NiyekiBuralar karışır...
Çünkü kendisi genç ve sağlıklı. Geri kalan onu bağlamıyor.50 bin insan ölmüş, yüzde 1 bile değil diyerek küçümsemesi benim sinirimi bozdu
Ne basit dimi
50 bin..
Alt tarafı bir sayı
Siz yine bakıyor muşsunuz ben bakmıyorum bile.Ben şunu şunu dinle dedikleri kişilere bakıyorum. Bu kişiler sırf çıkarı için aşı karşıtlığı yapıyorlar. İsim vermeyeceğim aşı karşıtı bir tane doktor (aşı karşıtlarının en çok örnek verdiklerinden biri) konuşup konuşup benim ürettiğim bir gıda takviyesi var onu alın aşı yaptırmayın diyor. Sırf kendi ürününü satmak için böyle bir şey yapıyor. Ne kadar büyük bir kötülük ve para hırsı
Yaza yaza kollarımız ağrıdı günlerdir değişen bir şey olmamışHaha bilmiyordum ben yeni gördüm
halbukı sperm artısı gorulmus ne kısırlastırmasıYaza yaza kollarımız ağrıdı günlerdir değişen bir şey olmamışkendini çok önemsemekte psikolojise incelenmiş teşhisleri konmuş. Yok kısırlaştırılıyoruz yok ağır metal yükleniyoruz yok sistemlice öldürülüyoruz yok çip takıyorlar bize ha ha ha aaaaaa öylemiymişşşşşş der geçerim ben valla
50 bin insan ölmüş, yüzde 1 bile değil diyerek küçümsemesi benim sinirimi bozdu
Ne basit dimi
50 bin..
Alt tarafı bir sayı
Aşı olmama hakkınız var ama nedeni önemli bence bende şuanda olmuyorum mesela ama henüz çok yeni gebeyim ve çok zor şartlarda gebelik elde ettim yan etkisi ne olur bilmediğim için biraz daha bekleme kararı aldım gebelik söz konusu olmasa koşa koşa gider olurdum aşımı, böyle bir durumunuz veya ekstra sağlık sorununuz yoksa olun lürfen aşınızı, örn eşim randevusunu aldı hastaneye kadar gitti ama ciddi alerji hastalığı olduğu için doktorlar aşı uygulamayı reddedip gönderdi eve nasıl bir yan etki yapacağını bilmiuyoruz o yüzden hayatınızla oynayamayız demişler.Kızlar ben markette çalışıyorum. Müdürüm aşı dayatması yapıyor. Bildiğim kadarıyla aşı zorunlu değil yani böyle bir şey yapabilir mi? Bugün yaptırmayanlar randevu alsın diyo. Ben olmak istemiyorum bu da benim hakkım yani böyle bir şey olabilir mi ?
Aşı olmama hakkınız var ama nedeni önemli bence bende şuanda olmuyorum mesela ama henüz çok yeni gebeyim ve çok zor şartlarda gebelik elde ettim yan etkisi ne olur bilmediğim için biraz daha bekleme kararı aldım gebelik söz konusu olmasa koşa koşa gider olurdum aşımı, böyle bir durumunuz veya ekstra sağlık sorununuz yoksa olun lürfen aşınızı, örn eşim randevusunu aldı hastaneye kadar gitti ama ciddi alerji hastalığı olduğu için doktorlar aşı uygulamayı reddedip gönderdi eve nasıl bir yan etki yapacağını bilmiuyoruz o yüzden hayatınızla oynayamayız demişler.
aynı durumu ben de yaşadım bana da yapmadılar . eşinizin neye alerjisi vardı acaba ?Aşı olmama hakkınız var ama nedeni önemli bence bende şuanda olmuyorum mesela ama henüz çok yeni gebeyim ve çok zor şartlarda gebelik elde ettim yan etkisi ne olur bilmediğim için biraz daha bekleme kararı aldım gebelik söz konusu olmasa koşa koşa gider olurdum aşımı, böyle bir durumunuz veya ekstra sağlık sorununuz yoksa olun lürfen aşınızı, örn eşim randevusunu aldı hastaneye kadar gitti ama ciddi alerji hastalığı olduğu için doktorlar aşı uygulamayı reddedip gönderdi eve nasıl bir yan etki yapacağını bilmiuyoruz o yüzden hayatınızla oynayamayız demişler.
eşimin tek birşeye değil malesef bir çok gıda maddesine, polenlere alerjisi var hatta öule bir alerjiki piknikte falan yerdeki çimlerle temas etse yine alerji oluyor, çoğu zaman alerji nefes borusunu etkiliyor ve nesef almakta zorlanıyor serum yemeden düzelemiyor.aynı durumu ben de yaşadım bana da yapmadılar . eşinizin neye alerjisi vardı acaba ?
Allah sizlerden razı olsun, haklarınız ödenemez. Ailelerinizden ayri kaldınız, insanlar maskeden nefes alamiyorum diye saçma sapan bahanelerle maskelerini indirirken, sizler ne yemek yiyebildiniz, ne uyuyabildiniz.Konuyu gördükçe sinirlerim tepeme çıkıyor tekrardan. Ya benim mesleğimi tek sevdiğim yönü insanlara yardım ediyor olmakti. İlim ifran askiyla yapmıyorum yani. Stresini mutsuzlugunu tek yenen artı yönü insanlara olan bir nebze faydaydi. Covid döneminde gönüllü oldum. Eşim hiç alakası olmayan bir bölümde olmasina rağmen covid bölümüne geçti arkadaşlarına yardımcı olabilmek için.
