmile
hoş geldin tatlımolumunekankayizsmilea.s.
nasılsın bakiim?
bekar kalmazlar cicim bulurlar kendilerine göre bi kapak ama bizden uzak olsunlar mümkünseealsanaalsanasmile
bende herşeyin farkındayım ama kabullenemiyorum
onu başkasıyla da düşünemiyorumnolcak böyle bilmiorum
canım seninki hiç aradımı ayrıldıktan sonra
döndümü geri?
iyi yapmışın canım.
ben bugün çok kötüyüm.
deli gibi ağlamak gelio içimden.
çok beterim çokkkkkkk
çok garip kızlar bu duygular ya. benimde ders çalışmam lazımdı ama fazla çalışamadım.. bugün dışarı çıktım dolmuş beklerken bi ara kafamı kaldırdım onun arabasıydı.. onu görmedim bile o beni gördü belkide görmedi ama tüm günüm onu düşünmekle geçti.. offf canım acıyo ya.. nişan bitmeden önce olsaydı bu olay nasıl olurdu şimdi nasıl.. kader bu olsa gerekmafoldumben
sanki dünyada bir o var dimi psiko sana şu anda öyle geliyo.
yok ben hayatta bir daha sevemem diyosun dimi?
biliyorum çünkü ben de yaşadım aynı şeyleri ama şu anda bir başkasını düşünebiliyorum beni heyecanlandırabiliyo sen neden mahkum edesin kendini tatlım.
salla gitsin gideni:dilcikar:
yaa hergün görüyo olmak çok kötü ben öyle olsam unutamazdım heralde Allah'tan çok uzağız aramızda 1100km mesafe varkaydirigubbakcemile3
arada rüyalar da olmasa yüzünü de unuturdum ne güzel olurdu:roflol:
granada haklısın aslında başkasını bende düşünebiliyorum ama hemen korkuyorum. zaten hemen aklıma o geliyo.. geçen zamanla şunu anladımki insan başkasından da etkkilenebiliyo.. hernekadar ben o etkilenmeyi daha ileri götüremesemde.. belkide kendimi öyle şartlandırdım.. ama şunuda söyleyebilirim ben onun tüm artı ve eksilerini ayırt edebildiğim halde hala onu seviyorum
demek ki daha zamanı var kadere inanırım ben canım herşeyin bi zamanı vardır,ben de öyle düşündüm eksileri daha ağır basıyo en önemlisi bana sahip çıkmadı daha ne olsun ondan sonra isterse evliya olsun eş dediğin sahip çıkmalı çıkmıyosa defolsun gitsin adam mı yok Dünyada kuzum