Bende vajinismusum hamileyim. Nasıl doğum yaptınız normal yolla mı4 yıl çok uzun süre. Bende çektim benim 2 yıldan az sürdü. Vajinusmuslu iken hamile kaldm doğumdan sonra kendiliğinden ilişki de gerçekleşti. Herşey psikolojik aslında çok basit bir durum kendini rahat bırakmadın sürece ilişki gerçekleşmiyor
Merhabalar, 14 aydır evliyim. benim de aynı şekilde. Gitmediğim doktor kalmadı, ileri düzey vajinismustum. Çok da para harcadım. Dilatör çalışmaları vs yaptım. İlerledim. Ama ben sırt üstü yapamıyorum. Eşimin üstüne oturarak alabildim. Sadece 4 kere oldu, onda da önce dilatöre uyuşturucu sprey sıkıp sonra denedim. Yani uyuşuktum. Bacaklarım çok kasılıyor sırt üstü yapınca. Fizyoterapistin önerdiği egzersizler nasılkötü yorumlara bakmayın siz, bu sorunu yaşayan biriyim ve sizi çok iyi anlıyorum. 4 sene değil ama 10 aydır bu sorunu yaşıyorum hep çok inandım kendime yeneceğim vajinusmusu diye. hala tam geçmedi ama ilk günlerime göre çok daha iyi bir seviyedeyim. biliyorum bir gün bitecek. sizinki de aynı şekilde. seneler geçmesi umuduzu kaybettirmesin, kendinize inanmaktan vazgeçmeyin. her gün yavaş yavaş bacak açmayı deneyin, parmak sokmayı deneyin. yapamıyorum demeyin kendi kendinize evde ugrasın. ben de belli bir seviyeye bu şekilde geldim. bir psikolog ve bir psikiyatristle denedim ve bıraktım. şimdi pelvik taban fizyoterapistiyle ilerliyorum benimde bacaklarda kasılma sorunum kaldı
bende aynı şekildeyim eşimi sıkıştırıyormuşum ben farkında değilim tabi. egzersizler anlatılacak gibi değil kişiye özel yapıyormuş. bana da gidenler hep böyle diyordu inanmıyordum anlatmak istemediklerini düşünüyordum ama inanın öyle değil. bende size yardımcı olmak isterim ama anlatılacak gibi değil. fatma akan topbaşa gidiyorum instagramına bakın isterseniz yeni başladım bende. yeneceğiz bunu ümidimizi kaybetmeyelimMerhabalar, 14 aydır evliyim. benim de aynı şekilde. Gitmediğim doktor kalmadı, ileri düzey vajinismustum. Çok da para harcadım. Dilatör çalışmaları vs yaptım. İlerledim. Ama ben sırt üstü yapamıyorum. Eşimin üstüne oturarak alabildim. Sadece 4 kere oldu, onda da önce dilatöre uyuşturucu sprey sıkıp sonra denedim. Yani uyuşuktum. Bacaklarım çok kasılıyor sırt üstü yapınca. Fizyoterapistin önerdiği egzersizler nasıl
Reyyan hoca dilatör egzersizi mi veriyor?Reyyan Özcan Temizkan hocayı denediniz mi ? Ankara Çukurambarda muayenehanesi.Ben onunla yendim 2 gün sonra 4 yıl olacak hala daha bir problem yasayınca sorarım
Boşanmalısınız. Çok üzgünüm eşiniz olsaydı bu kişi yine boşanın derdim.Sadece aklim o korkuda yani öpsün dahi istemiyorum sonu oraya varacak diye ne yapacağımı o kadar bilmiyorum ki artık o doktor iyi dediler gittim öyle yap dediler yaptım hipnoz terapi akliniza gelebilecek hersey ki ben sağlıkciyim anlattıkları herseyleri biliyorum ama beynime söz geçiremiyorum. 1 sene 2 sene olmuş bugün itibari ile 4 koskoca sene
vajinusmus bizim toplumumuzda çok fazla gerçekten. konu sahibi yırt dışında yaşıyor ve 4 yıldır tedaviler sonuç vermemiş. belki de yurt dışında cinsellik tabu olmadığından doktorların çok çalıştığı bir alan değildir. Türkiye’de sırf bu işi yaparak köşe olan bir sürü doktor var mesela.Boşanmalısınız. Çok üzgünüm eşiniz olsaydı bu kişi yine boşanın derdim.
Evlilik zaten yasal cinsellik.
