- 3 Eylül 2015
- 3.279
- 6.302
- 78
- Konu Sahibi Piremsesim11
-
Şöyleki; birisi asgari ücreti yetersiz bulur , diğeri "ama daha ne olsuun vs vs" diyerek cevap verebilir. Konu hükümet yanlısı ve karşıtı olmak muhabbetlerine döner.Nesı tehlıkelı kı? hayatın gerçeği
Neden?bu millete çok bile.
Ocaktan itibaren yapılacak zorunlu BES kesintilerini de unutmayalım.aynen.. bir de bizde "kafalarından" vergi uydurdukları için, alınan maaş geri veriliyor zaten.. 1400 tl kalmayacak kimsede hatta alamadan gidecek..
Daha yeni bir is gorusmesine gittimBekar bir çalışanın aylık yaşama maliyeti ise 1.761,74 TL olarak gerçekleşmiştir.
*Alıntıdır.
En son tarih aralık olduğuna göre, durum cidden vahim
Neden?
Ocaktan itibaren yapılacak zorunlu BES kesintilerini de unutmayalım.
ya o zaman ben yeterlı dıyenlerın de savunmasını gormek ısterım.olabılır yeterlı dıyenler deŞöyleki; birisi asgari ücreti yetersiz bulur , diğeri "ama daha ne olsuun vs vs" diyerek cevap verebilir. Konu hükümet yanlısı ve karşıtı olmak muhabbetlerine döner.
Gerçekten uzun uzun fikirlerimizi yazmak tartışmaya, dolayısıyla konunun kapanmasına sebep olmayacaksa ne ala.
Oluyor ya hani genelde
Bir evimiz var kıraya verdık onu 1750 lıraya evı gorsenız kucuk ogrencılere verdı.yanı aıle yasayamaz.dusununun mıller nasıl kıra parası versınBen de gecen gun esime bunu diyordum. Kiralar ucmus asgari ucretle calisanlar nasil odesin diyordum. Allah yardimcilari olsun cok zor. 1400 liraya hem yiyeceksin, hem gezeceksin, hem giyeceksin hem hastane, okul zart zurt odeyeceksin hem de kira elektrik su dogalgaz odeyeceksin, canin dondurma cekecek cikip yiyeceksin! Neyse susuyorum!....
Çok dogrunedeni malum değil mi? senelerdir oy verdikleri parti kendilerine bu rakamı reva görüyo, millet de bunu bi halt zannediyo.
kdv'nin Ötv'si, Ötv'nin KDV'si derken vergiception'ı yaşatıyorlar bizeama @captain price 'ın dediği gibi çok bile, ben olsam 500 verirdim
dünya üzerinde -ception'lu espri yapan bi ben kaldım sanıyodum. görünce bi sevindim
İşte tam da böyle bir mesaja cevap verirsem banlanır belki senin de banlanmana sebep olabilirim, hiç gerek yok sanırımnedeni malum değil mi? senelerdir oy verdikleri parti kendilerine bu rakamı reva görüyo, millet de bunu bi halt zannediyo.
İşte tam da böyle bir mesaja cevap verirsem banlanır belki senin de banlanmana sebep olabilirim, hiç gerek yok sanırım
Bir evimiz var kıraya verdık onu 1750 lıraya evı gorsenız kucuk ogrencılere verdı.yanı aıle yasayamaz.dusununun mıller nasıl kıra parası versın
Çok dogru
1750 mi kiraBir evimiz var kıraya verdık onu 1750 lıraya evı gorsenız kucuk ogrencılere verdı.yanı aıle yasayamaz.dusununun mıller nasıl kıra parası versın
Çok dogru
Komik değil . .bacım sen kendine 1404 lirayı layık görüyosan istediğin kadar cevap ver. banlanmışız banlanmamışız ne yazar. sen banlanmazsan ben banlanmazsam nasıl çıkar karanlıklar aydınlığa. peheeeey.
Kadıkoy merkez 3 kısı kalıyor .3 oda bır salon ama kucuk.degerı okadar metroya falan yakın merkezı ondan1750 mi kira
nerde bu ev?
kaç öğrenci kalıyor içinde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?