- 3 Mayıs 2011
- 13.773
- 49.043
- 798
sadece aşı değil corona hastalığı da kalbi etkiliyor.
Hasta olanların çogu eskisi gibi olmadığını söylüyor zatenVirüsün kendisi maalesef endokrin sistemi etkiliyor bakın ilaç kullanmadım, çoğu kişiye göre hafif geçirdim ve sapasağlam ben hipotiroid oldum.
Korona döneminde 3 aile ferdimi kaybettim ama hiç biri coronadan değilde ananem koahtan öldü dedem kalp krizi geçirdi oda neden biliyomusun pandemi ilan edip hastaneleri tıkadılar kalp doktorundan randevu bulup götüremedik ne özelde ne devlette en son randevu bulduk randevu günü sabahı kalp krizi geçirdi döndüremediler en son babanem çin aşısı olduktan bir ay sonra beynine pıtı attı 2 hafta yoğun bakımda yattı çıkınca 2.doz aşısını oldu 3 hafta sonra da vefat etti. Aşıdan olabilir mi dedim herkes alakası yoktur sıkıntıdan olmuştur dedi....Sizin yakınınız nefessiz kalarak öldü mü???? Canınız kanınız göz göre göre gitti mi!
Bu virüs yüzünden yaşanan ölümleri küçümsemeyi bırakın artık çünkü kanıma dokunuyor!
Ben şunu şunu dinle dedikleri kişilere bakıyorum. Bu kişiler sırf çıkarı için aşı karşıtlığı yapıyorlar. İsim vermeyeceğim aşı karşıtı bir tane doktor (aşı karşıtlarının en çok örnek verdiklerinden biri) konuşup konuşup benim ürettiğim bir gıda takviyesi var onu alın aşı yaptırmayın diyor. Sırf kendi ürününü satmak için böyle bir şey yapıyor. Ne kadar büyük bir kötülük ve para hırsıArkadaş şunu da anlamıyorum. Sosyal medyada aşı karşıtları propaganda yaparken diyorlarki, şu şu doktoru dinlemeni öneririm.
Şu profesör şöyle dedi şunu araştır böyle dedi.
Eyvallah bakayım o doktorlara da, peki o doktorlara neden güveneyim? Madem güvensizim herşeye. O doktorlar kim ki onlara güveneyim.
Bence herkes inanmak istediğine inanıyor.
Şu bu hikaye
Herkes uzman olmuş.
Ararştır zararlarını göreceksin diyorlar. Yahu ben araştırsam ne olur. Tıbbın, bilimin hangi dalında uzmanım da beni araştırmalarım tatmin etsin. Neyden ne kadar anlarım yani.
Ben bilim insanı değilim.
Bana verilen akıl ölçütünde, aldığım eğitim ölçütünde araştırdım okey.
Ve ben bilim insanları aşı bulduğu için aşı olacağım. Devletim ol dediği için aşı olacağım.
Ya Allah bismillah dedim nitekim bu sabah ilk doz aşımı oldum.
Bu hastalıktan bu kadar korkmayın diyenler. Siz biliyor musunuz bu virüs vucuda girdikten 5 sene sonra ne olacağını? Bilmiyoruz değil mi?
Yarın ne olacağını bilmediğimiz bir hayattır dünya hayatı. Ve bu salgın herşeyi etkiledi tüketti. Ben hayatın normale dönmesini istiyorum.
Yetti gayrı bu cahil yorumlar.
Bilmiyorlar çünkü yaşamadılarInsanlarin bogularak nefes alamadan öldügü bir hastalikta 1 kisi bile kurtulacaksa bu asi olmali nasil kurtulmayi dusunuyorsunuz anneniz babaniz vefat etseydi vedalasamasaydiniz gunlerce bekleseydiniz yine ayni.mi dusunecektiniz
;Buna neden güvenelim. Kaynağı nedir ve siz bu kadar çabuk neden güvendiniz?Sonuçları ağır olmaz mı ? Ülkemizde asie formu doldurulmuyor ki tabi ağır sonuçlardan haberimiz olmaz. Hiçbir ilaç, aşı yan etkisiz değildir.
Link bırakıyorum. Vaktiniz varsa inceleyin Lütfen.
Chart-confirmed guillain-barre syndrome after 2009 H1N1 influenza vaccination among the Medicare population, 2009-2010.
"Chart-confirmed guillain-barre syndrome after 2009 H1N1 influenza vaccination among the Medicare population, 2009-2010."www.greenmedinfo.com
Insanlarin bogularak nefes alamadan öldügü bir hastalikta 1 kisi bile kurtulacaksa bu asi olmali nasil kurtulmayi dusunuyorsunuz anneniz babaniz vefat etseydi vedalasamasaydiniz gunlerce bekleseydiniz yine ayni.mi dusunecektiniz
Yüzde 1 bile değil diye aşı olmayalım mı yani?Valla aşşırı öldürücü virüs var ortada ve 5 milyon kişi hastalanmış 50 bin kişi ölmüş iki yılda buda demek istiyor ki yüzde 1 bile değil sakin olsanız bişey olmadığını fark edeceksiniz
Endişenizi anlıyorum ben , Allah rahmet eylesin inşallah..Korona döneminde 3 aile ferdimi kaybettim ama hiç biri coronadan değilde ananem koahtan öldü dedem kalp krizi geçirdi oda neden biliyomusun pandemi ilan edip hastaneleri tıkadılar kalp doktorundan randevu bulup götüremedik ne özelde ne devlette en son randevu bulduk randevu günü sabahı kalp krizi geçirdi döndüremediler en son babanem çin aşısı olduktan bir ay sonra beynine pıtı attı 2 hafta yoğun bakımda yattı çıkınca 2.doz aşısını oldu 3 hafta sonra da vefat etti. Aşıdan olabilir mi dedim herkes alakası yoktur sıkıntıdan olmuştur dedi....