Aşk dokunmak ister temas ister her şeyi geçtim cinsellik yemek içmek gibi temel ihtiyaç. Doğamızda var..
Belki de seks konusunda aseksüelsiniz zorlamanın da anlamı yok istemiyorsanız yapmazsınız ancak eşiniz aktif cinsel hayatı hak ediyor (insan olarak)
Evet seanslarda da bunu uyguluyor ama öyle rahatlatiyor ki dilatörü farketmiyorsunuz bileReyyan hoca dilatör egzersizi mi veriyor?
Bu yöntemle arkadaşım eşiyle beraber oldu. Üstelik doktor önerisi.Ne ile uyutsun eterle mi? Kendinize gelmenizi öneririm acilen.
hamilemkaldıysanız nasıl vajinusmus bu ya da vajinusmus iseniz nasıl hamile kaldınızBende vajinismusum hamileyim. Nasıl doğum yaptınız normal yolla mı
Bilmedigim konu hakkında mı?Bu yöntemle arkadaşım eşiyle beraber oldu. Üstelik doktor önerisi.
Yazmışsınız bur de artist artist kendinize gelin falan.
Gayet kendimdeyim.
Kadının denemedigi yöntem kalmamış. Bilinç altı bilinç üstü, fizyolojik psikolojik hepsini denemiş.
Diğer arkadaşlardan gelen yorumlar da zaten denediği yöntemler.
Bu da başka bir yöntem. Dr musunuz ya da bu işin uzmanı misiniz da bu sekilde bir mesaj yazıyorsunuz bilmediğiniz bir konu hakkında?
Bu yöntemle arkadaşım eşiyle beraber oldu. Üstelik doktor önerisi.
Yazmışsınız bur de artist artist kendinize gelin falan.
Gayet kendimdeyim.
Kadının denemedigi yöntem kalmamış. Bilinç altı bilinç üstü, fizyolojik psikolojik hepsini denemiş.
Diğer arkadaşlardan gelen yorumlar da zaten denediği yöntemler.
Bu da başka bir yöntem. Dr musunuz ya da bu işin uzmanı misiniz da bu sekilde bir mesaj yazıyorsunuz bilmediğiniz bir konu hakkında
2010 yılında Ankara'da kadin dogum doktoru Şükran Çakmak ve psikiyatr Hamiyet Hanim'dan tedavi görüp başarıya ulaştım. Simdi iki çocuk annesiyim. Dilator ile değil de parmak egzersizi yaptırmıştı o zaman doktor. Tabi şimdi yeni yöntemleri bilmiyorum. Doktor hanım aynı zamanda sonradan büyük kızımın doğumunu yaptırdı.Sukran Hanim ile görüşmenizi tavsiye ederim.Merhabalar uzun zamandır sitedeyim hep yazıp yazmamakta kararsız kaldım ve artık evliligimin 4 senesi bitmiş ve hala vajinusmus problemini gittiğim doktorlarla da yenememis birisi olarak belki buradan birilerinin birsey demesiyle birseyler değiştirebilirim düşüncesi ile yazıyorum. Vajinusmusum artık temasa bile karşı olacak bir hal aldı gittiğim doktorlar sürekli dilatör seti verdi ve tabiki hiçbirini yapamadim kendileri de yapamadılar. Eşimi seviyorum ama konu temasa geldiginde o kadar istemiyorum ki önceden böyle değildi ama başarısız denemeler çok yordu beni. 4 yıl az bir süre değil ne yapacağımı o kadar şaşırdım ki aklımdaki tek şey boşanmak ve eşimin hayatını da mahvetmemek. Alkol denedim, güçlü kas gevseticiler denedim, doktorun verdiği ilaçları denedim artık yani olmuyor, olmuyor ne yapacagim aklimdan o korkuyu silemiyorum. Yardimlariniz icin şimdiden teşekkürler.