Burdan klavye sallaması kolay. 16-18 saat çalışan doktor dinlenebilsin diye plastik cerrahi dermatalog göz doktorları nöbet yaptı fazladan. 6-7 ay çocuklarını göremediler. Gören sarilamadi.
Dermatolog doktorun belki de 10-15 gündür yoğun bakımda başında beklediği hastasini kollarında kaybetmesi ne demek biliyor musunuz?! Kaç doktor kaç hemşire bu dönemin travmasini ömrünce hissedecek. Yüzde bir bile değilmiş!!!! İlk banimi yiyeceğim o olacak .
Aşı olmama hakkınız var ama nedeni önemli bence bende şuanda olmuyorum mesela ama henüz çok yeni gebeyim ve çok zor şartlarda gebelik elde ettim yan etkisi ne olur bilmediğim için biraz daha bekleme kararı aldım gebelik söz konusu olmasa koşa koşa gider olurdum aşımı, böyle bir durumunuz veya ekstra sağlık sorununuz yoksa olun lürfen aşınızı, örn eşim randevusunu aldı hastaneye kadar gitti ama ciddi alerji hastalığı olduğu için doktorlar aşı uygulamayı reddedip gönderdi eve nasıl bir yan etki yapacağını bilmiuyoruz o yüzden hayatınızla oynayamayız demişler.
Ben bu güne kadar çocuklarım eşim kendim bütün aşıları olduk aşı karşıtı değildim ama konu kovid olunca milleti kısıtlamaya çalışıyorlar ona kızıyorum hangi Avrupa ülkesi demiş mesela aşı olmayan resmi dairelere giremesin hastaneye alınmasın yada millet köpek gibi aşılansın yok şafak vakti operasyonu yapılsın spor salonlarında gelişi güzel aşılansın bilmem ne millet babasının hayrına bize hizmet veriyor sanki ! Ben buna kızıyorum o yüzden bu karşıtlığım adam TV ye çıkıyor bi öyle sallıyor bir böyle sallıyor millet özgürse herkes aynı derecede özgür olsun !Onay formunu okumamiş olsam size inanacaktim,o kadar inanarak yazıyorsunuz ki.
Faz 3 dediginiz zaten çok seneler alan bir süreç. Hemen yapilabilen bi şey olsaydı hemen yapılırdı.
Diğer yandan insanlar covidden ölüyor. Insanlık ağır bir imtihandan geçiyor. Millet birbirinden kaçıyor. Bütün sektörler batıyor.
Faz 3 beklenecek bir ortam yoktu.
Anlayabiliyor musunuz?
Sizin gibi çok ilim irfan sahibi insanlar yüzünden 21.yy da bu ülkede kızamıktan suçiceginden ölen çocuklar oldu.
Buna karşılık kuduzdan korkan koşa koşa kuduz aşısı yaptırıyor.
Yetkim olsa aşı karşıtlarına , bütün aşılar için yasak koyardım.
Bakalim oturup yavaş yavaş kuduz olmayı beklemek nasıl oluyor?
eşimin bir çok gıdaya alerjisi var öyle ayda yılda bir olan bir alerji değil haftanın 2-3 günü sürekli alerji, bazı günler alerjisi nefes borusunu etkiliyor nefes alamıyor hastaneye gidip serumlar iğneler yemek zorunda kalıyor, daha kapsamlı bir hastaneye gidip bir takım testlerden geçmesi gerekiyormuş o testler sonucu aşı uygulanabilirmiş sadece.biontech ıcın konusuyorum en guclu olan o dıyorlar o yuzden onu sectık
esımın ve benım yuksek alerjı rıskımız var esımın penısılın alerjısı benım aspırıne alerjım var ıkımızde bu yuzden öluyorduk yogun bakımda kaldık zamanında ...
ası randevusu alırken uyarı aldık hastanede yaptırın yuksek rısk grubundasınız alerjı acısından dıye
doktora sorduk aşı belkı alerjı yapabılır ama kesın degıl buda nadır gorulen bırsey bu yuzden asıdan sonra 20 dk hastanede beklemenızı onerırız dedıler kımse ası olmayın demedı sadece rısklı gebelıgı olan bazı hastaların ılk 4 ay gebelık ıcındeyse beklemesını onerıyorlar
esınızın daha yuksek ne alerjısı varmıs merak ettım acıkcası
Kızlar ben markette çalışıyorum. Müdürüm aşı dayatması yapıyor. Bildiğim kadarıyla aşı zorunlu değil yani böyle bir şey yapabilir mi? Bugün yaptırmayanlar randevu alsın diyo. Ben olmak istemiyorum bu da benim hakkım yani böyle bir şey olabilir mi ?
daha kapsamlı bir hastaneye gidip bir takım testler yaptırması gerekiyormuş o testler sonucu aşı uygulanabilirmişBöyle bir şey çok garip geldi
Aklınıza gelebilecek her türlü metale hatta böceklerin tüylerine bile alerjisi olan bir tanıdığım biontech oldu. Hastanede beklettiler bir süre, alerji ilacı verdiler o kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?