- 6 Temmuz 2018
- 87
- 37
- 3
- Konu Sahibi Annakarenina63
-
Aynen öyleEvet çok romantik düşünüyorsunuz
Ama korunmuyorsanız bu olasılığın bilincinde olması gerekirdi
Hayır ama benim bebek istediğimi biliyor kendisi istemiyorsa korunalım diyebilirdi ben de anlayışla karşılardım. Hiç böyle bir talebi olmadı.evliliğin ilk zamanı ve plansız bir hamilelik...
bilmiyorum siz fazla çabuk sevinmişsiniz, bende olsam dumur olurdum, e tabi ki kocam ben mutluyken mutsuz olursa üzülürdüm ama biraz hızlı gelişmiş herşey. Erkekler zaten bizim gibi düşünemiyorlar. Daha önceden aranızda bebek için plan yapmış mıydınız ?
Evet doğru söylüyorsunuzOncelıkle tabiki ıstemıyorsa korunması gerekırdı. Çok hızlı olmuş belkı ondan sasırmıstır. Biraz evlılıgınızın tadını cıkarsaydınız veya evlılıgınızın oturmasını bekleseydınız daha iyi olurdu. Annelık doğuştan gelen bir duygu ama babalık duygusu kesinlikle doğumdan sonra oluşuyor. Benim eşim de mesela kabullenememişti ilk zaman veya şöyle soylım ben heyecandan titreye titreye gıderdım hastaneye ama eşim de tık olmazdı. Ne zaman doğdu kucağına aldı o zaman baba oldu o şimdi deliriyor kızlarına:)
Hayır mevzusu bile olmadı çünkü ben anne olmayı çok istiyorum Yaşım kendime göre uygun güzel bir işim var. Maddi olarakta aynı şekilde yani ben istiyorum biliyor kendi istemiyorsa bana söyleyebilirdi bunu anlayışla karşılardım. Korunmayıp bebek olunca şaşırması tuhaf değil miAranizda hic korunma mevzusu olmadi mi?
Korunmayalim bile demediniz mi yani
Ya da ya niye korunmadik da mi demediniz iliskiden sonra
Hikayede bi kopukluk var gibi
Ayrica evet bence de siz olaya cok romantik bakiyorsunuz ben de sizin cok sevinmenize sasirdim mesela
Ya aynen öyleEvliliğin bi cicim ayları geçsin istemiştir ama erkekler her şeyi akıl edemediği için korunmayı da aklına getirmedi tabi.
Evet ben de inanın buna şaşırıyorum ve 30 yaşında hani yaşı da çok küçük değil. Üniversite mezunu bir öğretmen belli bir görmüşlüğü var. Nasıl bebek olunca nasıl ya ne çabuk oldu diyor? Sanki leylekler getirdi..çol aşırı romantiksiniz. Evlendiğiniz kişiyle ilişkinizin seyrine baksaydınız, ailelerin ilişkilerine baksaydınız bir süre. Evliliğe alışmadan çocuk gelecek. Onun sorumlulukları, ihtiyaçları ön planda olacak siz değil. Uykusuzluk hastalık vs. İşin maddi boyutu var bir de, bezi maması hastanesi ilacı doktoru.. Bebek geri iadesi olmayan bir sorumluluk ve bu sorumluluk hayatınız boyunca sırtınızda bulunacak. Belki bu kadar erken yüklenmek istememiştir diyecektim ki korunmayan adam neden şaşırır anlam veremedim. Evlenmeye aklı yetiyor da korunmayınca Bebek olabileceğine neden yetmiyor üzülüyor hayret doğrusu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?