yok benim üreme sisteminin de maşallahı var ilk seferde tutuyor ama gerçek birleşme lazımBen psişik güçleri olduğundan şüpheleniyorum.şaka bir yana ben de bu durumlara akıl sır erdiremiyorum.kadin diyor korunuyordum, prezervatif vardı.hatta başında takmıştık diye direttikçe diretiyor.eee ortada sperm yok ki? Ne neyi dölleyecek ? Ama tutturuyorlar oluyor diye.bu meseleyi de çözemedim ama laf etsen de linç yiyorsun.eee oluyor demek ki.senin benim üreme sistemimle bunlarınki farklı galiba.bunlara vip ürün vermişler.bizdeki takoz.kafasına vura vura ancak çalışıyor. Ahh bir de kullanmayı becerebilseler.hm.meryem gibi kadınlar var.ayy çok gıcık.
Onu ben de anlamıyorum valla.kabullenince mi böyle oluyor acaba ?Ben de anlamiyorum. Adam nasil dayaniyoru konusuyoruz burda. Ama kadin da nasil dayaniyor ki??? Esimle 3-4 gunu geçip sevişmesek evde iki ejderha oluyor sanki. Bi gerginlik bi asabiyet. Iliski yurumez yani cidden oyle bi ortam. Seks yapinca aşk böcüğü modu açılıyor otomatik olarak
En azından normal bir ilişki gerekiyormuş sana.Benimki çürük çıktı valla bacımyok benim üreme sisteminin de maşallahı var ilk seferde tutuyor ama gerçek birleşme lazım
ama prezervatifle hamile kalmak oluyor. delik oluyor vs. var yani
Ben de anlamıyorum bu kocaları.ya da ilahi bir sevgiyle bu kadınları seviyorlar.olamaz mı? Biz kadın gözüyle bakıyoruz.Bu konudaki eş bana değişik geldi dört yıl geçmiş öpüşmeyi bile istemeyen kadınla evliliğe devam ediyor. Bence adam halinden memnun yani siz vajinismusu yenseniz bile ayda yılda bir olacak gibi ilişkiniz. Sizi de tuhaf buldum sonuçta üç buçuk kilo çocuk doğuruyoruz örneklerde on yıldır devam edenleri falan vermişsiniz de bunlar kriter değil kendinizi bu şekilde motive etmeyin . Eşiniz bence size yüklenmedigi için bu kadar rahatsıniz
Bilemem ama bana normal gelmiyor . Tam insanın en fazla libidosunun yüksek olduğu zamanlar. Bir gün değil iki gün değil . Her cinsellik yaşanacağı zaman ortam müthiş gergin bir görev şeklinde yani bilmiyorum . Insanın da bu hem fizyolojik hem psikolojik ihtiyacıBen de anlamıyorum bu kocaları.ya da ilahi bir sevgiyle bu kadınları seviyorlar.olamaz mı? Biz kadın gözüyle bakıyoruz.
ben kışın az hapşırıyorum desen kıskanırsın kız sen çok sebebe gerek yok gıcıksın tüm kadınlara kabul edelimEn azından normal bir ilişki gerekiyormuş sana.Benimki çürük çıktı valla bacım. 1seneden önce hayatta bir halt olmaz.göstersen o zararsız kistlerden bile yok ama cıkk çalışmayı beceremiyor.en azından fellik fellik korunma yolu aramana gerek kalmıyor.dışarı boşalma benim için çok sağlam bir korunma yöntemi.takıldım kaldım bu meselelere.kıskanıyorum da haa.çocuk yapacağımdan da değil de sonuçta istediğin her an kullanabileceğim bir vücut fonksiyonum yok.
Neden öyle oluyor ki ?ben kışın az hapşırıyorum desen kıskanırsın kız sen çok sebebe gerek yok gıcıksın tüm kadınlara kabul edelim
Kaç yaşlarındalarmış ? Hep vajinismus deniliyor ama başka sorunlar da çıkabilir.ten uyumu yoktur mesela.gerçkten çekim duyduğun biriyle aynı evde seks yapmamak çok garip ya.haklısın.akıl alır gibi değil.yatağa bir yatıyorsun.hoşlandığın biriyse direkt o enerji geliyor zaten.kendini yapmayacağım diye zorlasan dayanamazsın hatta.ki regl dönemlerinden biliyoruz zor olduğunu.insan yine de büyük konuşmaktan korkuyor bu tarz şeylerde.Bilemem ama bana normal gelmiyor . Tam insanın en fazla libidosunun yüksek olduğu zamanlar. Bir gün değil iki gün değil . Her cinsellik yaşanacağı zaman ortam müthiş gergin bir görev şeklinde yani bilmiyorum . Insanın da bu hem fizyolojik hem psikolojik ihtiyacı
aslında altında biraz küçümseme ve büyüklenme var bence. kendini oldukça yeterli güzel zeki ve başarılı görüyorsun muhtemelen. ben bu kadar iyi ilken benim çeyreğim olamayan kadınların yaşadıklarını neden ben yaşayamıyorum diye dert ediniyorsun diye düşünüyorum. bu da genel bir öfke ve kızgınlık hali doğuruyor ister istemez. yani yaşamak istediklerini yaşayabilen herkes tanı tanıma sende bi tık öfke kıskançlık ve nefret uyandırıyorben kışın az hapşırıyorum desen kıskanırsın kız sen çok sebebe gerek yok gıcıksın tüm kadınlara kabul edelim
aslında altında biraz küçümseme ve büyüklenme var bence. kendini oldukça yeterli güzel zeki ve başarılı görüyorsun muhtemelen. ben bu kadar iyi ilken benim çeyreğim olamayan kadınların yaşadıklarını neden ben yaşayamıyorum diye dert ediniyorsun diye düşünüyorum. bu da genel bir öfke ve kızgınlık hali doğuruyor ister istemez. yani yaşamak istediklerini yaşayabilen herkes tanı tanıma sende bi tık öfke kıskançlık ve nefret uyandırıyorNeden öyle oluyor ki ?