Sezeryan. Doktorunuzla konuşun onlar ona göre yol çizer. Vajinusmuslu normal doğum sizin için zor olabilirBende vajinismusum hamileyim. Nasıl doğum yaptınız normal yolla mı
Dilator'den once kulak cubugu ile yapmayi deneyin. Ben ilk oyle baslamistim. aynayi aldim altima, baka baka kulak copu ile yaptim. Oraya bisey girebilecek duygusu olusuyor. Bir sure sadece bunu yapin. Doktorlar soylemistir ama yonunu arkaya(popoya) dogru ayarlamaniz gerekiyor. Artik ona iyice alistiktan sonra dilatore gecin. Doktorlarin verdikleri genelde sert plastik oluyo. Ben silikon olanlardan almistim. Cok ise yaradi. Hangi ulkedesiniz bilmiyorum ama buraya link birakiyorum nasil bisey oldugunu gorun diye. Insallah yasak degildir.Çabalıyorum inanın benim durumumda olan binlerce kadın gibi. Sadece bana söyleyin ki şunu yap ve kafandaki düşünceler yok olacak. Çok fazla düşünüyorum. Kafamda olmayacak diye sesler uçuşuyor artık yani hayatım normal olarak devam etmiyor ne yapayım da sussun yani buraya yazacak kadar çaresizim
Arkadaşım adam nekrofili mi de ölü gibi yatan baygın insana tecavüz eder cinsellik yaşasın? Karşınızdakini de biraz düşünün ya. Böyle bişeyden zevk mi alacak yani? İnsanın istediği sadece 2 dk bi organa girip çıkmak değil ki. Karısının da onu arzulaması, o sırada yaşayacakları duygusal tatmin falan bunlar ne olacak?Uyutsun sizi. Bildiğin anestezi. Sonrası malum.
Ohooo çok var.zaten bu siteye bakarsan hiçbir zaman olması gereken yollarla hamile kalamzsın.ya vajinismus olacaksın ya korunacaksınhamilemkaldıysanız nasıl vajinusmus bu ya da vajinusmus iseniz nasıl hamile kaldınız
Bir yanda müge anlıdakiler, esra eroldakiler, bir yanda vajinismuslular.ne ilginç bir ülke.ben olsam kendimi esra eroldaki, müge anlıdaki saçma sapan, eğitimsiz, ahlaksız kadınlar kadar olamıyor muyum diye motive ederdim.vajinusmus bizim toplumumuzda çok fazla gerçekten. konu sahibi yırt dışında yaşıyor ve 4 yıldır tedaviler sonuç vermemiş. belki de yurt dışında cinsellik tabu olmadığından doktorların çok çalıştığı bir alan değildir. Türkiye’de sırf bu işi yaparak köşe olan bir sürü doktor var mesela.
Altı üstü sevişmenin bir toplumda bu kadar abartılıp hastalığa dönüşmesi sektör olması vs çok acı cidden
ama gerçekten merakımdan soruyorum vajinusmusla nasıl hamile kalınıyor. o zaman bazı genç kızlar buraya sürtündüm hamile miyimdir diye yazınca neden linçleniyorlar. demek ki sürtünmeyle hamile kalınıyorOhooo çok var.zaten bu siteye bakarsan hiçbir zaman olması gereken yollarla hamile kalamzsın.ya vajinismus olacaksın ya korunacaksındaha yeni mi öğrendim.normal yollardan dene dene olmaz.
Ben psişik güçleri olduğundan şüpheleniyorum.şaka bir yana ben de bu durumlara akıl sır erdiremiyorum.kadin diyor korunuyordum, prezervatif vardı.hatta başında takmıştık diye direttikçe diretiyor.eee ortada sperm yok ki? Ne neyi dölleyecek ? Ama tutturuyorlar oluyor diye.bu meseleyi de çözemedim ama laf etsen de linç yiyorsun.eee oluyor demek ki.senin benim üreme sistemimle bunlarınki farklı galiba.bunlara vip ürün vermişler.bizdeki takoz.kafasına vura vura ancak çalışıyorama gerçekten merakımdan soruyorum vajinusmusla nasıl hamile kalınıyor. o zaman bazı kigenç kızlar buraya sürtündüm hamile miyimdir diye yazınca neden linçleniyorlar. demek ki sürtünmeyle hamile kalınıyor
o kadar üstten konuşamam çünkü demek ki büyük bir sıkıntı. psikolojik bir durum anladığım kadarıyla. benim bir arkadaşım 9 sene vajinusmusla yaşadı. kocası ilk yıldan itibaren boşanmak istedi kadın boşanmadı. adam naptıysa bırakmadı. adam aldattı uzak durdu seni sevmiyorum istemiyorum düş yakamdan dedi dinlemedi bir türlü. adam bi süre sonra tedaviyi red etti soğudum istemiyorum dedi.Bir yanda müge anlıdakiler, esra eroldakiler, bir yanda vajinismuslular.ne ilginç bir ülke.ben olsam kendimi esra eroldaki, müge anlıdaki saçma sapan, eğitimsiz, ahlaksız kadınlar kadar olamıyor muyum diye motive ederdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?