tamam da vajina kendini kitlemiyor mu tamamen kapalı değil mi nerden yer bulup içeri giriyor sperm ve bu durumda evet basbaya sürtünmeyle hamile kalınabilir demek kiIlişki denemeleri yapıyorlar. Penis vajen girişine değer değmez boşalıyor. Hapla ya da kondomla korunmadiklari icin gebelik oluyor.
Bazilari da bile isteye hamile kaliyor. Enjektorle, huniyle falan. Korkunç
Vajina ilişkiye izin vermeyeceği zaman kilitliyor. Sonrasinda kasmıyor ki. Vajen girişinden içeriye boşalıyor. Spermler hareketli hücreler. Sürtünme daha başka bir konu.tamam da vajina kendini kitlemiyor mu tamamen kapalı değil mi nerden yer bulup içeri giriyor sperm ve bu durumda evet basbaya sürtünmeyle hamile kalınabilir demek ki
Bir kısmı giriyor demek ki.ya da arada sırada da olsa ilişki yaşanıyor demek ki.doya doya olmasa da.tamam da vajina kendini kitlemiyor mu tamamen kapalı değil mi nerden yer bulup içeri giriyor sperm ve bu durumda evet basbaya sürtünmeyle hamile kalınabilir demek ki
tamam da vajina kendini kitlemiyor mu tamamen kapalı değil mi nerden yer bulup içeri giriyor sperm ve bu durumda evet basbaya sürtünmeyle hamile kalınabilir demek ki
Merhabalar uzun zamandır sitedeyim hep yazıp yazmamakta kararsız kaldım ve artık evliligimin 4 senesi bitmiş ve hala vajinusmus problemini gittiğim doktorlarla da yenememis birisi olarak belki buradan birilerinin birsey demesiyle birseyler değiştirebilirim düşüncesi ile yazıyorum. Vajinusmusum artık temasa bile karşı olacak bir hal aldı gittiğim doktorlar sürekli dilatör seti verdi ve tabiki hiçbirini yapamadim kendileri de yapamadılar. Eşimi seviyorum ama konu temasa geldiginde o kadar istemiyorum ki önceden böyle değildi ama başarısız denemeler çok yordu beni. 4 yıl az bir süre değil ne yapacağımı o kadar şaşırdım ki aklımdaki tek şey boşanmak ve eşimin hayatını da mahvetmemek. Alkol denedim, güçlü kas gevseticiler denedim, doktorun verdiği ilaçları denedim artık yani olmuyor, olmuyor ne yapacagim aklimdan o korkuyu silemiyorum. Yardimlariniz icin şimdiden teşekkürler.
anladım teşekkür ederim. demek tam kapanmıyor. ben kapı duvar sanıyordumEger cok ileri derecede vajinismus degilse kadin vajina girisine degmeyecek kadar kasilma olmuyor, hatta 'tam olarak alamiyorum sanki bir duvar var orayi gecemiyor' diye tarif ediyorlar. Spermler yuzebildigi icin vajina girisinden devam edip yumurtaya ulasabilirler.
Takıntılı bir yapın varsa zorluyordur. Antidepresan önerde doktorun? Hiçbir şeyi sallamayınca eşinin dokunması da ilişki de o kadat büyümez gözünde. Ben öyle yendim yani, abart absrt duruyodum. Amaann diyip hayatımdaki her şeyi salınca o da düzeldiMerhabalar uzun zamandır sitedeyim hep yazıp yazmamakta kararsız kaldım ve artık evliligimin 4 senesi bitmiş ve hala vajinusmus problemini gittiğim doktorlarla da yenememis birisi olarak belki buradan birilerinin birsey demesiyle birseyler değiştirebilirim düşüncesi ile yazıyorum. Vajinusmusum artık temasa bile karşı olacak bir hal aldı gittiğim doktorlar sürekli dilatör seti verdi ve tabiki hiçbirini yapamadim kendileri de yapamadılar. Eşimi seviyorum ama konu temasa geldiginde o kadar istemiyorum ki önceden böyle değildi ama başarısız denemeler çok yordu beni. 4 yıl az bir süre değil ne yapacağımı o kadar şaşırdım ki aklımdaki tek şey boşanmak ve eşimin hayatını da mahvetmemek. Alkol denedim, güçlü kas gevseticiler denedim, doktorun verdiği ilaçları denedim artık yani olmuyor, olmuyor ne yapacagim aklimdan o korkuyu silemiyorum. Yardimlariniz icin şimdiden teşekkürler.
