• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aş erdim ama..

Canınız bir şey çekti ve yemediniz diye bebeğe ne olabilir Allah aşkına :) merak etmeyin bir şey olmaz ama zaten bir parça yemişsiniz nefsinizi köreltmiştir.
Yarın alın doya doya yiyin, ben de etten tiksindim hamileliğimden beri maalesef.

Günlerdir bi şey yemiyorsunuz hamile hamile tam yiyecek oluyorsunuz abinize veriyorsunuz bebeğe bi şey olur mu diye endişeleniyorsunuz sizin artık önceliğiniz bebeğiniz olmalı abiniz değil çünkü size muhtaç olan o bebek. Beslenmenizi bu şekilde ihmal ederken de düşünmelisiniz bi şey olur mu diye bence lakin abiniz yumurta kırıp yese de olurdu yani

bişey olmaz merak etmeyin. imkansızlıktan aç bilaç hamilelik geçirenler var, kimbilir nelere aşeriyorlar, yapmayın.
bebeğinizi sağlıkla alın kucağınıza.
naçizane tavsiyem; her zaman önceliğiniz kendiniz olsun, fazla fedakar olmayın.

Valla ben hamileyken kimseyi gözüm görmez herhalde
Abim gitsin başka şey yesin der eti yerdim

Hamile olmasam bile yine yarısını ben yerdim yarısını abime verirdim

Bence az daha bencil olun. Bebeğe bişey olmaz da olan size olmuş. Bugün aldırın çevrenizdeki birilerine yiyin, aifyet olsun

Arkadaşlar hamileyim bikaç gündür annemler de kalıyorum sabahtan beri bişey yiyemedim canım istemedi. Neyse en son annem dolapta kalan son eti kızarttı ayıptır söylemesi. Tam yicektim ki abim işten aç ve yorgun halde geldi. Ohh miss gibi koktu dedi kıyamadim ona hazırladım bende.. Anneme de dedim canim istemiyo halbuki çok canim çekti pişerken..Baya ısrar ettiler ye diye ama abime kıyamadim. O yerken göğüslerim sızladı resmen. :KK43: Sizce bişey olur mu bebeğe Allah korusun. :KK43:
İnş olmaz. Git hemen ye aynısından. Hayır bir çatal bile alsan iyi olurdu. göğüslerin bile sızladığını göre canın çok çekmiş.bazen gereksiz inat yapıp sonra pişman oluyoruz. Hemen annene et yaptır ye

Ben aç değilim canım istemiyor dedikten sonra neden deli gibi ağzıma tıkıştırsın ki? Zaten günlerdir canımın yemek yemek istemediklerini de biliyorlar.. Bi parça istesem abim hepsini koyardı önüme ye diye.. çünkü oda bana kıyamazdı biliyorum... Ayrıca batıl inanç olabilir belki ama verdiğiniz kazak örneği çok saçmaydı...
Çünkü HAMİLESİN . Yeterli bi neden. Canın deli gibi et çekerken fedakarlık edip sonra da acaba bebeğe bir şey olmuş mudur diye endişelenmek kadar saçma değil. Can Çekmesiyse kazağı da can çeker al sana Mantık demeye getirdim, anlayana

Canınız çektiği halde paylaşmak yerine abinize ikram etmeniz nasıl bir fedakarlık ben anlam veremedim. Pek ala paylaşabilirdiniz. Abiniz için de ekstra bişeyler daha çıkarırdınız. Hepiniz doyardınız.Annenizin evinde abiniz ve annenizden mi çekindiniz. Başta öyle deseniz bile baktınız kötü oluyosunuz. Ay dur canım çekti der o tabağı alırdım yani. Bebeğe bişey olur mu bilmem ama sizin daha çok memeleriniz sızlar.
Bir hamile kadın da ben kalkamıyorum kocam kahvaltı yapmadan işe gidiyor diye üzülüyordu. 30 yaşında adam kendine bir kahvaltı hazırlamıyorsa açlıktan ölsün mümkünse.

Ac gelmis olabilirdi yanina peynir zeytinde koyup ikiniz oturup yiyeydiniz

Arkadaşlar hamileyim bikaç gündür annemler de kalıyorum sabahtan beri bişey yiyemedim canım istemedi. Neyse en son annem dolapta kalan son eti kızarttı ayıptır söylemesi. Tam yicektim ki abim işten aç ve yorgun halde geldi. Ohh miss gibi koktu dedi kıyamadim ona hazırladım bende.. Anneme de dedim canim istemiyo halbuki çok canim çekti pişerken..Baya ısrar ettiler ye diye ama abime kıyamadim. O yerken göğüslerim sızladı resmen. :KK43: Sizce bişey olur mu bebeğe Allah korusun. :KK43:
Kiyamam sana ya bnde hamileyim ve gebelik sekeri cikti bnde aşerdigim hersey yasak merak etme bsy olam ama keske bir çatal alsaydin ya

Back
X