Aşık mı oluyorum ben :(

Daha da ileri gitmemis olursunuz bir durum yoksa. Platonige donusmeden dur dersiniz.

Tamamdır mutlaka haber vereceğim

Sana biraz daha cesaret veriyim bir gün hastaneye gitmiştim doktoru çok beğendim. Geldim eve faceden buldum. Mesaj attım tanışalım mı bugün karşılaştık filan yazdım. O da atladı tabi hatırladı. Biraz buluştuk görüştük ama sarmadık birbirimizi hiç. Ne oldu hiçbir şey kaybetmedim. Belki yapmasaydım aklımda kalacaktı gözümde büyüyecekti. Cevap vermese ne olurdu hiçbir şey.. düşün küçük bir ilçeydi karşılaşma ihtimalimiz de çoktu ben de orda çalışıyodum. İnsanlar böyle böyle buluyo nasiplerini işte hiç çekinme.

Is durumu belli olunca mesaj at tabi ki once nasilsin falan dersin sonra da is durumunu soylersin. Eger isterse muhabbeti uzatir zaten .

İşte böyle şeyleri duyunca biraz cesaretim geliyor çünkü sanki olmazsa dünya başıma yıkılır gibi geliyor ama dünyanın sonu değil olursa olur olmazsa olmaz belkide tanısam gerçekten hoşlanmayacağım sanırım denemekten kimse bir şey kaybetmez gerçekten, teşekkür ederim

Is durumu belli olunca mesaj at tabi ki once nasilsin falan dersin sonra da is durumunu soylersin. Eger isterse muhabbeti uzatir zaten .

İyi ki buraya yazmışım işte bendeki tecrübesizliğe bak eğer yazmaya karar verirsem direkt iş durumunu yazar çok uzatmam yapışmış gibi olmayayım rahatsız etmeyeyim diye düşünüyordum ama oysa herkes herkese önce bir merhaba der nasılsın der ki ben böyle şeylere kibarlıklara çok önem veririm ama iş böyle duygusal durumlar olunca tam bir odun oluyorum

Mesaji at gitsin. boylece yeni bisilerden de bahsedersiniz sohbetiniz ilerler. o da yazarsa yazar artik sana bundan sonra :)

Çok başlarda güzel hoşlantı kokuları alıyoruuummm.. Sevmek çok güzel yaa.. Bence işinin durumunu haber ver, unutma hep erkek koşsun hep erkek yazsın diye bir kural yok. Kalbini dinle, hayırlısı olsun inşAllah..☺

Ask degilde hoslandi seninki gecmis olsun☺
Belki o da senden bekliyodur

Bence at görüşmenin sonucunu:)
İleelermezse konuşmayı veya bir daha mesaj atmazsa sen de atma

Evet kızlar mesajıma karşılık aldım gayet sıcak ve samimi hemde :)
Sanırım bu hafta buluşuyoruz, o kadar rahatladım ki anlatamam :)
Şunu anladım ayrıca, hayatta her şeyi denemeye değermiş olsada olmasada, hayatta bir şeyleri yapmak için bazen geç kalınabilir o yüzden her zaman cesur olalım. Her birinize çok teşekkür ederim. Allah umarım her konuda herkesin gönlüne göre hayırlısını verir :)
Sağlıcakla kalın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…