Onceden çok fazla denediğimiz icin şu an dokunması bile yapamayacagimdan kaynakli sorun benim için. Yani en baştan itibaren beni opmesin demiyorum son 7 8 aydır sadece yorgunum yani aşırı derecede depresyondayım. Eşim dünyanın gercekten en mükemmel insanı yani onunla bu sebepten ayrılacağım düşüncesi sadece can yakıcı. Çok fazla doktordan doktora kosturduk onlar çok ilerletmissin deyip seansları arttirdilar artan seanslar içinden çıkılmaz hale geldi ve şu an bu durumdayım yani olsun bitsin artık ne olacaksaEşinize helal olsun, gercekten sabırlı, anlayışlı ve sevgi dolu bir adammış.
Sizin bilinçaltında yatan bir sorununuz var bana kalırsa. Her yolu denemişsiniz ama bu konu ile ilgili psikolojik destek aldınız mı? Dokunmasına bile tahammülsüzlük baya ciddi bir sorun. Bence en azından ön sevişme olsa tedaviler fayda verecekmiş gibi geldi. O baştaki durum olmayınca daha da zor bana kalırsa atlatmak.
Geçmişte yaşadığınız bir sorun mu var yani taciz gibi?Evet farklı sebepler var ama doktorlar bulamadı o sebepleri belki burda siz bulursunuz ileri derece vajinusmus teşhisi koyuldu ve 4 yıl sonra öpmesi bile onun adına üzülmeme sebep oluyor konu yine yapamayacağım yere geliyor doktorda o kadar başarısızlıktan sonra bunlar normal dedi ve ilaç verdi stresimi azaltacak keşke olmasam keşke ilk günlerdeki gibi olabilsem ama yani olmuyor bana gülmesi bile zoruma gidiyor suçluluk psikolojisi o kadar doktora gittikten sonra hala asamamış olmak fazlasıyla kırıcı olabiliyor yani yasattiklarimiz içinde zor ama yaşayan icin bu durum tarif edilemez bir acı iki kişilik üzülmek daha can yakıcı yani hayatımıza devam edemiyoruz
Hiç hatırlamıyorum bu yuzden hipnoz tedavisi bile aldım sadece annem ve cevre çok fazla baskı kuruyordu üzerimde. Eşimle de ilk 1 sene çok fazla sorunlar yaşadık onun ailesinden dolayı. Ben ülke değiştirdim okulum bitmeden ve anlatılanlarla ortada olanlar aynı şeyler değildi maddi değil kimseden maddi beklentim olmadı ama manevi anlamda onun ailesi bir öldürmediği kaldı neyse o günler bitti ama ben eskisi gibi olamadimGeçmişte yaşadığınız bir sorun mu var yani taciz gibi?
Sonuna kadar gittim birkaçı online idi sadece dilator uygulaması yapamadim doktorun kendisi de yapamadı. Cinsel terapilerle ilerlemeye calistilar Geçen sene bir tedavi sonrası bayagi yol kat ettik ama sonra ben tatile annemlere gittim döndüğümde yine hersey başa sarmisti.Onca tedavi yöntemi ve onca doktor denediğinizi söylüyosunız. Her tedavinizi sonuna kadar devam ettirdiğinizden emin misiniz? Sizinki gibi bi hikayeyi ilk kez duyuyorum.
Yani nasıl annenize gidip tedaviye ara verebiliyorsanız mesela? İlerleme katetmisken gözünüz başka bir şeyi nasıl görüyor? Gerçekten sorun çözmek isteyen doktorun kapisindan ayrılmaz değil ki tatile gitsin.Sonuna kadar gittim birkaçı online idi sadece dilator uygulaması yapamadim doktorun kendisi de yapamadı. Cinsel terapilerle ilerlemeye calistilar Geçen sene bir tedavi sonrası bayagi yol kat ettik ama sonra ben tatile annemlere gittim döndüğümde yine hersey başa sarmisti.
Tedavi çoktan bitmişti tedavi sonrasi tedavinin bittigi anlamina gelir ve Turkiyeye bilet almistim kardeşimin düğünü için ve bir akşam şaşırtıcı bir sekilde bayagi yol kat ettik ama döndüğümde yine başa sarmistim. O değil de tedavi olmak istemesem burda ne işim var nasıl bir yargılama durumu yaratıyorsunuz ayrica her 6 ay büyük bir rahatsızlık anlattığım için genel kontrole Türkiye ye gelmek zorundayım. Bu yuzden kardeşim düğününü o 6 aylik sürece koydu. Umarım sorunu çözmek istediğimi ispatlayabilmisimdirYani nasıl annenize gidip tedaviye ara verebiliyorsanız mesela? İlerleme katetmisken gözünüz başka bir şeyi nasıl görüyor? Gerçekten sorun çözmek isteyen doktorun kapisindan ayrılmaz değil ki tatile gitsin.
