• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aş erdim ama..

sonkafautucu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2016
550
374
103
Arkadaşlar hamileyim bikaç gündür annemler de kalıyorum sabahtan beri bişey yiyemedim canım istemedi. Neyse en son annem dolapta kalan son eti kızarttı ayıptır söylemesi. Tam yicektim ki abim işten aç ve yorgun halde geldi. Ohh miss gibi koktu dedi kıyamadim ona hazırladım bende.. Anneme de dedim canim istemiyo halbuki çok canim çekti pişerken..Baya ısrar ettiler ye diye ama abime kıyamadim. O yerken göğüslerim sızladı resmen. :( Sizce bişey olur mu bebeğe Allah korusun. :(

Arkadaşlar hamileyim bikaç gündür annemler de kalıyorum sabahtan beri bişey yiyemedim canım istemedi. Neyse en son annem dolapta kalan son eti kızarttı ayıptır söylemesi. Tam yicektim ki abim işten aç ve yorgun halde geldi. Ohh miss gibi koktu dedi kıyamadim ona hazırladım bende.. Anneme de dedim canim istemiyo halbuki çok canim çekti pişerken..Baya ısrar ettiler ye diye ama abime kıyamadim. O yerken göğüslerim sızladı resmen. :KK43: Sizce bişey olur mu bebeğe Allah korusun. :KK43:
Ay kıyamam ucundan alsaydın barı

Arkadaşlar hamileyim bikaç gündür annemler de kalıyorum sabahtan beri bişey yiyemedim canım istemedi. Neyse en son annem dolapta kalan son eti kızarttı ayıptır söylemesi. Tam yicektim ki abim işten aç ve yorgun halde geldi. Ohh miss gibi koktu dedi kıyamadim ona hazırladım bende.. Anneme de dedim canim istemiyo halbuki çok canim çekti pişerken..Baya ısrar ettiler ye diye ama abime kıyamadim. O yerken göğüslerim sızladı resmen. :KK43: Sizce bişey olur mu bebeğe Allah korusun. :KK43:
Abinizde önünüzde bir güzel yedimi eti. Hey masallahhhh.

Azıcık tatsaydiniz ya..bişey olmaz ama merak etmeyin.benimde bı keresinde kızarmış tavuk istemisti canm hamileyken.ilk ve tek canımın istediği o olmuştu ama her zaman olan şeyi o gün bulamamistik.bisey olmadı tabiki.

Canımsın ya keske yeseydin azıcık

Bisey olmaz ama belli ki kan ve demir değerleriniz dusuyor. Yarin etinizi alin doyana kadar yeyin. Hamilelikte beslenme önemli. Haftada 1 gün en az et yemeye calisin. Maddi durumunuz yetersizse size kadar olsun alinsin.

Bende anlamadım belki psikolojiktir
Bencede psikolojiktir. Toplumda "hamile aninda yemeli" diye yansitildigi icin yemeyince birsey olacakmis gibi geliyor. Buyuzdende aşerme olayi baya abartiliyor.
Dizilerde, filmlerde filanda hamile kadin olur ve kocalar hep gece yarisinda hic olmayacak bi yiyecegi aramaya cikarlar filan ya :))) Ee bunlari göre göre boyle oluyor işte :KK70:Dert etmeyin yarin yersiniz 3 gun sonrada yersiniz problem olmaz.

Back
X