ten uyumsuzluğu olabilir bence de. benim çok yakışıklı kariyerli bi sevgilim vardı ama adama karşı zerre çekim hissetmiyordum cinsel olarak. zorlasam da hissedemiyordum garip şekilde. ama eşim çok yakışıklı bir adam değil başkalarına göre fakat ben ona aşırı yükseliyorum dokunsa yeter meselaKaç yaşlarındalarmış ? Hep vajinismus deniliyor ama başka sorunlar da çıkabilir.ten uyumu yoktur mesela.gerçkten çekim duyduğun biriyle aynı evde seks yapmamak çok garip ya.haklısın.akıl alır gibi değil.yatağa bir yatıyorsun.hoşlandığın biriyse direkt o enerji geliyor zaten.kendini yapmayacağım diye zorlasan dayanamazsın hatta.ki regl dönemlerinden biliyoruz zor olduğunu.insan yine de büyük konuşmaktan korkuyor bu tarz şeylerde.
Ben de yaşayabiliyorum.ama nedense diğerlerinden hep daha fazla yaşamam gerekiyormuş gibime geliyor.neden kendimi üstün görüyorum anlayamıyorum.heralde ben hayatta herşeyi hak edilmesi gerektiğini düşünüyorum.bazı şeylerin kısmet olduğunu kabullenemiyorum.ilişki yaşayacak olan bunu haketmeli,çocuğu olacak olan bunu haketmeli... dünyada mümkün olmayacak kadar büyük bir adalet istiyorum belki de.müge anlı izlemeye dayanamam mesela.bu cahil cühele, çirkin kadınların birden çok erkek bulabilmesi beni çileden çıkartıuor mesela.yeterince iyi olmayan insanların bazı şeyleri yaşamaya hakkı varmiş gibi gelmiyor.aslında altında biraz küçümseme ve büyüklenme var bence. kendini oldukça yeterli güzel zeki ve başarılı görüyorsun muhtemelen. ben bu kadar iyi ilken benim çeyreğim olamayan kadınların yaşadıklarını neden ben yaşayamıyorum diye dert ediniyorsun diye düşünüyorum. bu da genel bir öfke ve kızgınlık hali doğuruyor ister istemez. yani yaşamak istediklerini yaşayabilen herkes tanı tanıma sende bi tık öfke kıskançlık ve nefret uyandırıyor
aslında insan en çok büyüklendiği yerden sınanıyor. ben de 2. çocuğum olana kadar kendimi dünyanın en mükemmel annesi sanırdım. ama hamileliğimin son ayları sonrasında lohusa falan diğer kızıma ki 2.5-3 yaş aralığındaydı o kadar büyük haksızlıklar yaptım ki. onu ihmal ettim sarstım yıprattım. düşündükçe burnumun direği sızlıyor kendimi hiç affedemiyorum. Ama yaptım yani. o nedenle insan tecrübe etmediği durumlar karşısında büyük laflar duruşlar sergilememeli. bi de bu bakış açısı hayatı çok tırmalayan insanlarda oluyor. ben çok zorluk çektim hak ediyorum kafası oluyor. fakat psikolojik destekle vs törpülemek gerekiyor. yoksa hayat feci törpülüyorBen de yaşayabiliyorum.ama nedense diğerlerinden hep daha fazla yaşamam gerekiyormuş gibime geliyor.neden kendimi üstün görüyorum anlayamıyorum.heralde ben hayatta herşeyi hak edilmesi gerektiğini düşünüyorum.bazı şeylerin kısmet olduğunu kabullenemiyorum.ilişki yaşayacak olan bunu haketmeli,çocuğu olacak olan bunu haketmeli... dünyada mümkün olmayacak kadar büyük bir adalet istiyorum belki de.müge anlı izlemeye dayanamam mesela.bu cahil cühele, çirkin kadınların birden çok erkek bulabilmesi beni çileden çıkartıuor mesela.yeterince iyi olmayan insanların bazı şeyleri yaşamaya hakkı varmiş gibi gelmiyor.