Bir de dilatörü deneyin o zaman. Eşinizden boşanmaktansa bi anlık acı çekme(acısız da olabilir) cesaretini edinin derim. Bakın kimse yalan söylemiyor regl acısı yaşayan varlıklarız biz doğum yapan varlıklarız. Birleşme yaşarsanız sonrasında neden bu kadar korktum diye kendinize çok kızacaksınız. İğne olmak ne kadar acıtıyosa o kadar acıyacak beşki de hiç acımayacak. Eşinize haksızlık ediyosunuz. Canınızı vermiyceksiniz penisi içinize girdi diye. Gözünüzü karartın artık. Ben olsam bu kadın beni sevmiyo derim boşanırım ciddenSonuna kadar gittim birkaçı online idi sadece dilator uygulaması yapamadim doktorun kendisi de yapamadı. Cinsel terapilerle ilerlemeye calistilar Geçen sene bir tedavi sonrası bayagi yol kat ettik ama sonra ben tatile annemlere gittim döndüğümde yine hersey başa sarmisti.
Belki de adam da çok istekli değil. Beklentiyi mi sıfıra indirdi, kabullendi mi artık anlamadım.Kocam böyle bir tedavinin ortasında ailesinin yanına gitse ve döndüğünde her şey başa sarmış olsa ciddi problem çıkarırdım. Bazen çok anlayışlı olmakta iyi değil.
Eşli denemede daha iyiyim daha rahatım sadece aslında ihtiyacım olan kafamdan dusunceleri silmeyi başarabilmek yani o an hicbirsey düşünmek istemiyorum. Yani konsantremi o an olan şeye vermek istiyorum ama kafamdaki milyonda düşünce hepsi birden basıyor beniBir de dilatörü deneyin o zaman. Eşinizden boşanmaktansa bi anlık acı çekme(acısız da olabilir) cesaretini edinin derim. Bakın kimse yalan söylemiyor regl acısı yaşayan varlıklarız biz doğum yapan varlıklarız. Birleşme yaşarsanız sonrasında neden bu kadar korktum diye kendinize çok kızacaksınız. İğne olmak ne kadar acıtıyosa o kadar acıyacak beşki de hiç acımayacak. Eşinize haksızlık ediyosunuz. Canınızı vermiyceksiniz penisi içinize girdi diye. Gözünüzü karartın artık
Hayata tabi devam edilmez ben temas vs olmasa kısa tutulsa bile agresif birine dönüşüyorum. Bence kendinize güveniniz yok mutlu edemem mutsuz oluruz zaten olmuyor diye diye iyice özgüveniniz düşmüş işveli cilveli olun gülün eğlenin heyecanlandırın eşinizi sizde heyecanlanın vs insanlar ne ameliyatlara giriyor senin vücudun buna programlı şekilde hicbir zararı yok gördüğüm kadarıyla stressiz yapılan her iş başarı getiriyo hayatta. Meditasyon öneririm ve bolca müstehcen film izleyin kendinizi tanıyın sevdiğiniz adamlasınız onunla her dakika insan ilgilenmek ister yani o seninle ederken de mutlu olur insan. Sizde normal bir insansınız kesinlikle cabalayın.Evet farklı sebepler var ama doktorlar bulamadı o sebepleri belki burda siz bulursunuz ileri derece vajinusmus teşhisi koyuldu ve 4 yıl sonra öpmesi bile onun adına üzülmeme sebep oluyor konu yine yapamayacağım yere geliyor doktorda o kadar başarısızlıktan sonra bunlar normal dedi ve ilaç verdi stresimi azaltacak keşke olmasam keşke ilk günlerdeki gibi olabilsem ama yani olmuyor bana gülmesi bile zoruma gidiyor suçluluk psikolojisi o kadar doktora gittikten sonra hala asamamış olmak fazlasıyla kırıcı olabiliyor yani yasattiklarimiz içinde zor ama yaşayan icin bu durum tarif edilemez bir acı iki kişilik üzülmek daha can yakıcı yani hayatımıza devam edemiyoruz
Kesinlikle çok haklısınız dusunecegim bunuBelki de adam da çok istekli değil. Beklentiyi mi sıfıra indirdi, kabullendi mi artık anlamadım.
