Aşı dayatması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İşte böyle durumlar yüzde 1 bile değil çokda şaapmayın kader

Bilmiyoruz ki sonuçta yeni bir teknoloji bunu da sağlık bakanı dedi mRNA ilk defa kullanılıyor
mRNA teknolojisi bence bilimde, tipta cigir acacak bir teknoloji. Bu teknolojide denek olacaksam olayim -ki azicik bilimle icice olan bir insan bu kadar kitlesel bir olayda insanlarin rizasi olmadan denek yapilamayacagini bilir. Yani bu deneysel bir calisma olamaz. Umarim kansere de etkili cozumler uretebilirler en yakin zamanda. Bence muthis bir calisma. Yillardir da uzerinde calisiyor bu insanlar. Asi hemencecik cikmadi yani, altyapisi hazirdi ve coronaya uyarlandi. Ama baska bircok hastaligin tedavisi icin de bir umut. Siz 'denek' olmak istemeyebilirsiniz kendi tercihiniz sonucta, ama sonuclarina da katlanmak zorundasiniz.

Bizi ikna edemedikçe bütün sülalesinin Aşıdan ve Korona ilaçlarından vefat ettiğin anlatacak birazdan
Korona olan ben,eşim,annem,kardeşim,kv,kp,kayınlar hepimiz ilaçları kullandık.
Eşim sağlık çalışanı,doktor tanıdıkları ne diyorsa onu kullandık atlattık.
Kaç konuya yazdım hatırlamıyorum artık

Aşının sağlığınızı olumsuz etkileyeceğini düşünerek aşı olmak istemiyorsanız sizi kimse buna zorlayamaz.
Ancak kamuya hizmet veren bir sektörde çalışıyorsunuz, sizin virüs kapmanız durumunda diğer insanların sağlığını olumsuz etkileyebileceğiniz ihtimaline karşı nasıl bir çözüm öneriniz var?
Evde oturuyorsanız sorun yok ama markette çalışıp bir sürü insanın sağlığını riske atma durumunuz varsa elinizi vicdanınıza koyun ve öyle bir çözüm bulun bence.

Aşı olmak zorunda değilsin... İnsanlarada Virüs bulaştıramazsın.. Maskeni yüzünden çıkartmamalısın... Hepimiz birbirimize saygı duymak zorundayız

50.000 de sizin anne babanız veya kardeşiniz olmadığı için mi rahatsınzız

Ben üniversite de öğretim görevlisiyim
Şimdi ben aşı olmadım diye benle sözleşme yenilemezlerse sesimi çıkaramam
Neden?
Çünkü benim hasta olmam demek, en az 10 14 gün derslerin aksaması demek
Belki 100 kişilik sınıfın karantinaya alınması demek
Belki benden bulaşan kişilerin ailelerine bulaştırması ve birilerinin ölmesi demek

Şimdi üniversite bunu niye göze alsın?
Ben olsam ben de kendimi işten çıkarırdım.

Aşı olmamak bir haktır. Ama işverenin de kendini ve işini ve diğer çalışanlarını düşünmesi gerek. Bunu da hazmetmek lazım.

E ben kendisine dedim bir kişi ölmüş akrabası bence dert edecek bir durum yok bir kisicik 50 bin kişinin yanında bugün bana yarin sana

Eşime tv de koronadan vefat sayılarını verdiklerinde söylediğim söz " ne kadar kolay değil mi şu kadar kişi vefat etti,sadece bir sayı. O sayıyla kaç haneye ateş düştü birde onlara sorsalar.."

Yani ne olmus? Bu hastalik o kadar çok insani vurdu ki, hastaneler tiklim tiklim oldu degilmi? "Normal" hastalara bile bakilamadi. Ve sonunda insanlar öldü.

Bu pandemi sadece covid olanlarida vurmadi. Zaten rahatsizlik olanlarida, mesela kanser olup teshisi erken konulamayan insanlarida vurdu.

Yani neymis, bu pandemi önlenmeli. Hastanelerimiz tiklim tiklim dolmasin. O %1 dedigin miktar bile saglik sistemini nasil çökerttigini canli canli izledin ve halen asi olmuyorum diyorsun.

Olaylari çok yanlis anliyorsun.

Aşı olmak zorunda değilsin... İnsanlarada Virüs bulaştıramazsın.. Maskeni yüzünden çıkartmamalısın... Hepimiz birbirimize saygı duymak zorundayız
Kesinlikle olmaktan çekinene de sözüm yok ama insanlara ne idugu belirsiz makaleyle falan ikna çalışmaları yapmamalılar. Aşılı aşısız herkes kurallara uymaya devam etmeli ancak ben aşı karşıtı olanların maske karşıtı insanlar olduğuna da eminim. Neydi o karbondioksit mi soluyorduk?

Su soylediginiz sey cok asssiri vicdansiz. Yakininda vefat etmeyen kalmadi benim tanidigim. Insan hayati rakamlardan mi ibaret sizin icin? Basiniza gelmedigi icin mi boyle yaziyorsunuz? Cidden boyle dusunen birine bir sey anlatmak bosa kurek cekmekmis.

E ben kendisine dedim bir kişi ölmüş akrabası bence dert edecek bir durum yok bir kisicik 50 bin kişinin yanında bugün bana yarin sana

Sorsak kp im coronadan değil doktorların hastanede verdiği ilaçlardan öldüğünü söyler
Ben de cinnet geçiririm burada
O sebeple sormuyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…