• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aş erdim ama..

Bari parmağını sürüp tadına baksayin. Tavayı yikamadiysaniz tavaya ekmek banin günah size ya...

Hazırlarken ucundan biraz kesip atsatdın ağzına nefsini körleseydin bari, hamilesin yazık günah yahu...

Çocuğa bir şey olurmu bilmiyorum o konuda birşey diyemem bana göre batıl inanç ama canım çok istedi diyorsun 1 parça ile nefsini körleyebilirdin...

Bir şey olmaz kocakarı uydurması o. Ama abin de karşında yedi yani bravo!

Peki mesela Alışveriş yaparken Çan’ınızın istediği kazağı/ pabucu alamayınca da çocuğa bişey oluyor muymuş? Batıl bunlar, ama madem canım çekti “ ya aç değilim ama belki bebe ister ucundan bi parça ver de sen ye” de bundan sonra. Aslında abinin bunu teklifsiz bölüp ağzına tıkıştırması gerekirdi, pes. Gayet de gebe değilim, küçük kardeşim bile yerken ucundan bölüp verir “canım çekmiştir al “ diyip.

Arkadaşlar hamileyim bikaç gündür annemler de kalıyorum sabahtan beri bişey yiyemedim canım istemedi. Neyse en son annem dolapta kalan son eti kızarttı ayıptır söylemesi. Tam yicektim ki abim işten aç ve yorgun halde geldi. Ohh miss gibi koktu dedi kıyamadim ona hazırladım bende.. Anneme de dedim canim istemiyo halbuki çok canim çekti pişerken..Baya ısrar ettiler ye diye ama abime kıyamadim. O yerken göğüslerim sızladı resmen. :KK43: Sizce bişey olur mu bebeğe Allah korusun. :KK43:
Oturup yeseydın abin çocuk mu kıyamadın?

Olur tabiki ...Annesi gibi iyi yurekli, vicdanli bir evlat olur..bebegin..sevgiler guzel kalpli Anne..

Peki mesela Alışveriş yaparken Çan’ınızın istediği kazağı/ pabucu alamayınca da çocuğa bişey oluyor muymuş? Batıl bunlar, ama madem canım çekti “ ya aç değilim ama belki bebe ister ucundan bi parça ver de sen ye” de bundan sonra. Aslında abinin bunu teklifsiz bölüp ağzına tıkıştırması gerekirdi, pes. Gayet de gebe değilim, küçük kardeşim bile yerken ucundan bölüp verir “canım çekmiştir al “ diyip.
Ben aç değilim canım istemiyor dedikten sonra neden deli gibi ağzıma tıkıştırsın ki? Zaten günlerdir canımın yemek yemek istemediklerini de biliyorlar.. Bi parça istesem abim hepsini koyardı önüme ye diye.. çünkü oda bana kıyamazdı biliyorum... Ayrıca batıl inanç olabilir belki ama verdiğiniz kazak örneği çok saçmaydı...

Arkadaşlar hamileyim bikaç gündür annemler de kalıyorum sabahtan beri bişey yiyemedim canım istemedi. Neyse en son annem dolapta kalan son eti kızarttı ayıptır söylemesi. Tam yicektim ki abim işten aç ve yorgun halde geldi. Ohh miss gibi koktu dedi kıyamadim ona hazırladım bende.. Anneme de dedim canim istemiyo halbuki çok canim çekti pişerken..Baya ısrar ettiler ye diye ama abime kıyamadim. O yerken göğüslerim sızladı resmen. :KK43: Sizce bişey olur mu bebeğe Allah korusun. :KK43:

abiniz yahut aileniz ne dusuncesizmis, hamile kadinin servisini ikram etse dahi kabul etmemeleri gerekirdi.
siz de bir aksam caninizin cektigini yemezseniz hicbir sey olmaz, o kadar nazli olmayin.

Bisey olmaz canim merak etme bende hamileyken deli gibi etli ekmek asermisdim bende yurt disinda oldugum icin yiyemedim ilada konyada yedigimin aynisini istiyordu canim cok bebisimde cok saglikli masallah yarin alip yersin cok düsünme bide canin istemesede yemek yemene özen göster bebisin gelisimi icin cok önemli

Benim de doğumuma günler kaldi, çok şükür böyle anlamsız şeyler düşünmedim. Ne demek abim yerken göğüslerim sizladi, çocuğa birşey olur mu? Allah aşkına çocuğa ne olabilir ya? Siz insan yetiştireceksiniz, biraz kitap okuyun, kendinizi gelistirin. Çocuğunuza etten daha önemli vermeniz gereken şeyler var, bunlara odaklanin.
Dünyanın her yerinde milyonlarca kadın sağlıklı çocuklar dünyaya getiriyor. Hepsinin her canı çektiğini yeme imkanı var mı sizce?

Back
X