Kalp krizi geçirince ne demek bulamadık? Acilden giriş yaptınız mı? Hastane dolu diyip bakmadılar mi ciddi bir suçlama bu. Hangi hastane?Korona döneminde 3 aile ferdimi kaybettim ama hiç biri coronadan değilde ananem koahtan öldü dedem kalp krizi geçirdi oda neden biliyomusun pandemi ilan edip hastaneleri tıkadılar kalp doktorundan randevu bulup götüremedik ne özelde ne devlette en son randevu bulduk randevu günü sabahı kalp krizi geçirdi döndüremediler en son babanem çin aşısı olduktan bir ay sonra beynine pıtı attı 2 hafta yoğun bakımda yattı çıkınca 2.doz aşısını oldu 3 hafta sonra da vefat etti. Aşıdan olabilir mi dedim herkes alakası yoktur sıkıntıdan olmuştur dedi....
Bu tıbbi deney değil ki? Keşke anayasayı işimize geldiği yorumlamasak.Anayasanın 17. maddesi gereği senin rızan olmadıkça, seni hiçbir TIBBİ DENEYE tabi tutamazlar.
Pandemi ipan edip hastaneleri tikadilar diyor hoş pandemi yok uydurma diyen birinden ne bekliyorsamKorona döneminde 3 aile ferdimi kaybettim ama hiç biri coronadan değilde ananem koahtan öldü dedem kalp krizi geçirdi oda neden biliyomusun pandemi ilan edip hastaneleri tıkadılar kalp doktorundan randevu bulup götüremedik ne özelde ne devlette en son randevu bulduk randevu günü sabahı kalp krizi geçirdi döndüremediler en son babanem çin aşısı olduktan bir ay sonra beynine pıtı attı 2 hafta yoğun bakımda yattı çıkınca 2.doz aşısını oldu 3 hafta sonra da vefat etti. Aşıdan olabilir mi dedim herkes alakası yoktur sıkıntıdan olmuştur dedi....
Ben o doktorlara da güvenmiyorum kendi ürettiğini satmaya çalışanlara yada TV de çıkıp milleti suçlayan sağa sola saldıranlara da güvenmiyorum aşı ol diyene de güvenmiyorum olma diyene de kimse aklımdaki sorulara net cevap vermiyor o yüzden aşı olmuyorumBen şunu şunu dinle dedikleri kişilere bakıyorum. Bu kişiler sırf çıkarı için aşı karşıtlığı yapıyorlar. İsim vermeyeceğim alı karşıtı bir tane doktor konuşup konuşup benim ürettiğim bir gıda takviyesi var onu alın aşı yaptırmayın diyor. Sırf kendi ürününü satmak için böyle bir şey yapıyor. Ne kadar büyük bir kötülük ve para hırsı
Bizi ikna edemedikçe bütün sülalesinin Aşıdan ve Korona ilaçlarından vefat ettiğin anlatacak birazdanKalp krizi geçirince ne demek bulamadık? Acilden giriş yaptınız mı? Hastane dolu diyip bakmadılar mi ciddi bir suçlama bu. Hangi hastane?
E tamam asıdan ölenlerde yuzde 1 bile değil o zaman haydi aşıya sansa artık dimi amaYüzde 1 bile değil diye aşı olmayalım mı yani?
O 50binin içinde anneniz babanız çocuğunuz olsa "ne olacak canım 50bin kişi ölmüş %1 bile değil" diyebilecek miydiniz? Pes.
O zaman neden güvenmediğiniz makaleleri paylaşıp insanları galeyana getiriyorsunuz. kendiniz bile inanmadığınız şeyleri paylaşıp durmayın artıkBen o doktorlara da güvenmiyorum kendi ürettiğini satmaya çalışanlara yada TV de çıkıp milleti suçlayan sağa sola saldıranlara da güvenmiyorum aşı ol diyene de güvenmiyorum olma diyene de kimse aklımdaki sorulara net cevap vermiyor o yüzden aşı olmuyorum
Adam devamlı baygınlık geçiriyordu acile gittik baktılar ettiler kalp doktorundan randevu alın dediler randevu bulup götüremedik en son randevu bulduğumuz gün kalp krizi geçirdi ambulans acile götürdü orada müdahale ettiler geri döndüremedilerKalp krizi geçirince ne demek bulamadık? Acilden giriş yaptınız mı? Hastane dolu diyip bakmadılar mi ciddi bir suçlama bu. Hangi hastane?
;Buna neden güvenelim. Kaynağı nedir ve siz bu kadar çabuk neden güvendiniz?
Buna verecek cevapları yoktur muhtemelenE tamam asıdan ölenlerde yuzde 1 bile değil o zaman haydi aşıya sansa artık dimi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?