İşte böyle durumlar yüzde 1 bile değil çokda şaapmayın kaderAdam devamlı baygınlık geçiriyordu acile gittik baktılar ettiler kalp doktorundan randevu alın dediler randevu bulup götüremedik en son randevu bulduğumuz gün kalp krizi geçirdi ambulans acile götürdü orada müdahale ettiler geri döndüremediler
mRNA teknolojisi bence bilimde, tipta cigir acacak bir teknoloji. Bu teknolojide denek olacaksam olayim -ki azicik bilimle icice olan bir insan bu kadar kitlesel bir olayda insanlarin rizasi olmadan denek yapilamayacagini bilir. Yani bu deneysel bir calisma olamaz. Umarim kansere de etkili cozumler uretebilirler en yakin zamanda. Bence muthis bir calisma. Yillardir da uzerinde calisiyor bu insanlar. Asi hemencecik cikmadi yani, altyapisi hazirdi ve coronaya uyarlandi. Ama baska bircok hastaligin tedavisi icin de bir umut. Siz 'denek' olmak istemeyebilirsiniz kendi tercihiniz sonucta, ama sonuclarina da katlanmak zorundasiniz.Bilmiyoruz ki sonuçta yeni bir teknolojibunu da sağlık bakanı dedi mRNA ilk defa kullanılıyor
Korona olan ben,eşim,annem,kardeşim,kv,kp,kayınlar hepimiz ilaçları kullandık.Bizi ikna edemedikçe bütün sülalesinin Aşıdan ve Korona ilaçlarından vefat ettiğin anlatacak birazdan
YemeYemek yemeye gidiyorum lütfen geldiğimde aşı karşıtı arkadaşlar tedaviyi bulmuş olursa sevinirim
Zaten amaç belli corona topiginde sindirildiler paylaştıkları sacma sapan şeyleri kimse yemedi böyle başka yerlerden yapmaya çalıaiyorlar yermi gop çocuğuPost sahibi attı bombayı kaçtı
50.000 de sizin anne babanız veya kardeşiniz olmadığı için mi rahatsınzızValla aşşırı öldürücü virüs var ortada ve 5 milyon kişi hastalanmış 50 bin kişi ölmüş iki yılda buda demek istiyor ki yüzde 1 bile değil sakin olsanız bişey olmadığını fark edeceksiniz
E ben kendisine dedim bir kişi ölmüş akrabası bence dert edecek bir durum yok bir kisicik 50 bin kişinin yanındaBenim eşimin babası covidden vefat etti
Tüm kan değerleri düştü, organları iflas etti
Gidip eşime diyeyim alt tarafı 50 bin kişide bir kişi senin baban, abartma, üzülme diye
Belki o zaman acısı biraz daha hafifler
Eşime tv de koronadan vefat sayılarını verdiklerinde söylediğim söz " ne kadar kolay değil mi şu kadar kişi vefat etti,sadece bir sayı. O sayıyla kaç haneye ateş düştü birde onlara sorsalar.."Benim eşimin babası covidden vefat etti
Tüm kan değerleri düştü, organları iflas etti
Gidip eşime diyeyim alt tarafı 50 bin kişide bir kişi senin baban, abartma, üzülme diye
Belki o zaman acısı biraz daha hafifler
Adam devamlı baygınlık geçiriyordu acile gittik baktılar ettiler kalp doktorundan randevu alın dediler randevu bulup götüremedik en son randevu bulduğumuz gün kalp krizi geçirdi ambulans acile götürdü orada müdahale ettiler geri döndüremediler
Kesinlikle olmaktan çekinene de sözüm yok ama insanlara ne idugu belirsiz makaleyle falan ikna çalışmaları yapmamalılar. Aşılı aşısız herkes kurallara uymaya devam etmeli ancak ben aşı karşıtı olanların maske karşıtı insanlar olduğuna da eminim. Neydi o karbondioksit mi soluyorduk?Aşı olmak zorunda değilsin... İnsanlarada Virüs bulaştıramazsın.. Maskeni yüzünden çıkartmamalısın... Hepimiz birbirimize saygı duymak zorundayız
Su soylediginiz sey cok asssiri vicdansiz. Yakininda vefat etmeyen kalmadi benim tanidigim. Insan hayati rakamlardan mi ibaret sizin icin? Basiniza gelmedigi icin mi boyle yaziyorsunuz? Cidden boyle dusunen birine bir sey anlatmak bosa kurek cekmekmis.Valla aşşırı öldürücü virüs var ortada ve 5 milyon kişi hastalanmış 50 bin kişi ölmüş iki yılda buda demek istiyor ki yüzde 1 bile değil sakin olsanız bişey olmadığını fark edeceksiniz
E ben kendisine dedim bir kişi ölmüş akrabası bence dert edecek bir durum yok bir kisicik 50 bin kişinin yanındabugün bana yarin sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?