Yorumların hepsini okuyamadım ama aklıma şu geldi libidonuz mu düşük acaba? İnsanın canı çeker diye düşünüyorum. 4 yıl uzun bir süre olmuş. Yanlış anlamayın naçizane tavsiyem acaba kendinizi tanımaya mı çalışsanız. Kafanızda ilişki stresi yokken eşinizde yanınızda değilken mastürbasyonu deneyin derim. Olmadı erotik bir film açın kendi bedeninize dokunun. Zaten ıslanırsınız ve parmaklarınızla deneme yapabilirsiniz ya da dilatörle. Umarım çözebilirsinizMerhabalar uzun zamandır sitedeyim hep yazıp yazmamakta kararsız kaldım ve artık evliligimin 4 senesi bitmiş ve hala vajinusmus problemini gittiğim doktorlarla da yenememis birisi olarak belki buradan birilerinin birsey demesiyle birseyler değiştirebilirim düşüncesi ile yazıyorum. Vajinusmusum artık temasa bile karşı olacak bir hal aldı gittiğim doktorlar sürekli dilatör seti verdi ve tabiki hiçbirini yapamadim kendileri de yapamadılar. Eşimi seviyorum ama konu temasa geldiginde o kadar istemiyorum ki önceden böyle değildi ama başarısız denemeler çok yordu beni. 4 yıl az bir süre değil ne yapacağımı o kadar şaşırdım ki aklımdaki tek şey boşanmak ve eşimin hayatını da mahvetmemek. Alkol denedim, güçlü kas gevseticiler denedim, doktorun verdiği ilaçları denedim artık yani olmuyor, olmuyor ne yapacagim aklimdan o korkuyu silemiyorum. Yardimlariniz icin şimdiden teşekkürler.
Kendini üstün görsen bu kadar kıskanmazdın Ferhans, tam aksine kendinin bile kabullenmediği bir yetersizlik hissi var bilinçaltında.Ben de yaşayabiliyorum.ama nedense diğerlerinden hep daha fazla yaşamam gerekiyormuş gibime geliyor.neden kendimi üstün görüyorum anlayamıyorum.heralde ben hayatta herşeyi hak edilmesi gerektiğini düşünüyorum.bazı şeylerin kısmet olduğunu kabullenemiyorum.ilişki yaşayacak olan bunu haketmeli,çocuğu olacak olan bunu haketmeli... dünyada mümkün olmayacak kadar büyük bir adalet istiyorum belki de.müge anlı izlemeye dayanamam mesela.bu cahil cühele, çirkin kadınların birden çok erkek bulabilmesi beni çileden çıkartıuor mesela.yeterince iyi olmayan insanların bazı şeyleri yaşamaya hakkı varmiş gibi gelmiyor.
Yoo bence o da değil.genel olarak huzurlu bir insan değilim.kimi daha sinirlidir, kimi hayata daha huzurlu bakar.Kendini üstün görsen bu kadar kıskanmazdın Ferhans, tam aksine kendinin bile kabullenmediği bir yetersizlik hissi var bilinçaltında.
O kızlık zarı kalınsa herkeste olmuyor mu? Bende de olmuştu.vajinismus değildim ama.zaten ilk ilişkiler böyle olur.kasmaktan değil o.cesaret edemiyorlar sadece.bence vajinismus yanlış biliniyor.o duvar hissine rağmen devam edeceksin.olay bu.duvar hissinin olmaması değil.Eger cok ileri derecede vajinismus degilse kadin vajina girisine degmeyecek kadar kasilma olmuyor, hatta 'tam olarak alamiyorum sanki bir duvar var orayi gecemiyor' diye tarif ediyorlar. Spermler yuzebildigi icin vajina girisinden devam edip yumurtaya ulasabilirler.
O kızlık zarı kalınsa herkeste olmuyor mu? Bende de olmuştu.vajinismus değildim ama.zaten ilk ilişkiler böyle olur.kasmaktan değil o.cesaret edemiyorlar sadece.bence vajinismus yanlış biliniyor.o duvar hissine rağmen devam edeceksin.olay bu.duvar hissinin olmaması değil.