Ben törpülemesini isterim zaten açıkçası.bu şekilde daha zor oluyor.sürekli bir hırs, sinir.aslında insan en çok büyüklendiği yerden sınanıyor. ben de 2. çocuğum olana kadar kendimi dünyanın en mükemmel annesi sanırdım. ama hamileliğimin son ayları sonrasında lohusa falan diğer kızıma ki 2.5-3 yaş aralığındaydı o kadar büyük haksızlıklar yaptım ki. onu ihmal ettim sarstım yıprattım. düşündükçe burnumun direği sızlıyor kendimi hiç affedemiyorum. Ama yaptım yani. o nedenle insan tecrübe etmediği durumlar karşısında büyük laflar duruşlar sergilememeli. bi de bu bakış açısı hayatı çok tırmalayan insanlarda oluyor. ben çok zorluk çektim hak ediyorum kafası oluyor. fakat psikolojik destekle vs törpülemek gerekiyor. yoksa hayat feci törpülüyor
artık çok pahalı ama sağlam bir terapistle başlamakta fayda var. çünkü en büyük zarar kendineBen törpülemesini isterim zaten açıkçası.bu şekilde daha zor oluyor.sürekli bir hırs, sinir.
Bilmiyorum kaç yaşında olduklarını ama olaya hastalık gözüyle bakmak için fiziksel bir sıkıntı olması lazım doktora gitmiş konu sahibi yok . Cinsel terapi almış taciz vakası falan olsa o da yok . Birşey dört yıldır olmuyorsa bence de orta tensel çekim veya arzu yoktur .Kaç yaşlarındalarmış ? Hep vajinismus deniliyor ama başka sorunlar da çıkabilir.ten uyumu yoktur mesela.gerçkten çekim duyduğun biriyle aynı evde seks yapmamak çok garip ya.haklısın.akıl alır gibi değil.yatağa bir yatıyorsun.hoşlandığın biriyse direkt o enerji geliyor zaten.kendini yapmayacağım diye zorlasan dayanamazsın hatta.ki regl dönemlerinden biliyoruz zor olduğunu.insan yine de büyük konuşmaktan korkuyor bu tarz şeylerde.
Ben psişik güçleri olduğundan şüpheleniyorum.şaka bir yana ben de bu durumlara akıl sır erdiremiyorum.kadin diyor korunuyordum, prezervatif vardı.hatta başında takmıştık diye direttikçe diretiyor.eee ortada sperm yok ki? Ne neyi dölleyecek ? Ama tutturuyorlar oluyor diye.bu meseleyi de çözemedim ama laf etsen de linç yiyorsun.eee oluyor demek ki.senin benim üreme sistemimle bunlarınki farklı galiba.bunlara vip ürün vermişler.bizdeki takoz.kafasına vura vura ancak çalışıyor. Ahh bir de kullanmayı becerebilseler.hm.meryem gibi kadınlar var.ayy çok
Doktor onerilerini uygulatin bence.Merhabalar uzun zamandır sitedeyim hep yazıp yazmamakta kararsız kaldım ve artık evliligimin 4 senesi bitmiş ve hala vajinusmus problemini gittiğim doktorlarla da yenememis birisi olarak belki buradan birilerinin birsey demesiyle birseyler değiştirebilirim düşüncesi ile yazıyorum. Vajinusmusum artık temasa bile karşı olacak bir hal aldı gittiğim doktorlar sürekli dilatör seti verdi ve tabiki hiçbirini yapamadim kendileri de yapamadılar. Eşimi seviyorum ama konu temasa geldiginde o kadar istemiyorum ki önceden böyle değildi ama başarısız denemeler çok yordu beni. 4 yıl az bir süre değil ne yapacağımı o kadar şaşırdım ki aklımdaki tek şey boşanmak ve eşimin hayatını da mahvetmemek. Alkol denedim, güçlü kas gevseticiler denedim, doktorun verdiği ilaçları denedim artık yani olmuyor, olmuyor ne yapacagim aklimdan o korkuyu silemiyorum. Yardimlariniz icin şimdiden teşekkürler.
Ilişki denemeleri yapıyorlar. Penis vajen girişine değer değmez boşalıyor. Hapla ya da kondomla korunmadiklari icin gebelik oluyor.ama gerçekten merakımdan soruyorum vajinusmusla nasıl hamile kalınıyor. o zaman bazı genç kızlar buraya sürtündüm hamile miyimdir diye yazınca neden linçleniyorlar. demek ki sürtünmeyle hamile kalınıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?