- 3 Şubat 2018
- 26.015
- 111.919
- 598
Benim annem de aynı duruma geldi hanımefendi o zaman bazı şeylerin farkına varmış olsaydım sonradan tedavi listesinden çıkardıkları ilaçları en başta vermezdim anneme içirmezdim evde bakar başından ayrılmazdım ne olursa olsun annem bnm şimdi bir metre yürüyor durup dinleniyor insanlara test tahlil yapmadan sonuçları ne olacak demeden 8*8 3*3 ilaçları verdiler sonra yoğun bakıma muhtaç ettiler bnm annem birde iki kutu içti onların hepsini
Esimi ne tetikledi pekiBenim k.peder corona oldu sapasağlam adamın şekeri çıktı, hiçbirşeyi yoktu öncesinde , ben de ilaçların tetiklediğini düşündüm açıkçası
İddialı bir şey yazıyorsun. İnsanlar yalanlayınca bilmiyorum diyosun. Bilmediğinin hepimiz farkındayız zaten. Bilmiyorsan insanları yanıltmaya çalışma. İnsanların aşı olmaması için verdiğin bu azmi bilim insanları aşıyı bulmak için vermemiştirBilmiyoruz ki sonuçta yeni bir teknolojibunu da sağlık bakanı dedi mRNA ilk defa kullanılıyor
Daha eski yöntemlerle elde edilen Sinovaca neden karşısınız?Bilmiyoruz ki sonuçta yeni bir teknolojibunu da sağlık bakanı dedi mRNA ilk defa kullanılıyor
Annem 3 tane değişik ilaç kullandı keşke sadece ağrı kesici ateş düşürücü kullanmış olsaydıTürkiyede hangi ilaclar veriliyordu? Bende Corona gecirdim. Agri kesici/ates düsürücü haric birsey verilmedi
Sizin yakınınız nefessiz kalarak öldü mü???? Canınız kanınız göz göre göre gitti mi!Valla aşşırı öldürücü virüs var ortada ve 5 milyon kişi hastalanmış 50 bin kişi ölmüş iki yılda buda demek istiyor ki yüzde 1 bile değil sakin olsanız bişey olmadığını fark edeceksiniz
Sonuçları ağır olmaz mı ? Ülkemizde asie formu doldurulmuyor ki tabi ağır sonuçlardan haberimiz olmaz. Hiçbir ilaç, aşı yan etkisiz değildir.Siz aşıları cok yanlış anlamışsınız yalnız
Aşı, vücuda mikrop verip bağışıklığı o virüse karşı dayanıklı hale getirmektir.
Çocuklar aşıdan sonra niçin ateşlenir? Çünkü bünye onunla savaşır ve kabullenir o mikrobu.
Ası olan tabi ki hasta olur saçmalamayın!
Ama sonucları ağır olmaz.
Eski zamanlarda aşılar olmadığında çocuklar en basit hastalıklardan ölüyordu.
O basit hastalıklar suan da var tabıı ki , ama bünyeler alışkın olduğu için bağışıklık ciddiye almıyor
Ya herkes bişey söylüyor, ama benim k.peder çok kötü oldu , şimdi iyi ama ha bire şekeri çıkıyor, belki de corona sebep oldu, tüm dengesi bozulmuş durumda kan değerleri bile tavan yapmışİlaç kullanmayan arkadaşımda tansiyon problemi kaldı. sürekli tansiyonu düşüyor koronadan sonra
Bunları ben uydurmadım cdc açıklaması bunlar
Sizin aşıyı savunduğunuz azmi de aşı üreticisi kendi aşısını savunmak için vermiyor maalesef karşılıklı bu işlerİddialı bir şey yazıyorsun. İnsanlar yalanlayınca bilmiyorum diyosun. Bilmediğinin hepimiz farkındayız zaten. Bilmiyorsan insanları yanıltmaya çalışma. İnsanların aşı olmaması için verdiğin bu azmi bilim insanları aşıyı bulmak için vermemiştir
Çünkü virüs vücuda hasar veriyor ama anlamıyorlar.Bende de yüksek tansiyonu bıraktı hatıra olarakKendisi eşimin coronadan sonra şeker hastalıgına yakalanmasını kullandıgı corona ilaclarından sandıama biz hiç ilaç kullanmadan atlattik coronayı adam şeker hastası oldu bir iki ay sonra
En basit ağrı kesicinin bile yan etkisi var arkadaşım.Sonuçları ağır olmaz mı ? Ülkemizde asie formu doldurulmuyor ki tabi ağır sonuçlardan haberimiz olmaz. Hiçbir ilaç, aşı yan etkisiz değildir.
Link bırakıyorum. Vaktiniz varsa inceleyin Lütfen.
Chart-confirmed guillain-barre syndrome after 2009 H1N1 influenza vaccination among the Medicare population, 2009-2010.
"Chart-confirmed guillain-barre syndrome after 2009 H1N1 influenza vaccination among the Medicare population, 2009-2010."www.greenmedinfo.com
Valla hepsini araştırıyorum ama bizim ülkemizde hiç bir veri yok hepsi cdc den İngiltere'den Fransa'dan Rusya'dan hoş bizim ülkemizde ne açık açığa açıklanmış ki bu açıklansın sizde haklısınızDoğru ama eksik bilgi paylaşıyorsunuz.
Bu da propaganda oluyor
Tamamını paylaşın
Mesela covid yüzünden kalp rahatsızlığı geçirenlerin aşı yüzünden geçirenlerden kat kat daha fazla olduğunu da ekleyin mesajınıza
Diğer türlüsü bilginin işimize gelen taraflarınu almak oluyor
Virüsün kendisi maalesef endokrin sistemi etkiliyor bakın ilaç kullanmadım, çoğu kişiye göre hafif geçirdim ve sapasağlam ben hipotiroid oldum.Benim k.peder corona oldu sapasağlam adamın şekeri çıktı, hiçbirşeyi yoktu öncesinde , ben de ilaçların tetiklediğini düşündüm açıkçası
E onam formunda yazıyor faz 3 çalışmaları devam ediyor yazıyor
Valla aşşırı öldürücü virüs var ortada ve 5 milyon kişi hastalanmış 50 bin kişi ölmüş iki yılda buda demek istiyor ki yüzde 1 bile değil sakin olsanız bişey olmadığını fark edeceksiniz
Tamam işte bunu zaten corona yapiyor diyoruz ilaca gerek yok dr lar corona gecirenlerin kan sulandirici içmesini tavsiye ediyordu çunkü kanı pıhtılastıriyor damarları burusturup kalp krizine neden oluyorduYa herkes bişey söylüyor, ama benim k.peder çok kötü oldu , şimdi iyi ama ha bire şekeri çıkıyor, belki de corona sebep oldu, tüm dengesi bozulmuş durumda kan değerleri bile tavan yapmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?