Eşinizi sevmiyorsunuz ya da erkeklere ilgi duymuyorsunuz belki ?Merhabalar uzun zamandır sitedeyim hep yazıp yazmamakta kararsız kaldım ve artık evliligimin 4 senesi bitmiş ve hala vajinusmus problemini gittiğim doktorlarla da yenememis birisi olarak belki buradan birilerinin birsey demesiyle birseyler değiştirebilirim düşüncesi ile yazıyorum. Vajinusmusum artık temasa bile karşı olacak bir hal aldı gittiğim doktorlar sürekli dilatör seti verdi ve tabiki hiçbirini yapamadim kendileri de yapamadılar. Eşimi seviyorum ama konu temasa geldiginde o kadar istemiyorum ki önceden böyle değildi ama başarısız denemeler çok yordu beni. 4 yıl az bir süre değil ne yapacağımı o kadar şaşırdım ki aklımdaki tek şey boşanmak ve eşimin hayatını da mahvetmemek. Alkol denedim, güçlü kas gevseticiler denedim, doktorun verdiği ilaçları denedim artık yani olmuyor, olmuyor ne yapacagim aklimdan o korkuyu silemiyorum. Yardimlariniz icin şimdiden teşekkürler.
Birde tam tersini düşünelim bir erkek fizyolojik sorunu yok, erekte oluyor fakat vajinaya girmekten korktugu icin 4 senedir iliskiye giremiyor. Bu konu tam tersi olsaydı o kadına buradaki herkes bosan bosaaan, salak mısın gencliğin gidiyor derdi.Merhabalar uzun zamandır sitedeyim hep yazıp yazmamakta kararsız kaldım ve artık evliligimin 4 senesi bitmiş ve hala vajinusmus problemini gittiğim doktorlarla da yenememis birisi olarak belki buradan birilerinin birsey demesiyle birseyler değiştirebilirim düşüncesi ile yazıyorum. Vajinusmusum artık temasa bile karşı olacak bir hal aldı gittiğim doktorlar sürekli dilatör seti verdi ve tabiki hiçbirini yapamadim kendileri de yapamadılar. Eşimi seviyorum ama konu temasa geldiginde o kadar istemiyorum ki önceden böyle değildi ama başarısız denemeler çok yordu beni. 4 yıl az bir süre değil ne yapacağımı o kadar şaşırdım ki aklımdaki tek şey boşanmak ve eşimin hayatını da mahvetmemek. Alkol denedim, güçlü kas gevseticiler denedim, doktorun verdiği ilaçları denedim artık yani olmuyor, olmuyor ne yapacagim aklimdan o korkuyu silemiyorum. Yardimlariniz icin şimdiden teşekkürler.
Doğumda nasıldı kibar miydi korkuyorum ben şükran hocadan biraz2010 yılında Ankara'da kadin dogum doktoru Şükran Çakmak ve psikiyatr Hamiyet Hanim'dan tedavi görüp başarıya ulaştım. Simdi iki çocuk annesiyim. Dilator ile değil de parmak egzersizi yaptırmıştı o zaman doktor. Tabi şimdi yeni yöntemleri bilmiyorum. Doktor hanım aynı zamanda sonradan büyük kızımın doğumunu yaptırdı.Sukran Hanim ile görüşmenizi tavsiye ederim.
Gayet iyiydi, ikincide de tercih edecektim ama butcemi aştığı için gidemedim. Tatlı sertlikleri vardır onun. Benim şansım başladığında Bolu'da tatildeydi, ben arayıp durumu anlatinca-dogum sezeryan olacağı icin- bastı geldi. Bu bile yeter...Doğumda nasıldı kibar miydi korkuyorum ben şükran hocadan biraz
Ay Allah senden razı olsun teşekkür ederim yanıtın için vallahi bir nebze rahatladımGayet iyiydi, ikincide de tercih edecektim ama butcemi aştığı için gidemedim. Tatlı sertlikleri vardır onun. Benim şansım başladığında Bolu'da tatildeydi, ben arayıp durumu anlatinca-dogum sezeryan olacağı icin- bastı geldi. Bu bile yeter...
sancim olacaktiGayet iyiydi, ikincide de tercih edecektim ama butcemi aştığı için gidemedim. Tatlı sertlikleri vardır onun. Benim şansım başladığında Bolu'da tatildeydi, ben arayıp durumu anlatinca-dogum sezeryan olacağı icin- bastı geldi. Bu bile yeter...
Ay Allah senden razı olsun teşekkür ederim yanıtın için vallahi bir Ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?