Şimdi ben huysuz bir kadınımdır. Sevgilim istediğim bir şeyi yapmadığında anında havayı yağmura bağlarım yani. Ama umursamazsam he he der geçerim.
Çok istediği bir şeyi elde edemediğinde insan ne derece sakin kalabilir ki?
Yaşamadığımı nereden biliyorsunuz?Yaşamayan biri için böyle maşallah demek çok kolay. İnsanda psikoloji denen birşey kalmıyor. Biraz daha anlayışlı tepkiler verebilirsiniz
Çabalıyorum inanın benim durumumda olan binlerce kadın gibi. Sadece bana söyleyin ki şunu yap ve kafandaki düşünceler yok olacak. Çok fazla düşünüyorum. Kafamda olmayacak diye sesler uçuşuyor artık yani hayatım normal olarak devam etmiyor ne yapayım da sussun yani buraya yazacak kadar çaresizimHayata tabi devam edilmez ben temas vs olmasa kısa tutulsa bile agresif birine dönüşüyorum. Bence kendinize güveniniz yok mutlu edemem mutsuz oluruz zaten olmuyor diye diye iyice özgüveniniz düşmüş işveli cilveli olun gülün eğlenin heyecanlandırın eşinizi sizde heyecanlanın vs insanlar ne ameliyatlara giriyor senin vücudun buna programlı şekilde hicbir zararı yok gördüğüm kadarıyla stressiz yapılan her iş başarı getiriyo hayatta. Meditasyon öneririm ve bolca müstehcen film izleyin kendinizi tanıyın sevdiğiniz adamlasınız onunla her dakika insan ilgilenmek ister yani o seninle ederken de mutlu olur insan. Sizde normal bir insansınız kesinlikle cabalayın.
Birden bire dilator ile zor gelir.Kulak çöpü ile başlayın egzersizlere,sonra serçe parmak,işaret parmağı diye devam edin, bunları geçince geçersiniz dilatore..Nefes ve kegel ile bu aşamaları geçip hedefe ulaşırsınız,ben de üç ay yaşadım bunu, biliyorum.Merhabalar uzun zamandır sitedeyim hep yazıp yazmamakta kararsız kaldım ve artık evliligimin 4 senesi bitmiş ve hala vajinusmus problemini gittiğim doktorlarla da yenememis birisi olarak belki buradan birilerinin birsey demesiyle birseyler değiştirebilirim düşüncesi ile yazıyorum. Vajinusmusum artık temasa bile karşı olacak bir hal aldı gittiğim doktorlar sürekli dilatör seti verdi ve tabiki hiçbirini yapamadim kendileri de yapamadılar. Eşimi seviyorum ama konu temasa geldiginde o kadar istemiyorum ki önceden böyle değildi ama başarısız denemeler çok yordu beni. 4 yıl az bir süre değil ne yapacağımı o kadar şaşırdım ki aklımdaki tek şey boşanmak ve eşimin hayatını da mahvetmemek. Alkol denedim, güçlü kas gevseticiler denedim, doktorun verdiği ilaçları denedim artık yani olmuyor, olmuyor ne yapacagim aklimdan o korkuyu silemiyorum. Yardimlariniz icin şimdiden teşekkürler.
Eşli deneme daha rahat benim için. Sadece denemelerde kafam çok fazla olumsuz düşünceyle dolu oluyor ve başa çıkamıyorumBirden bire dilator ile zor gelir.Kulak çöpü ile başlayın egzersizlere,sonra serçe parmak,işaret parmağı diye devam edin, bunları geçince geçersiniz dilatore..Nefes ve kegel ile bu aşamaları geçip hedefe ulaşırsınız,ben de üç ay yaşadım bunu, biliyorum.
İşte diyorum ki sorun olmaz demen zaten kafandan bitiyor olay.. Ben araba suremem diyordum sürdüğümu fark ettim hahaÇabalıyorum inanın benim durumumda olan binlerce kadın gibi. Sadece bana söyleyin ki şunu yap ve kafandaki düşünceler yok olacak. Çok fazla düşünüyorum. Kafamda olmayacak diye sesler uçuşuyor artık yani hayatım normal olarak devam etmiyor ne yapayım da sussun yani buraya yazacak kadar çaresizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?