Aşamadigim sorunum vajinusmus

Ilişki denemeleri yapıyorlar. Penis vajen girişine değer değmez boşalıyor. Hapla ya da kondomla korunmadiklari icin gebelik oluyor.

Bazilari da bile isteye hamile kaliyor. Enjektorle, huniyle falan. Korkunç
tamam da vajina kendini kitlemiyor mu tamamen kapalı değil mi nerden yer bulup içeri giriyor sperm ve bu durumda evet basbaya sürtünmeyle hamile kalınabilir demek ki

tamam da vajina kendini kitlemiyor mu tamamen kapalı değil mi nerden yer bulup içeri giriyor sperm ve bu durumda evet basbaya sürtünmeyle hamile kalınabilir demek ki
Vajina ilişkiye izin vermeyeceği zaman kilitliyor. Sonrasinda kasmıyor ki. Vajen girişinden içeriye boşalıyor. Spermler hareketli hücreler. Sürtünme daha başka bir konu.

Eger cok ileri derecede vajinismus degilse kadin vajina girisine degmeyecek kadar kasilma olmuyor, hatta 'tam olarak alamiyorum sanki bir duvar var orayi gecemiyor' diye tarif ediyorlar. Spermler yuzebildigi icin vajina girisinden devam edip yumurtaya ulasabilirler.

Sayfalarca fikir beyan edilmiş ama siz ikna olmamış gibisiniz
Bence cinsellikten alacağınız hazzın farkında olmadığınız için aşmada sorun yaşıyorsunuz
Birleşme olmadan sevişmeye keyif almaya odaklanın önce madem eşiniz bu kadar destek size desteğini doğru noktada kullanın, klitoral orgazmı deneyin, oral seks deneyin ama sevişme bağını güçlendirin sonrası kendiliğinden gelecektir. Bunu aşmayı ve keyif almayı istemelisiniz, evliliğin yapı taşı cinsellik bunu yapmak zorundayım diye görev olarak düşünürseniz zor gelir

anladım teşekkür ederim. demek tam kapanmıyor. ben kapı duvar sanıyordum

Takıntılı bir yapın varsa zorluyordur. Antidepresan önerde doktorun? Hiçbir şeyi sallamayınca eşinin dokunması da ilişki de o kadat büyümez gözünde. Ben öyle yendim yani, abart absrt duruyodum. Amaann diyip hayatımdaki her şeyi salınca o da düzeldi

Yorumların hepsini okuyamadım ama aklıma şu geldi libidonuz mu düşük acaba? İnsanın canı çeker diye düşünüyorum. 4 yıl uzun bir süre olmuş. Yanlış anlamayın naçizane tavsiyem acaba kendinizi tanımaya mı çalışsanız. Kafanızda ilişki stresi yokken eşinizde yanınızda değilken mastürbasyonu deneyin derim. Olmadı erotik bir film açın kendi bedeninize dokunun. Zaten ıslanırsınız ve parmaklarınızla deneme yapabilirsiniz ya da dilatörle. Umarım çözebilirsiniz

Kendini üstün görsen bu kadar kıskanmazdın Ferhans, tam aksine kendinin bile kabullenmediği bir yetersizlik hissi var bilinçaltında.

O kızlık zarı kalınsa herkeste olmuyor mu? Bende de olmuştu.vajinismus değildim ama.zaten ilk ilişkiler böyle olur.kasmaktan değil o.cesaret edemiyorlar sadece.bence vajinismus yanlış biliniyor.o duvar hissine rağmen devam edeceksin.olay bu.duvar hissinin olmaması değil.

Son düzenleme:

Cinsellik oncesi vajinadaki kaslar kullanilmadigi icin alisma doneminde kolay olmamasi normal evet, sonra kaslar da alisiyor. Ben vajinismus yasamadim ama sanirim o zorlanma sonrasi aciyacak diye korkuyorlar ve daha da cok kasiyorlar diye dusunuyorum.

konu sahibi instagramda karşıma çıktı

çok iyi bir doktora benziyor

Eşinizi sevmiyorsunuz ya da erkeklere ilgi duymuyorsunuz belki ?

Birde tam tersini düşünelim bir erkek fizyolojik sorunu yok, erekte oluyor fakat vajinaya girmekten korktugu icin 4 senedir iliskiye giremiyor. Bu konu tam tersi olsaydı o kadına buradaki herkes bosan bosaaan, salak mısın gencliğin gidiyor derdi.
Simdi adil konuşacağım.
Eğer tüm tedavileri denediyseniz, ve siz bu yaşta kadın bacaklarını kitler hale geldiyseniz yani 4 senede iyiye gideceğine kötüye gittiyseniz sizin düzelme ihtimaliniz ? Cok daha uzun sürer.
Psikoterapi, bilinçaltı temizliği, psk hepsini deneyiseniz esinize gercekte bi yol ayrımı isteyip istemediğini sorun. Sonucta siz kadın olarak iliskiye girmiyor kocam yazsaydınız 4 senedir, biiz size de bosanın yasınız geciyor gencliğiniz gidiyor derdik. Aynı sekilde adamın da geciyor gidiyor. O adam belki cocuk sahibi olmak isteyecek. Birde sultanahmette turist değiliz, 4 sene hic bi erkek iliskiye girmeden aslaaa ama aslaaa duramaz.
Tüm bu sebep/ sonuc ısığında belkide evlilik kurumu size göre değil.
Olmuyorsa cok zorlamayın artık.
Daha fazla yıpranma olarak size dönüyor

Doğumda nasıldı kibar miydi korkuyorum ben şükran hocadan biraz

Doğumda nasıldı kibar miydi korkuyorum ben şükran hocadan biraz
Gayet iyiydi, ikincide de tercih edecektim ama butcemi aştığı için gidemedim. Tatlı sertlikleri vardır onun. Benim şansım başladığında Bolu'da tatildeydi, ben arayıp durumu anlatinca-dogum sezeryan olacağı icin- bastı geldi. Bu bile yeter...

Ay Allah senden razı olsun teşekkür ederim yanıtın için vallahi bir nebze rahatladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…