Aşı dayatması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Korona döneminde 3 aile ferdimi kaybettim ama hiç biri coronadan değilde ananem koahtan öldü dedem kalp krizi geçirdi oda neden biliyomusun pandemi ilan edip hastaneleri tıkadılar kalp doktorundan randevu bulup götüremedik ne özelde ne devlette en son randevu bulduk randevu günü sabahı kalp krizi geçirdi döndüremediler en son babanem çin aşısı olduktan bir ay sonra beynine pıtı attı 2 hafta yoğun bakımda yattı çıkınca 2.doz aşısını oldu 3 hafta sonra da vefat etti. Aşıdan olabilir mi dedim herkes alakası yoktur sıkıntıdan olmuştur dedi....

Bu arada babam 50 yaşında.
Covidi semptomsuz atlattı. Tesadüfen pozitif olduğunu öğrenenlerden.
Sonrasında kalbinde sorun çıktı, Dr covid sonrası çok yaygın geliştiğini söyledi. yıllık check up yaptırınca öğrendik. Yani yine o da tesadüfi oldu.

Koşarak gitti aşısını oldu.

Covidi nezle gibi geçirenler ne yaşayacağını biliyor mu da aşı sorguluyor?

Ben şunu şunu dinle dedikleri kişilere bakıyorum. Bu kişiler sırf çıkarı için aşı karşıtlığı yapıyorlar. İsim vermeyeceğim aşı karşıtı bir tane doktor (aşı karşıtlarının en çok örnek verdiklerinden biri) konuşup konuşup benim ürettiğim bir gıda takviyesi var onu alın aşı yaptırmayın diyor. Sırf kendi ürününü satmak için böyle bir şey yapıyor. Ne kadar büyük bir kötülük ve para hırsı

Insanlarin bogularak nefes alamadan öldügü bir hastalikta 1 kisi bile kurtulacaksa bu asi olmali nasil kurtulmayi dusunuyorsunuz anneniz babaniz vefat etseydi vedalasamasaydiniz gunlerce bekleseydiniz yine ayni.mi dusunecektiniz
Bilmiyorlar çünkü yaşamadılar
Babam ölürken ne dedi bilmiyorum son sözü neydi,çok acı çekti mi beni bıraktınız burda dedi mi son kez cenazesini bile görememek ne demek bilmiyorlar.Bilselerdi böyle konuşmazlardı..
İlaçlar öldürüyor diyenler,babam o ilaçların hiç birini kullanmadı bir gün hastanede sadece vitamin verildi bu kadar
Virüs yüzünden kalp krizi geçirdi

;Buna neden güvenelim. Kaynağı nedir ve siz bu kadar çabuk neden güvendiniz?

Insanlarin bogularak nefes alamadan öldügü bir hastalikta 1 kisi bile kurtulacaksa bu asi olmali nasil kurtulmayi dusunuyorsunuz anneniz babaniz vefat etseydi vedalasamasaydiniz gunlerce bekleseydiniz yine ayni.mi dusunecektiniz

Öyle deme Esila
Alt tarafı 50 bincik kişi ölmüş Türkiye de
Bir sakinleşsen aslında sende görürsün bir şey olmadığını

Yüzde 1 bile değil diye aşı olmayalım mı yani?
O 50binin içinde anneniz babanız çocuğunuz olsa "ne olacak canım 50bin kişi ölmüş %1 bile değil" diyebilecek miydiniz? Pes.

Endişenizi anlıyorum ben , Allah rahmet eylesin inşallah..

Kalp krizi geçirince ne demek bulamadık? Acilden giriş yaptınız mı? Hastane dolu diyip bakmadılar mi ciddi bir suçlama bu. Hangi hastane?

Anayasanın 17. maddesi gereği senin rızan olmadıkça, seni hiçbir TIBBİ DENEYE tabi tutamazlar.
Bu tıbbi deney değil ki? Keşke anayasayı işimize geldiği yorumlamasak.
Yorumlarınız gözlerimi kanatta gerçekten. Bu kadar da olmaz.

Pandemi ipan edip hastaneleri tikadilar diyor hoş pandemi yok uydurma diyen birinden ne bekliyorsam en üst katımızdaki dr pandemi yok dedigin zamanlarda esimle konuşması abi bilmediğiniz o kadar çok ölü sayısı var ki koridorlar cesetlerle dolu diye evet yok pandemi her gun o kadar insan öluyor zaten

Ben o doktorlara da güvenmiyorum kendi ürettiğini satmaya çalışanlara yada TV de çıkıp milleti suçlayan sağa sola saldıranlara da güvenmiyorum aşı ol diyene de güvenmiyorum olma diyene de kimse aklımdaki sorulara net cevap vermiyor o yüzden aşı olmuyorum

Kalp krizi geçirince ne demek bulamadık? Acilden giriş yaptınız mı? Hastane dolu diyip bakmadılar mi ciddi bir suçlama bu. Hangi hastane?
Bizi ikna edemedikçe bütün sülalesinin Aşıdan ve Korona ilaçlarından vefat ettiğin anlatacak birazdan

O zaman neden güvenmediğiniz makaleleri paylaşıp insanları galeyana getiriyorsunuz. kendiniz bile inanmadığınız şeyleri paylaşıp durmayın artık

Adam devamlı baygınlık geçiriyordu acile gittik baktılar ettiler kalp doktorundan randevu alın dediler randevu bulup götüremedik en son randevu bulduğumuz gün kalp krizi geçirdi ambulans acile götürdü orada müdahale ettiler geri döndüremediler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…