- 14 Aralık 2015
- 11.972
- 28.956
- 598
- Konu Sahibi sonkafautucu
Bari parmağını sürüp tadına baksayin. Tavayı yikamadiysaniz tavaya ekmek banin günah size ya...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oturup yeseydın abin çocuk mu kıyamadın?Arkadaşlar hamileyim bikaç gündür annemler de kalıyorum sabahtan beri bişey yiyemedim canım istemedi. Neyse en son annem dolapta kalan son eti kızarttı ayıptır söylemesi. Tam yicektim ki abim işten aç ve yorgun halde geldi. Ohh miss gibi koktu dedi kıyamadim ona hazırladım bende.. Anneme de dedim canim istemiyo halbuki çok canim çekti pişerken..Baya ısrar ettiler ye diye ama abime kıyamadim. O yerken göğüslerim sızladı resmen.Sizce bişey olur mu bebeğe Allah korusun.
![]()
Olur tabiki ...Annesi gibi iyi yurekli, vicdanli bir evlat olur..bebegin..sevgiler guzel kalpli Anne..
Yese miydim yemese miydim diye sormadım ki.. bebeğe bişey olabilir mi acaba diye sordum..Oturup yeseydın abin çocuk mu kıyamadın?
Ben aç değilim canım istemiyor dedikten sonra neden deli gibi ağzıma tıkıştırsın ki? Zaten günlerdir canımın yemek yemek istemediklerini de biliyorlar.. Bi parça istesem abim hepsini koyardı önüme ye diye.. çünkü oda bana kıyamazdı biliyorum... Ayrıca batıl inanç olabilir belki ama verdiğiniz kazak örneği çok saçmaydı...Peki mesela Alışveriş yaparken Çan’ınızın istediği kazağı/ pabucu alamayınca da çocuğa bişey oluyor muymuş? Batıl bunlar, ama madem canım çekti “ ya aç değilim ama belki bebe ister ucundan bi parça ver de sen ye” de bundan sonra. Aslında abinin bunu teklifsiz bölüp ağzına tıkıştırması gerekirdi, pes. Gayet de gebe değilim, küçük kardeşim bile yerken ucundan bölüp verir “canım çekmiştir al “ diyip.
Arkadaşlar hamileyim bikaç gündür annemler de kalıyorum sabahtan beri bişey yiyemedim canım istemedi. Neyse en son annem dolapta kalan son eti kızarttı ayıptır söylemesi. Tam yicektim ki abim işten aç ve yorgun halde geldi. Ohh miss gibi koktu dedi kıyamadim ona hazırladım bende.. Anneme de dedim canim istemiyo halbuki çok canim çekti pişerken..Baya ısrar ettiler ye diye ama abime kıyamadim. O yerken göğüslerim sızladı resmen.Sizce bişey olur mu bebeğe Allah korusun.
![]()
Üffabiniz yahut aileniz ne dusuncesizmis, hamile kadinin servisini ikram etse dahi kabul etmemeleri gerekirdi.
siz de bir aksam caninizin cektigini yemezseniz hicbir sey olmaz, o kadar nazli olmayin.
Doğduğunda vücudunda inek şeklinde lekeler çıkabilir.Yese miydim yemese miydim diye sormadım ki.. bebeğe bişey olabilir mi acaba diye sordum..
Komik değilsiniz..Doğduğunda vücudunda inek şeklinde lekeler çıkabilir.
İlk kelimeleri "anne" "et" "neden" "yemedin" şeklinde olabilir, aman dikkat edin.
Uykulu bu kadar oluyorKomik değilsiniz..
Uyuyun o zaman iyi geceler :)Uykulu bu kadar oluyor![]()
Size deUyuyun o zaman iyi geceler :)