- 2 Ocak 2015
- 6.447
- 15.481
- 448
Bak bu da taşınacak kardeş. Forum kullanmayı öğrendiğinizde o gereksiz dediğiniz kişilerin yardımına ihtiyaç duyma
( gereksiz ) nasıl da biliyorsun kendiniBak bu da taşınacak kardeş. Forum kullanmayı öğrendiğinizde o gereksiz dediğiniz kişilerin yardımına ihtiyaç duymazsınız
Bunu diyenler sorsanız her gün şekerli ve hamurişili gıdalar tüketiyordurBen bi kere doğumdan sonra hemen aşı olacağım dedim.
Minicik bebeğin vücuduna ne idüğü belirsiz maddeleri emzirme yoluyla sokacak olmakla suçlandım
Nasıl işe alımlarda askerlik şartı aranıyorsa genelde, şu anda da devir böyle.. Sizin aşı olmama hakkınız olduğu kadar işverenin de sağlık risksiz insan çalıştırma hakkı var. Sonuçta markette çalışıyorsunuz insanlarla temasınız çok fazla bulaştırıcı da olabilirsiniz adam müşterilerini de düşünmek zorunda.Kızlar ben markette çalışıyorum. Müdürüm aşı dayatması yapıyor. Bildiğim kadarıyla aşı zorunlu değil yani böyle bir şey yapabilir mi? Bugün yaptırmayanlar randevu alsın diyo. Ben olmak istemiyorum bu da benim hakkım yani böyle bir şey olabilir mi ?
Sizin gibi olanlara tabiki saygiliyiz. Sizin gibi aşı olmayıp bu sekilde davrananlar bas taci bence. Kizdiklarimiz aşı olmayıp butun kuralları ihlal edip baskalarinin haklarına girenlerŞu korona bitse de bu tartışmalar da bitse gitse ya. Aşı olan olmayana aptal diyor, olmayan da olana.
Şahsen aşı olmak istemiyorum. Bu güne kadar zorunlu haller dışında sokağa adım atmadım. Koronavirus tamamen bitene kadar da atmam nolacak diyorum. Asosyalligin dibini ekmekle kazıdım. Hani sokakta maskemi indirip de bir yudum su icmisligim yoktur. Kafeler açılınca gidip de cay içeyim demedim. Hiç Bir akrabamı uzaktan da olsa görmedim, çünkü evden dürbün yok.Bir seneyi geçti otobüs minibüs kullanmadım. Özel arabam da yok.
Ha, aşı olmuyorum uleyn sokaklar da benimdir, maske de takmam ortalıkta cirit atarım size ne, diyenlerden asla olmayacağım kesin. Ne kendimi ne bir başkasını tehlikeye atarım. Aşı olana akılsız deme haddini de kendimde bulmam mümkün değil. Aynı saygıyı beklerim yalnız.
Aşı yaptıranlara bol antikorlu sağlıklı günler diliyorum.
Bunu diyenler sorsanız her gün şekerli ve hamurişili gıdalar tüketiyorduronlar bebeğe geçince sorun yok çünkü (!)
Ben de emziriyorum aşı oldum dedim bir yerde işte bebeğinizi riske atmışsınız falanlar filanlar havalarda uçuştu. Kardeşim ne riski yaa antikor riski mi hayret bişey ne kadar bilinçsiz bir toplumuz gerçekten bazen şaşırıyorum.Ben bi kere doğumdan sonra hemen aşı olacağım dedim.
Minicik bebeğin vücuduna ne idüğü belirsiz maddeleri emzirme yoluyla sokacak olmakla suçlandım
Ben de emziriyorum aşı oldum dedim bir yerde işte bebeğinizi riske atmışsınız falanlar filanlar havalarda uçuştu. Kardeşim ne riski yaa antikor riski mi hayret bişey ne kadar bilinçsiz bir toplumuz gerçekten bazen şaşırıyorum.
Onlara neymiş acaba? Onların çocuğunu mu emzirecekmişsiniz ki? Böyle şeylere kulak tıkamak en iyisi bence. Canınızı sıkmayın böyle bir şey için.Ben bi kere doğumdan sonra hemen aşı olacağım dedim.
Aynen çocuk doktorumuz mutlaka olun dedi. Biontech oldum. Migren hastasıyım normalde 1 gün süren şiddetli baş ağrısı dışında yan etki yaşamadım. Kol ağrısını söylemiyorum bile çünkü hamileyken ve doğumdan sonra tetanos aşısı olmuş biri olarak bunun ağrısı bana vız geldi tırıs gittiAy deneyimleyen birini buldum
Hemen sorularımı sormam lazım
Doktor mu olun dedi?
Bir de hangisini oldunuz?
Açıkcası bebeğime kavuştuktan sonra Covid olmak istemiyorum. Hemen aşı olmak istiyorum.
Bende böyle düşünüyorum.Aşı için hep endişe ettik.Biontech olmak istiyordum koruyuculuğu daha fazla diye.Yan etkileri ve alerji riskinden dolayı sinovac oldumEski çalıştığım yerde covid-19 kapan kişiler olunca işler durmuştu. Aşı zorunlu değil ama işverenlerin kendi işlerini düşünmesi de gayet normal. Sizin aşı olmama hakkınız olmama hakkınız olduğu gibi onların da aşı olanlarla çalışma hakkı var
siz neden olmak istemiyorsunuz özel değilse
Aynen çocuk doktorumuz mutlaka olun dedi. Biontech oldum. Migren hastasıyım normalde 1 gün süren şiddetli baş ağrısı dışında yan etki yaşamadım. Kol ağrısını söylemiyorum bile çünkü hamileyken ve doğumdan sonra tetanos aşısı olmuş biri olarak bunun ağrısı bana vız geldi tırıs gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?